Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

oya ben de lise iki ve sonda deli gibi geometri çözerdim, bana geometri profesörü derlerdi :KK9: özellikle ramazanda öğle arası gitmez, sınıfta oturur çözerdim. görenler "yine mi" derdi:KK1: ama bulmaca gibiydi ya, ne eğlenceli dersti öyle :KK16: tabi ki çember daire o tuhaf şekiller dışındaki konuları severdim :21:

yaşasın Freud :KK1: ben de okudum ikisini. ama çekmedi ya... bir tane daha kitabı var, başka da yok. ben olaya çok pragmatist bakıyorum, ondan sanırım. alıyorum, oo Türkiyede varoluşçu terapiyi kime uygulayabilirsin ki diyorum. vazgeçiyorum :KK9: daha eleştiri kabul eden bir toplum olamamışken adamın deriin varoluşsal sorunlarına değineceksin.. çok zor... ölümü kabul etmiyoruz bir kere, ben de dahil. ben ölümden çok korkuyorum :KK50: neyse :KK31:

Freud bambaskaaaa zatennn:KK16::KK16:

ölümden bende korkuyorum...düsünmemeye calısıyorum...benim kızkardesim takıntılıdr bu konuda...cok hassastır..her gece uyumadan bi sat önce baslar duaya...sevdiklerimi koru diyeee...

küçükken bi film izlemiştik...en sevdigim filmler arasındadır....

What Dreams May Come-türkçe Adı Aşkın Gücü diye gecer....

bu filmi izledikten sonra bi sene uyku uymadı desem yeridir...zayıfladı göz altları morardı...sevdiklerimi kaybedicem korkusu basladı...sonra kendine geldi cok şükür:KK50:

bu arada kitap önerilerine acıgımmmm.....:KK9::KK9:

oya ben de lise iki ve sonda deli gibi geometri çözerdim, bana geometri profesörü derlerdi :KK9: özellikle ramazanda öğle arası gitmez, sınıfta oturur çözerdim. görenler "yine mi" derdi:KK1: ama bulmaca gibiydi ya, ne eğlenceli dersti öyle :KK16: tabi ki çember daire o tuhaf şekiller dışındaki konuları severdim :21:

ahh ahhh keşke o zamanlara dönsek.
kocaların hal ve hareketlerini değil de geometri çözsek :KK31:

Freud bambaskaaaa zatennn:KK16::KK16:

ölümden bende korkuyorum...düsünmemeye calısıyorum...benim kızkardesim takıntılıdr bu konuda...cok hassastır..her gece uyumadan bi sat önce baslar duaya...sevdiklerimi koru diyeee...

küçükken bi film izlemiştik...en sevdigim filmler arasındadır....

What Dreams May Come-türkçe Adı Aşkın Gücü diye gecer....

bu filmi izledikten sonra bi sene uyku uymadı desem yeridir...zayıfladı göz altları morardı...sevdiklerimi kaybedicem korkusu basladı...sonra kendine geldi cok şükür:KK50:

bu arada kitap önerilerine acıgımmmm.....:KK9::KK9:

ben bir ara benötesi terapiye merak sardım, dokuz yüz katlı insan-mustafa merter okudum. sonra bir psikoloğun halvet günlüğü diye bir kitap...ama sonra yok dedim, bu da modern bir zamana uygulanamaz kendime uygulayabilirim ancak dedim. kaknüs yayınlarının psikoloji kitaplarını severim, hayy'ın da sağlık kitaplarına bayılırım :KK17: bence her evde öfke ve iletişim becerisiyle ilgili kitaplar olmalı :KK17:
ve tasavvufla ilgilenmek çok isterdim; hala mesneviyi okuyamazken...

cok teşekkür ederim Haticem...sıkma canını dua ettttt:KK16::KK16::KK16:
Öyle yapıyorum kuzum

Ceren kesinlikle kadını özetlemişsin.
hoş geldin.

çok merak ettim acaba bizim felsefe derslerinde ben ne yapıyordum :KK60:
kesin geometri çözüyorumdur :KK53:

taş devri kitabını almayı çok istemiştim aslında :KK1::KK1:
ilgi çekici bir başlığı var :KK34:

dukan niye seçtim. asıl sebep daha önce yaptığım ve tek başarılı olabildiğim diyet. belki gerçekten istediğim için başarılı olmuştum:KK34:
çünkü evde hala malzemelerim var.(süt tozu, splenda ve yulaf kepeği)
çünküüüü beslenmeme çok uygun. meyveyi aramam, peynir arasına ekmek koyar yerim. o kadar severim. hatta ekmeksiz bile yerim.
süt sevmezdim. ona da alıştım artık.

benimkisi o kadar yararlı bir şey değil aslında :KK1::KK1:
hani kelin ilacı olsa hesabı :KK31:

daha çok kendimi oyalamak için, bir de artık faceden sıkıldığım ama birşeyler paylaşmaya çok alıştığım için, uzaktaki akrabalarımla aramda köprü olsun diye (daha haberleri yok ama yakında haberleri olacak) paylaşım yapmak istiyorum :KK16:
tabiki yaptıklarım ilk benim aklıma gelen şeyler değil, biryerlerde görüyorum, veya esinleniyorum da yapıyorum.
tamamen kibirden uzak olmaya çalışıyourm, umarım oluyorumdur :KK31:

hatce gıızzzzz sabah mı yedin bunların hepsini :KK1::KK1::KK1::KK1:
sakın diyet yapma :KK60:
Bende onu diyorum yaparsam yandınız. :KK1:

benim de ofiste kafa dengi bir arkadaşım var..dahası burçtaşım:KK19:
öplen genellikle çorba yapıp yiyoruz ve yanına mutlaka sebze yemeği..
bolca yoğurt tüketiyoruz ve süt..

gerçi kilo vermeme sebep olamadılar o ayrı..Allah kerim bakalım..:KK31:

afiyet olsun bu aradaa:KK16:

ben de bakıp bakıp çıkıyorum..aklıma, içime sinen bir şeyler yok..:26:
bununla ilgili bir şeyler bulursam sana da uçurayım canım:KK55:
Canım söylersen çok sevinirim.

Geometriyi bende çok severdim.
Şimdilerde aşkla sudokuna sardık.:KK31:

ceren ben o karikatürü paylaştığını kaçırmışım :KK1::KK1:
ben bunun erkek versiyonunu çok seviyorum.
saat kaçta hayatım var ya :KK60:

ceren ben o karikatürü paylaştığını kaçırmışım :KK1::KK1:
ben bunun erkek versiyonunu çok seviyorum.
saat kaçta hayatım var ya :KK60:

$A_70w4CCYAAr2Nt.jpg

Aynen böyleeeee :KK23:

peki bunlardan bi yer tercih edecekmisiniz?:26::26:

eşimin istediği bölüm buralarda açılmış, mecburen edeceğiz... alternatif olarak belirleyeceği bölümler olursa ekstralar eklenebilir ama bunlar ilk sıralarda olacak mecbur, idealinden vazgeçmezse. memleket sevgisi ağır basarsa ki hiç sanmıyorum, trabzondaki bölümleri yazar ama orda da hiç lab bölüm açılmamış maşallah :KK19:

bu şehirlerden birine mi gideceksiniz?
sen trabzon istiyordun değil mi?

evet, bu kadar çok istediğim nadir şeylerden biriydi... ne güzel ev bile bakmaya başlamıştım. pembe bulutların üzerinde yaşıyordum.
ama hayırlısı ne yapalım :KK25:

bu şehirlerden gördüğünüz gittiğiniz var mı?

ankara ya gittim.malum bilindik bir yer.
boluya da gittim, pek çok şehre geçiş noktası..
denizliyi ilkaya sor..
malatya çok gelişmiş şehir diyorlar bizzat yaşayanlardan duydum..

zorunlu doğu göreviniz var mı sizin? bu şehirlerden malatya bunu kapsıyor mu?

X