bebeğim milföy niye yenmesin yaa :44::44::44:
--
millet kahvaltılık salamlı sosisli yapıyor..
*
ben olsam süpürürdüm
o zaman islim kebabı yap
ayrıca ben de hoş bulmam.. bilmiyor olsa bile bir börek kek yapsın çaya gidin..
evde daha samimi bir ortam olur:
aynen canım ya....onlar evleneli 1,5 sene oldu....hiç mi bişey ögrenmedin...anneni kv cagır yada yapsınlar yemek sende kendin yapmıs gibi davran....yok yok gelemiyo bu kız zora...dısarda yiyelim annemlere gidelim annenlere gidelim...e benim koca da uyuz oluyo beni övüyo...bide gerile gerile biz sizi evimizde agırlıcaz çağlam yemek yapar yeriz mis gibi demez miii eşek sıpası
aynen canım ya....onlar evleneli 1,5 sene oldu....hiç mi bişey ögrenmedin...anneni kv cagır yada yapsınlar yemek sende kendin yapmıs gibi davran....yok yok gelemiyo bu kız zora...dısarda yiyelim annemlere gidelim annenlere gidelim...e benim koca da uyuz oluyo beni övüyo...bide gerile gerile biz sizi evimizde agırlıcaz çağlam yemek yapar yeriz mis gibi demez miii eşek sıpası
sen kendini kasmadan yapar ,ağırlarsın misafirini..
senin alpican da az değilmiş.
herkesin düşüncesi farklı oluyor işte ,boşver
kuzu istersen bende bir liste var tarifler çeşit çeşit resimli olanda var hepsi denenmiş olarak mailini at sana göndereyim kızlara göndermiştim önceden
kuzu bak burada pratik şeyler var işine yarayabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/598693-milfoy-pratik-tarifler-5.html#post29026425
chuky sen ne iş yapıyorsun, gıdayla ilgili denmişti bir ara burda:44:
aşk olsun ya yağdanlık/yağlık hakkında hiç fikir vermediniz
ne konuşuyorsunuz onu da bilmiyorum, saçmasapan işlerle uğraşıyorum, yoruldum
kuzum ben tupper kullanıyorum demiştim ama sen onu kullanmıcam demiştinn:26::26:
oyy oyyy canım benm çok yorma kendini yaaa
kızlar sizlere akıtmayan, kullanışlı yağdanlık nasıl olmalı diye sorabilir miyim?
eşimle ne zaman dışarı çıksak bakıyoruz ama bulamadık hala :44: eşim hiçbirini beğenmiyor nerdeyse, dün bir tane beğendi ama onun da kırmızı yoktu. ben keman şeklinde şişeler var ya, onlardan kullanıyordum ama eşim değiştirmemizi söyledi, akıtıyormuş, kullanışlı değilmiş. tupperdan alacaktık onu da iptal ettik :44:
Şimdi gördüm bunu.
Bende kemanlı aldım başta ama akıtıyor dediğin gibi.
Metal alma kesinlikle en iyisi tupperlar aslında.
Ama yine de ben yağdanlıkta camdan yanayım
bakıyorum paşabahçedenya ben soğuk şeylerin temas edeceği şeyleri zorunlu kalınca plastik alabiliyorum, hata mı ediyorum
elifcim kutular çok güzel ve işlevsel