Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

közlenmiş kırmızı biber varsa sarımsaklı yoğurt ile sos yapıp,biberleri ince dilim kesip harmanlayınca çok güzel sunum oluyor masada

ya da yoğurtlu havuç salatası da. havuçta soğanı kavuruyorum ben.. rendelediğim havuçların üzerine yogurt ve kavrulmuş soğanı döküp harmanlıyorum.:KK16: canım çekti :KK37:

*

Oyam maşallah umarım o kadar yememişsindir :KK53:

tabiki o kadar yemedim :KK37:
daha fazla yedim :KK1::KK1::KK1::KK1:

fotoğraflarımızı göremezsiniz :KK1::KK1::KK1: yani şimdilik :KK35:
yanıma almamışım ki :KK31::KK31::KK31:

~~

çağla sana özel fotoğraflı gösterim yapıyorum şekerim beklemede kal

8505865499_c20c388cf7_z.jpg

pişmiş et sotenin üstüne milföyü böyle kapatıp milföy pişene kadar beklettim.

servis ederkende tabağa milföy kısmı altta kalacak şekilde çevirdim.
kaseyi kaldırınca milföyün üstüne etler yayılıyor.
yanına da pilavı koydum.
sevgili kocam çektiğim fotoları kendi beğenmezse sildiği için, tabaklı halini gösteremiyorum :KK31:

yanına da pilavı koydum.
sevgili kocam çektiğim fotoları kendi beğenmezse sildiği için, tabaklı halini gösteremiyorum :KK31:

valla sper görünüyo milföyle et birlesince tadı nasıl oluyo onu da anlat azcık:KK9::KK9:

valla sper görünüyo milföyle et birlesince tadı nasıl oluyo onu da anlat azcık:KK9::KK9:

aslında milföy ve yemek çok farklı tatlar olmuyor :KK53:
zaten bir tek milföyü ben yedim :KK33: neden kota sığamadığım belli sanırım :KK33:
lezzeti güzel oldu. hatta bizimki de beğendi düşünün :KK76::KK76:

Oyammmm :KK9: ne kadar farklı düşünce :KK34: iyi fikir. sunum açısından

ben evdekilerde test etsem babam 10 kase yer sanırım dişimin arasında kaldı deyip :KK60: :KK60:

aslında milföy ve yemek çok farklı tatlar olmuyor :KK53:
zaten bir tek milföyü ben yedim :KK33: neden kota sığamadığım belli sanırım :KK33:
lezzeti güzel oldu. hatta bizimki de beğendi düşünün :KK76::KK76:

nasıl yani misafirlerin milföyü yemediler mi :26:

tek sen ve esin mi yediniz

yanına da pilavı koydum.

owwwwww ellerine sağlık kuzuk bende nohutlu çorba yapıp onu böyle sufle kaplarına alıyorum üstüne milföyü bastırıp kapatıp yumurta sarısı sürüyorum öyle ikram ediliyor adını da sürpriz çorba koydum:KK1::KK1::KK1: kaşıkla çıtır çıtır milföyü aşıpta çobaya ulaşıyorsun:KK1::KK1:çok lezzetli oluyor daveti olan hanımlara duyurulur çoookk lezzetli oluyor

nasıl yani misafirlerin milföyü yemediler mi :26:

tek sen ve esin mi yediniz

ben dedim, milföyü yemek zorunda değilsiniz diye.:KK37:
eşimde sadece tadına baktı. zaten kenarları milföy, ortası et soteli milföy oluyor.
hatta ortasında etin yağı akıyor ve milföyün yağına yağ eklenmiş oluyor :KK1::KK1::KK1:

milföyü sadece görsel sunum olarak kullanmıştım ama ben dayanamayıp yedim :KK60:
bir deee yufkadan bohça yapılıyor, taze soğanla bağlanıyor. onu da bulayım netten,
ama onun yenmesi zor oluyor :KK31:
haytta nasıl olacağını hala bulamadım :KK33:

kızlar birde size bir şey daha gögüs tavuk etini haşlayıp didikleyin sonra hazır garnitür ve tuz baharatla özleştirin.sonra yağlanmış borcama döküp üstüne başamel sos ve kaşar fevkaledenin fevkinde oluyor görüntüde on numara :KK1::KK1: pratik ev hatunlarına hitaben gelsin:KK1:

owwwwww ellerine sağlık kuzuk bende nohutlu çorba yapıp onu böyle sufle kaplarına alıyorum üstüne milföyü bastırıp kapatıp yumurta sarısı sürüyorum öyle ikram ediliyor adını da sürpriz çorba koydum:KK1::KK1::KK1: kaşıkla çıtır çıtır milföyü aşıpta çobaya ulaşıyorsun:KK1::KK1:çok lezzetli oluyor daveti olan hanımlara duyurulur çoookk lezzetli oluyor

hımmmm sen millföyü üstte bırakıyorsun dimi ?
o zaman kaşıkla deşmek lazım doğru :KK34:oda güzel fikir :KK34:
ben ters çevirip tabak niyetine sundum.

~~~~
bu da o dediğim şekilde bohçalı servis edilişi... bunun üstüne kaşar rendeliyorsun.
http://www.nefisyemektariflerim.com/wp-content/uploads/2012/05/ceyiz-bohcasi-boregi.jpg için Google Görsel Sonuçları

Son düzenleme:
cıx bohcalıyı begenmedim....milföyden de emin değilim artık...ama görüntü güzel....yada hellim peyniri de kullanablirim...kızartıp tabagı kenarına koyup servis yapabilirim:26::26:

hımmmm sen millföyü üstte bırakıyorsun dimi ?
o zaman kaşıkla deşmek lazım doğru :KK34:oda güzel fikir :KK34:
ben ters çevirip tabak niyetine sundum.

~~~~
bu da o dediğim şekilde bohçalı servis edilişi... bunun üstüne kaşar rendeliyorsun.
http://www.nefisyemektariflerim.com/wp-content/uploads/2012/05/ceyiz-bohcasi-boregi.jpg için Google Görsel Sonuçları

evet canım üstünde kalıyor..milföyü delince sanki çorbaya hafif ekmek parçalamışın gibi oluor ama lezzetli oluyor

cıx bohcalıyı begenmedim....milföyden de emin değilim artık...ama görüntü güzel....yada hellim peyniri de kullanablirim...kızartıp tabagı kenarına koyup servis yapabilirim:26::26:

julial-haftann-menusu.html

bohçalının bir başka versiyonu... (bunun görüntü mükemmel olmuş :KK53:

neden vazgeçtin:KK30:
hellim peyniri ile ne koyacaksın başka :26:

canım salata olarak brokoliyi hafif haşlayıp yada buharda pişirip borcama al üstüne başemel sos çok lezzetli ve farklı bir salata vari bişey olur sofranda..

bohçalı olabilir aslında ama kel kibar insanlar gelecekse davete ellerini kirletmek istemezler o bohçayı açmak için

julial-haftann-menusu.html

bohçalının bir başka versiyonu... (bunun görüntü mükemmel olmuş :KK53:

neden vazgeçtin:KK30:
hellim peyniri ile ne koyacaksın başka :26:

bohcalı görüntü olarak hosuma gitmedi kzuum...milföy görüntü itibariyle cok tatlı görünüyo ama yerler mi yemezler mi....yada yenilmeyecek bişeyi niye koydun derlerse diye:44::44::44:

bohcalı görüntü olarak hosuma gitmedi kzuum...milföy görüntü itibariyle cok tatlı görünüyo ama yerler mi yemezler mi....yada yenilmeyecek bişeyi niye koydun derlerse diye:44::44::44:

bebeğim milföy niye yenmesin yaa :44::44::44:

--

millet kahvaltılık salamlı sosisli yapıyor..

*

ben olsam süpürürdüm :KK9:

X