Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

sağol kuzu bakalım 200 veya 250 tane yaptırmayı düşünüyorum içinede badem şekeri ve çerez koyacağım ayrıca birde kına hediye vereceğiz..

tanesi ne kadara yaptıracaksınız? bizimki kitap şeklindeydi düğünde dağıttığımız, bu da çok şık ve şeker :KK16: uzun yıllar evlerinde kullanır katılanlar. benim eşim ablasının kına hediyesini hala kullanıyr, ahşap bir kutu. içine tırnak makası koymuş :KK9:

tanesi ne kadara yaptıracaksınız? bizimki kitap şeklindeydi düğünde dağıttığımız, bu da çok şık ve şeker :KK16: uzun yıllar evlerinde kullanır katılanlar. benim eşim ablasının kına hediyesini hala kullanıyr, ahşap bir kutu. içine tırnak makası koymuş :KK9:

can bu zaten nikah şekeri kategorisine girdiğinden içinde 3tane badem şekeri ile alıyorsun içine çerez koyarım diyorum.Bizim burada kına gecesi için erkek tarafı dağılmalık çerez alı onunda maliyeti bende olmuyor kınada hakeza çerez gibi oluyor...Ama ben kına için girişe lokum koymayı planlıyorum gül suyu ile gelen misafirleri karşılama adına...belki bu kutuyuda orada gelen misafirlere verebilirler diye düşündüm...Salondaki iki bayana bindallı giydirip girişte böyle bir karşılama olsun istedim...Can 1.5 şu anda o kadar ürüne verilen fiyat

bende milföylü seyleri severim yerim ama benim sevgili kocişim övmüş beni...şimdi bu tat hoslarına gider mi bilemedimmmm....risk almasam mı falan oldum...ayy napcam ben yaaa...özencem ya kesin kötü olcak yemeklerim.......

amannnn neyse neee....bu gelecek olan kız hiç yemek yapmıyomus ki...bizde onlara iade-i ziyarette buluncaz ama onlar bizi dısarda kabul edeceklermiş...ben cok ayıp buluyorum bu olayı yaaa...bi makarna yanına salata yap bundan iyi...:KK19::KK19:

nasıl yaniiii:26::KK53:

chuky sen ne iş yapıyorsun, gıdayla ilgili denmişti bir ara burda:44:
aşk olsun ya yağdanlık/yağlık hakkında hiç fikir vermediniz :KK14:
ne konuşuyorsunuz onu da bilmiyorum, saçmasapan işlerle uğraşıyorum, yoruldum :KK14:

ama ama ammaaaa ben çok sonra hatırladım da yazdım ya haniiiii:KK31:

ya bence etiketleme işi olmalı. ne zamandır aklımda. birinden bahsedilince etiketlesek de o da kendinden bahsedildiğini anlasa:KK31:
ben beğene basıyorum bazen ama unuttupumda oluyor yaniiiii :KK5:

neyse gidip bulayım mı sana yazdığım mesajı :KK9::KK9::KK9:

bayılıyorum nazlı hatunlara ben hiç olamadım böyle nazlı:KK53:

sürekli çok basit şeyleri şikayet edeceksin, ben onu yapamam ki, ben bunu yapamam ki, ama sen beni sevmiyor musun, gibi cevabını bildiğin soruları soracaksın. sevgisini göstermesi için gerçekdışı şeyler isteyeceksin: kolum ağrıyor, öp de geçsin di mi :KK16: bence sen nazlıdan ziyade cilveli bir hatunsun :KK52:

ya bence etiketleme işi olmalı. ne zamandır aklımda. birinden bahsedilince etiketlesek de o da kendinden bahsedildiğini anlasa:KK31:

ben bularım yazdığın mesajlara bakıp :KK16:

krizzz :KK3: ben cevaplamayı unuttum.
yağdanlık konusunda en iyisi tuppermış. herkes pek memnun :KK34:
bende de kemanlı olanından var. altına bir kaç peçete ve onun da altına bir kap koyuyorum ki akıtmasın diye :KK19:

tupperdan niye vazgeçtiniz ki :44: plastik numaralarından ötürü mü :44::44:

~~~~

Haftasonu arkadaşım geldi ya, fotoğraflarımızı çeken arkadaşımdı :KK16::KK16::KK16:
vee fotoğraflarımızı getirdi :KK76::KK76::KK76:
çok güzellerdiiiiiii :KK16::KK16::KK16:
gene evlenesim geldi :KK37:

buldum oni :KK8:
tupper satacak kişi taa uzaklardan gönderecekti, yanında da süper şef alacaktık. süper şef yerine fissler alınca sadece yağdanlık için bir de kargo ödemeyelim dedik. bir de cam daha sağlıklı olsun dedim. teşekkürler mesajın için :KK17:

fotoğraflar nasıl, ben de görmek istiyorum :44:

Kızlar diğer topikte bişii danıştım da bakıp fikir verebilir misiniz rica etsem?:KK17:
Muhabbetinizi bölmedim inşAllah:kk77:

nası yani...şöyle ki bi restaurant a gidicez...yemek ısmarlıcaklar yani....:KK37::KK37:

krizzz :KK3: ben cevaplamayı unuttum.
yağdanlık konusunda en iyisi tuppermış. herkes pek memnun :KK34:
bende de kemanlı olanından var. altına bir kaç peçete ve onun da altına bir kap koyuyorum ki akıtmasın diye :KK19:

tupperdan niye vazgeçtiniz ki :44: plastik numaralarından ötürü mü :44::44:

~~~~

Haftasonu arkadaşım geldi ya, fotoğraflarımızı çeken arkadaşımdı :KK16::KK16::KK16:
vee fotoğraflarımızı getirdi :KK76::KK76::KK76:
çok güzellerdiiiiiii :KK16::KK16::KK16:
gene evlenesim geldi :KK37:

eşim seni çok özledim diye mesaj göndermiş, ben de şaşıran surat gönderdim üç tane :KK9::KK9::KK9:
tontişkom menim :KK19:

çarşamba günü eşimin gireceği sınavın kontenjanları açıklanıyor :18: çok heyecanlı.. bakalım trabzon açacak mı :18:

nası yani...şöyle ki bi restaurant a gidicez...yemek ısmarlıcaklar yani....:KK37::KK37:

iyiymiş yaa :KK24::KK24:

eşim seni çok özledim diye mesaj göndermiş, ben de şaşıran surat gönderdim üç tane :KK9::KK9::KK9:
tontişkom menim :KK19:

çarşamba günü eşimin gireceği sınavın kontenjanları açıklanıyor :18: çok heyecanlı.. bakalım trabzon açacak mı :18:

inşallah hakkınızda hayırlısı olur :KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada ben kocama küs gibiyim. hemde çocukça sebepten :110::110:
ben eskiden beri fotoğraf çekmeye bayılırdım. ve fotoğraf makiam arızalanmıştı. yaptırmaya deymez yenisini alırız diye kararlaştırmıştık.
düğünden önce bana prof makina aldı. güya doğum günü hediyemi 1 2 hafta öncesinde aldı :26:
meğer beni kandırmış.
resmen makina onunmuş gibi davranıyor :99::99::99::99:
çektiğim fotoğraflarımı siliyor, beğenmiyor, bu böyle mi çekilir diyor... herkesin bakış açısı farklıdır arkadaş :KK47:
yok çizilmesin aman düşmesin, niye annenlere giderken aldın falan filan:KK47: (evlendikten sonra iyice alınganlaştım :26:)

dün de topkapı sarayına gittik. bana makinayı vermiyor. isteyince veriyor ama daha önceleri elimden geri aldığı için artık istemiyorum :KK19:
sitem ettiğim sırada vermeye falan çalıştı ama bende almadım :99: zaten o sırada yolda yürüyorduk :KK47:
fotoğraflarına obje olmama bayılıyor, poz da vermedim :KK19:
gıcık oldum gıcık. hatta onu da gıcık ettim :KK19::KK19::KK19:
surat on karış gezdim :KK53: yorgunluktan yüzüm düşmüştü ama o kendi üstüne alındı:KK33:
küsüm işte gidip kendi makinacağızımı yaptırıcam, bana alınmış ama aslında alınmamış makinasını da ellemicem :KK5:

krizsavar umarım hakkınızda hayırlısı olur :KK16::KK16:

*

Oyammm :KK47::KK47: bence enişte sana değil ortak kullanma gözü ile almış. şimdi iyice kendi malı gibi benimsemiş.:KK19:

bence makinayı al verme :KK9::KK9:

dokunma yasağı koy :KK47:

günaydın bayanlar, merdivenden kayanlar :KK8:

bskn, yazdıklarına çok güldüm. neyse arada çocukça mızmızlıklar, küslükler iyidir :KK16: o menim, bu menim :KK9:

Günaydın güzellikler....nasılsınız?:KK16::KK16:ben süperim dün benim odun eşim elinde çiçeklerle geldi eve...ve benim en sevdigim çiçek olan nergis hemde...bi buket yaptırmıs nergsten..ortasındada sümbülll...oyyyy yaradana kurban olurummmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

bu arada ben kocama küs gibiyim. hemde çocukça sebepten :110::110:
ben eskiden beri fotoğraf çekmeye bayılırdım. ve fotoğraf makiam arızalanmıştı. yaptırmaya deymez yenisini alırız diye kararlaştırmıştık.
düğünden önce bana prof makina aldı. güya doğum günü hediyemi 1 2 hafta öncesinde aldı :26:
meğer beni kandırmış.
resmen makina onunmuş gibi davranıyor :99::99::99::99:
çektiğim fotoğraflarımı siliyor, beğenmiyor, bu böyle mi çekilir diyor... herkesin bakış açısı farklıdır arkadaş :KK47:
yok çizilmesin aman düşmesin, niye annenlere giderken aldın falan filan:KK47: (evlendikten sonra iyice alınganlaştım :26:)

dün de topkapı sarayına gittik. bana makinayı vermiyor. isteyince veriyor ama daha önceleri elimden geri aldığı için artık istemiyorum :KK19:
sitem ettiğim sırada vermeye falan çalıştı ama bende almadım :99: zaten o sırada yolda yürüyorduk :KK47:
fotoğraflarına obje olmama bayılıyor, poz da vermedim :KK19:
gıcık oldum gıcık. hatta onu da gıcık ettim :KK19::KK19::KK19:
surat on karış gezdim :KK53: yorgunluktan yüzüm düşmüştü ama o kendi üstüne alındı:KK33:
küsüm işte gidip kendi makinacağızımı yaptırıcam, bana alınmış ama aslında alınmamış makinasını da ellemicem :KK5:

benimki de senin gibi....bugn sabah fotograflar flashta mı ilgisayara mı attın dedim..niye diyo...arkadaslarıma teyzemlere mail atcam dedim...tamam ben aksam ayarlarım diyo...boyutlarını küçültürüm diyo..kendi bilgisayarı yaa...keske bilgisayarımı eve bırakmasaydımmm....:KK50:o dediklerini bende yapıyorum dedim bende...sececem ayrıca ben dedim..iyi o zaman aksam eve geldiginde yaparız deedi....halbuki benim derdim sizsiniz...size albüm yapmak istiyom .kk dan da haberi yok...bugünde gec gelecek ben evde hallederim o gelmeden..hehehe:KK53::KK53::KK53:

kısacası cok benziyolar Oyam ya..aynı seyleri baska konularda bende yasıyorummm...bence de al makinayı verme...sen onu bana aldın...hoslanmıyorum bu tavırlarından de....:KK19::KK19::KK19:

nergis çiçeğine şimdi baktım, çok güzel bir çiçekmiş :KK16: afferin eşine :KK9::KK9:

cok sevdiğimi biliyodu ama 3 senedir birlikteyiz ilk defa nergis aldııı....bi ay önce ben laf sokmustum çünkü...:KK9::KK9:bu aada cok güzel kokuyo yaaaaa....evimin içi tamamen nergis ve sümbül kokuyooo.....oyhhhh:KK16:aferin hakkaten eşimee:KK1::KK1:

keçeden bunu yapabilir miyim acaba:44:
bskn bundan yapıp içine not yazsın: makineyi bana aldın, bana ver:KK9:
act_rest bundan yapıp içine not yazsın: çiçekler için teşekkürler, 3 yıl sonra... sonunda :)
ben yapıp ne yazsam ki :44: düşüneyim. aman plan yapıp duruyorum, harekete geçemiyorum ya... yemekten sonra kalıyorum öyle hareketsiz :KK50: dün bacaklarım feci ağrıdı. artık etek giydiğim zamanın akşamı çekilmez oluyor :KK50:

$295376_423765354366598_301148522_n.jpg

keçeden bunu yapabilir miyim acaba:44:
bskn bundan yapıp içine not yazsın: makineyi bana aldın, bana ver:KK9:
act_rest bundan yapıp içine not yazsın: çiçekler için teşekkürler, 3 yıl sonra... sonunda :)
ben yapıp ne yazsam ki :44: düşüneyim. aman plan yapıp duruyorum, harekete geçemiyorum ya... yemekten sonra kalıyorum öyle hareketsiz :KK50: dün bacaklarım feci ağrıdı. artık etek giydiğim zamanın akşamı çekilmez oluyor :KK50:

Eki Görüntüle 642018

dikkat et kendine....giymemeye calıs o zaman caanım benim:KK50:

bu arada ck güzelmiş bu nasıl yapcaz kii?:26:

dikkat et kendine....giymemeye calıs o zaman caanım benim:KK50:

bu arada ck güzelmiş bu nasıl yapcaz kii?:26:

teşekkür ederim canım:KK16:
ben yaparsam gösteririm canım, ama zora benzemiyor ya :44: ooo daha annemin bakliyatlar için yaptığı torbaları da süslücem, çok işim var çook :44:
bu kartpostal da bana gelsin, alıntıdır :KK31:

$il_570xN.191060705.jpg

Son düzenleme:
Günaydın:KK53::KK53:

koca lafı dinlenmeli :KK20::KK20:

sabah kociş, 'aşkım gitme, sanki iş var, niye gidiyorsun, gel uyuyalim işte, boşver, gitmesn nolacak sanki' eşliğinde evden çıktım.
o gececi yani şuan evde mışıl mışıl uyuyor.
bende uykumu her zamanki gibi alamadığımdan ötürü vurdum kafayı uyuyordum. nasılsa patronun gelmesine daha var :KK37:

hayır daha yokmuş :KK37:
az önce beni uyurken buldu. hayırdır kız noldun hastamısın dedi.
bende evet çok hastayım dedim :KK37:
yalan değil valla boğazımda bir gıcık var, ama çoook hasta değilim :KK33::KK33:
adam gelmeseydin keşke ne geldin dedi:KK53::KK53::KK53:

ayyyy koca lafı dinleyip yatakta uyusaydım ne iyiydi :KK31::KK31:

~~~~

ayrıcaaa o zarf çok güzel. bende yapayım haklısın :KK1::KK1:
makinanın kavgasını ettik dün.
ne dedi de kırıldığımı herşeyi anlattım. artık ellemicem onu, ayak altında da durmasın tekme atasım var ona dedim :KK52::KK52::KK52:
elinden almaktansa tamamen ona vermek onu daha çok üzer :KK34:

X