- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
sağol kuzu bakalım 200 veya 250 tane yaptırmayı düşünüyorum içinede badem şekeri ve çerez koyacağım ayrıca birde kına hediye vereceğiz..
bayılıyorum nazlı hatunlara ben hiç olamadım böyle nazlıyoruldumzaten tetanoz aşısı oldum, kolum da acıyor
(naz yapma konusunda usta olacağım yakında)
tanesi ne kadara yaptıracaksınız? bizimki kitap şeklindeydi düğünde dağıttığımız, bu da çok şık ve şekeruzun yıllar evlerinde kullanır katılanlar. benim eşim ablasının kına hediyesini hala kullanıyr, ahşap bir kutu. içine tırnak makası koymuş
bende milföylü seyleri severim yerim ama benim sevgili kocişim övmüş beni...şimdi bu tat hoslarına gider mi bilemedimmmm....risk almasam mı falan oldum...ayy napcam ben yaaa...özencem ya kesin kötü olcak yemeklerim.......
amannnn neyse neee....bu gelecek olan kız hiç yemek yapmıyomus ki...bizde onlara iade-i ziyarette buluncaz ama onlar bizi dısarda kabul edeceklermiş...ben cok ayıp buluyorum bu olayı yaaa...bi makarna yanına salata yap bundan iyi...
chuky sen ne iş yapıyorsun, gıdayla ilgili denmişti bir ara burda:44:
aşk olsun ya yağdanlık/yağlık hakkında hiç fikir vermediniz
ne konuşuyorsunuz onu da bilmiyorum, saçmasapan işlerle uğraşıyorum, yoruldum
bayılıyorum nazlı hatunlara ben hiç olamadım böyle nazlı
nasıl yaniiii:26:
ama ama ammaaaa ben çok sonra hatırladım da yazdım ya haniiiii
ya bence etiketleme işi olmalı. ne zamandır aklımda. birinden bahsedilince etiketlesek de o da kendinden bahsedildiğini anlasa
ben beğene basıyorum bazen ama unuttupumda oluyor yaniiiii
neyse gidip bulayım mı sana yazdığım mesajı
krizzzben cevaplamayı unuttum.
yağdanlık konusunda en iyisi tuppermış. herkes pek memnun
bende de kemanlı olanından var. altına bir kaç peçete ve onun da altına bir kap koyuyorum ki akıtmasın diye
tupperdan niye vazgeçtiniz ki :44: plastik numaralarından ötürü mü :44::44:
~~~~
Haftasonu arkadaşım geldi ya, fotoğraflarımızı çeken arkadaşımdı
vee fotoğraflarımızı getirdi
çok güzellerdiiiiiii
gene evlenesim geldi
nasıl yaniiii:26:
ama ama ammaaaa ben çok sonra hatırladım da yazdım ya haniiiii
ya bence etiketleme işi olmalı. ne zamandır aklımda. birinden bahsedilince etiketlesek de o da kendinden bahsedildiğini anlasa
ben beğene basıyorum bazen ama unuttupumda oluyor yaniiiii
neyse gidip bulayım mı sana yazdığım mesajı
krizzzben cevaplamayı unuttum.
yağdanlık konusunda en iyisi tuppermış. herkes pek memnun
bende de kemanlı olanından var. altına bir kaç peçete ve onun da altına bir kap koyuyorum ki akıtmasın diye
tupperdan niye vazgeçtiniz ki :44: plastik numaralarından ötürü mü :44::44:
~~~~
Haftasonu arkadaşım geldi ya, fotoğraflarımızı çeken arkadaşımdı
vee fotoğraflarımızı getirdi
çok güzellerdiiiiiii
gene evlenesim geldi
nası yani...şöyle ki bi restaurant a gidicez...yemek ısmarlıcaklar yani....
eşim seni çok özledim diye mesaj göndermiş, ben de şaşıran surat gönderdim üç tane
tontişkom menim
çarşamba günü eşimin gireceği sınavın kontenjanları açıklanıyor :18: çok heyecanlı.. bakalım trabzon açacak mı :18:
bu arada ben kocama küs gibiyim. hemde çocukça sebepten
ben eskiden beri fotoğraf çekmeye bayılırdım. ve fotoğraf makiam arızalanmıştı. yaptırmaya deymez yenisini alırız diye kararlaştırmıştık.
düğünden önce bana prof makina aldı. güya doğum günü hediyemi 1 2 hafta öncesinde aldı :26:
meğer beni kandırmış.
resmen makina onunmuş gibi davranıyor :99::99::99::99:
çektiğim fotoğraflarımı siliyor, beğenmiyor, bu böyle mi çekilir diyor... herkesin bakış açısı farklıdır arkadaş
yok çizilmesin aman düşmesin, niye annenlere giderken aldın falan filan(evlendikten sonra iyice alınganlaştım :26:)
dün de topkapı sarayına gittik. bana makinayı vermiyor. isteyince veriyor ama daha önceleri elimden geri aldığı için artık istemiyorum
sitem ettiğim sırada vermeye falan çalıştı ama bende almadım :99: zaten o sırada yolda yürüyorduk
fotoğraflarına obje olmama bayılıyor, poz da vermedim
gıcık oldum gıcık. hatta onu da gıcık ettim
surat on karış gezdimyorgunluktan yüzüm düşmüştü ama o kendi üstüne alındı
küsüm işte gidip kendi makinacağızımı yaptırıcam, bana alınmış ama aslında alınmamış makinasını da ellemicem
nergis çiçeğine şimdi baktım, çok güzel bir çiçekmişafferin eşine
keçeden bunu yapabilir miyim acaba:44:
bskn bundan yapıp içine not yazsın: makineyi bana aldın, bana ver
act_rest bundan yapıp içine not yazsın: çiçekler için teşekkürler, 3 yıl sonra... sonunda :)
ben yapıp ne yazsam ki :44: düşüneyim. aman plan yapıp duruyorum, harekete geçemiyorum ya... yemekten sonra kalıyorum öyle hareketsizdün bacaklarım feci ağrıdı. artık etek giydiğim zamanın akşamı çekilmez oluyor
Eki Görüntüle 642018
dikkat et kendine....giymemeye calıs o zaman caanım benim
bu arada ck güzelmiş bu nasıl yapcaz kii?:26: