közlenmiş kırmızı biber varsa sarımsaklı yoğurt ile sos yapıp,biberleri ince dilim kesip harmanlayınca çok güzel sunum oluyor masada
ya da yoğurtlu havuç salatası da. havuçta soğanı kavuruyorum ben.. rendelediğim havuçların üzerine yogurt ve kavrulmuş soğanı döküp harmanlıyorum.canım çekti
*
Oyam maşallah umarım o kadar yememişsindir
tabiki o kadar yemedim
daha fazla yedim
fotoğraflarımızı göremezsinizyani şimdilik
yanıma almamışım ki
~~
çağla sana özel fotoğraflı gösterim yapıyorum şekerim beklemede kal
pişmiş et sotenin üstüne milföyü böyle kapatıp milföy pişene kadar beklettim.
servis ederkende tabağa milföy kısmı altta kalacak şekilde çevirdim.
kaseyi kaldırınca milföyün üstüne etler yayılıyor.
yanına da pilavı koydum.
sevgili kocam çektiğim fotoları kendi beğenmezse sildiği için, tabaklı halini gösteremiyorum
valla sper görünüyo milföyle et birlesince tadı nasıl oluyo onu da anlat azcık
aslında milföy ve yemek çok farklı tatlar olmuyor
zaten bir tek milföyü ben yedimneden kota sığamadığım belli sanırım
lezzeti güzel oldu. hatta bizimki de beğendi düşünün
pişmiş et sotenin üstüne milföyü böyle kapatıp milföy pişene kadar beklettim.
servis ederkende tabağa milföy kısmı altta kalacak şekilde çevirdim.
kaseyi kaldırınca milföyün üstüne etler yayılıyor.
yanına da pilavı koydum.
sevgili kocam çektiğim fotoları kendi beğenmezse sildiği için, tabaklı halini gösteremiyorum
nasıl yani misafirlerin milföyü yemediler mi :26:
tek sen ve esin mi yediniz
owwwwww ellerine sağlık kuzuk bende nohutlu çorba yapıp onu böyle sufle kaplarına alıyorum üstüne milföyü bastırıp kapatıp yumurta sarısı sürüyorum öyle ikram ediliyor adını da sürpriz çorba koydumkaşıkla çıtır çıtır milföyü aşıpta çobaya ulaşıyorsun çok lezzetli oluyor daveti olan hanımlara duyurulur çoookk lezzetli oluyor
cıx bohcalıyı begenmedim....milföyden de emin değilim artık...ama görüntü güzel....yada hellim peyniri de kullanablirim...kızartıp tabagı kenarına koyup servis yapabilirim:26::26:
hımmmm sen millföyü üstte bırakıyorsun dimi ?
o zaman kaşıkla deşmek lazım doğruoda güzel fikir
ben ters çevirip tabak niyetine sundum.
~~~~
bu da o dediğim şekilde bohçalı servis edilişi... bunun üstüne kaşar rendeliyorsun.
http://www.nefisyemektariflerim.com/wp-content/uploads/2012/05/ceyiz-bohcasi-boregi.jpg için Google Görsel Sonuçları
cıx bohcalıyı begenmedim....milföyden de emin değilim artık...ama görüntü güzel....yada hellim peyniri de kullanablirim...kızartıp tabagı kenarına koyup servis yapabilirim:26::26:
bohçalının bir başka versiyonu... (bunun görüntü mükemmel olmuş
neden vazgeçtin
hellim peyniri ile ne koyacaksın başka :26:
bohcalı görüntü olarak hosuma gitmedi kzuum...milföy görüntü itibariyle cok tatlı görünüyo ama yerler mi yemezler mi....yada yenilmeyecek bişeyi niye koydun derlerse diye:44::44::44: