Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bebeğim milföy niye yenmesin yaa :44::44::44:

--

millet kahvaltılık salamlı sosisli yapıyor..

*

ben olsam süpürürdüm :KK9:

bende milföylü seyleri severim yerim ama benim sevgili kocişim övmüş beni...şimdi bu tat hoslarına gider mi bilemedimmmm....risk almasam mı falan oldum...ayy napcam ben yaaa...özencem ya kesin kötü olcak yemeklerim.......

amannnn neyse neee....bu gelecek olan kız hiç yemek yapmıyomus ki...bizde onlara iade-i ziyarette buluncaz ama onlar bizi dısarda kabul edeceklermiş...ben cok ayıp buluyorum bu olayı yaaa...bi makarna yanına salata yap bundan iyi...:KK19::KK19:

o zaman islim kebabı yap :KK56::KK56:

ayrıca ben de hoş bulmam.. bilmiyor olsa bile bir börek kek yapsın çaya gidin..

evde daha samimi bir ortam olur:

o zaman islim kebabı yap :KK56::KK56:

ayrıca ben de hoş bulmam.. bilmiyor olsa bile bir börek kek yapsın çaya gidin..

evde daha samimi bir ortam olur:

aynen canım ya....onlar evleneli 1,5 sene oldu....hiç mi bişey ögrenmedin...anneni kv cagır yada yapsınlar yemek sende kendin yapmıs gibi davran....yok yok gelemiyo bu kız zora...dısarda yiyelim annemlere gidelim annenlere gidelim...e benim koca da uyuz oluyo beni övüyo...bide gerile gerile biz sizi evimizde agırlıcaz çağlam yemek yapar yeriz mis gibi demez miii eşek sıpası:KK16::KK16::KK16:

aynen canım ya....onlar evleneli 1,5 sene oldu....hiç mi bişey ögrenmedin...anneni kv cagır yada yapsınlar yemek sende kendin yapmıs gibi davran....yok yok gelemiyo bu kız zora...dısarda yiyelim annemlere gidelim annenlere gidelim...e benim koca da uyuz oluyo beni övüyo...bide gerile gerile biz sizi evimizde agırlıcaz çağlam yemek yapar yeriz mis gibi demez miii eşek sıpası:KK16::KK16::KK16:

sen kendini kasmadan yapar ,ağırlarsın misafirini..

senin alpican da az değilmiş.:KK1:

herkesin düşüncesi farklı oluyor işte ,boşver :KK31:

kuzu istersen bende bir liste var tarifler çeşit çeşit resimli olanda var hepsi denenmiş olarak mailini at sana göndereyim kızlara göndermiştim önceden

kuzu bak burada pratik şeyler var işine yarayabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/598693-milfoy-pratik-tarifler-5.html#post29026425

chuky sen ne iş yapıyorsun, gıdayla ilgili denmişti bir ara burda:44:
aşk olsun ya yağdanlık/yağlık hakkında hiç fikir vermediniz :KK14:
ne konuşuyorsunuz onu da bilmiyorum, saçmasapan işlerle uğraşıyorum, yoruldum :KK14:

sen kendini kasmadan yapar ,ağırlarsın misafirini..

senin alpican da az değilmiş.:KK1:

herkesin düşüncesi farklı oluyor işte ,boşver :KK31:

fenadır fenaaaa anası kılıklı(kv ye gönderme yapmadan da duramıyorum dimi:KK60:)

kuzu istersen bende bir liste var tarifler çeşit çeşit resimli olanda var hepsi denenmiş olarak mailini at sana göndereyim kızlara göndermiştim önceden

gönderdim cnm:KK16:

hemen bakıyorummm:KK34:

ne konuşuyorsunuz onu da bilmiyorum, saçmasapan işlerle uğraşıyorum, yoruldum :KK14:

kuzum ben tupper kullanıyorum demiştim ama sen onu kullanmıcam demiştinn:26::26:

zaten internetten aldığım saat de çalışmıyor, bir şeyler yaptım ama... inşallah döndüğümde çalışıyor bulurum :44: yoksa bebiş bana kızacak :18:

Ben gıda okudum canım. Ama gıda sektöründe çalışmıyorum.
Akaryakıt dağıtım şirketinde çalışıyorum.
Yemek konularını pişirme tekniklerini vs bana sorabilirsin ama :KK56:

oyy oyyy canım benm çok yorma kendini yaaa:KK19::KK19::KK19:

kızlar sizlere akıtmayan, kullanışlı yağdanlık nasıl olmalı diye sorabilir miyim?
eşimle ne zaman dışarı çıksak bakıyoruz ama bulamadık hala :44: eşim hiçbirini beğenmiyor nerdeyse, dün bir tane beğendi ama onun da kırmızı yoktu. ben keman şeklinde şişeler var ya, onlardan kullanıyordum ama eşim değiştirmemizi söyledi, akıtıyormuş, kullanışlı değilmiş. tupperdan alacaktık onu da iptal ettik :44:

Şimdi gördüm bunu.
Bende kemanlı aldım başta ama akıtıyor dediğin gibi.
Metal alma kesinlikle en iyisi tupperlar aslında.
Ama yine de ben yağdanlıkta camdan yanayım :KK31:

Şimdi gördüm bunu.
Bende kemanlı aldım başta ama akıtıyor dediğin gibi.
Metal alma kesinlikle en iyisi tupperlar aslında.
Ama yine de ben yağdanlıkta camdan yanayım :KK31:

bakıyorum paşabahçeden :KK55: ya ben soğuk şeylerin temas edeceği şeyleri zorunlu kalınca plastik alabiliyorum, hata mı ediyorum :KK17:

bakıyorum paşabahçeden :KK55: ya ben soğuk şeylerin temas edeceği şeyleri zorunlu kalınca plastik alabiliyorum, hata mı ediyorum :KK17:

Hata değilde her plastik sağlıklı olmuyor işte. En sağlıklı cam sonra tupper lar.
Kuruyemiş vs plastikte istediği kadar durur ama yemek , peynir , ve zeytinyağlı için plastik sağlıklı değil.

X