Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar sizlere akıtmayan, kullanışlı yağdanlık nasıl olmalı diye sorabilir miyim?
eşimle ne zaman dışarı çıksak bakıyoruz ama bulamadık hala :44: eşim hiçbirini beğenmiyor nerdeyse, dün bir tane beğendi ama onun da kırmızı yoktu. ben keman şeklinde şişeler var ya, onlardan kullanıyordum ama eşim değiştirmemizi söyledi, akıtıyormuş, kullanışlı değilmiş. tupperdan alacaktık onu da iptal ettik :44:

ben henüz kullanmadım ama çeyizime tupper aldım ..suluk gibi kapaklı fazla akıtmaz diye düşündüm. :44:

elif plates lastiği aldım. ama hangi hareketleri yaparsam faydasını görürüm basen için. :KK34:

walla ölçü kartımı resim çekip koyduracaksınız ha:KK1::KK1::KK1: kahvaltı yapmam ben öğlenleride evden yumurta haşlaması yemek falan yapıyorum her gün akşam 5 de işten çıkıp salonun yolunu tutuyorum b-fit klasik yarım saat parkurundan sonra yerde pilates çalışıyoruz arkadaşlarla 20 dakika falan..Benim ki ne ki 70 cm olan kızlar var ama vücüt ne kadar şişmansa o kadar çok tepki veriyormuş benim ikinci ay ne olacak bakalım:KK14:

pilates kolay doğum için de bir vesile olabilir :KK33:

doğum da aklıma gelmedi değil valla....devamlı yaparsam süper olur...:KK16:

kızlar sizlere akıtmayan, kullanışlı yağdanlık nasıl olmalı diye sorabilir miyim?
eşimle ne zaman dışarı çıksak bakıyoruz ama bulamadık hala :44: eşim hiçbirini beğenmiyor nerdeyse, dün bir tane beğendi ama onun da kırmızı yoktu. ben keman şeklinde şişeler var ya, onlardan kullanıyordum ama eşim değiştirmemizi söyledi, akıtıyormuş, kullanışlı değilmiş. tupperdan alacaktık onu da iptal ettik :44:

tupper kullanıyorum bende...gecen hafta aldım hatta...akıtmıyooo:KK34::KK34:

elif plates lastiği aldım. ama hangi hareketleri yaparsam faydasını görürüm basen için. :KK34:

kuzu ayaklarını bağlayacaksın sonra tek bacak üzerine uzanıp kısa kısa çok aşırı açmadan üstteki bacağını kaldıracaksın nefes çok önemli doğru nefes her zaman yağ yakımını hızlandırır.ve tüm hareketleri yaparken kalçanı sıkacaksın..40 kez üstü kaldırdıktan sonra dizden kırarak üst bacağını karnına çekeceksin kalçanın yandığını hissedince sakın bırakma o zaman yuağ yakımı oluyor zaten.sonra aynı işlemi diğer tarafa dönüp diğer bacağın için yapacaksın sayılarının aynı olmasına özen göster kuzu...Sonra sırt üstü yat bacaklarını yukarı kaldır kırmadan dik halde topuklarını birleştir hiç ayırmadan karnına doğru çek ve uzat kurbağa hareketi diyoruz buna üst iç bacakları fena yakıyor...Sonra ellerinin üstüne kal..Çok afedersin mesela bir kedi gibi dört ayaklılar gibi dururyoruz.tek bacağını bu pozisyonda karnına çekip geriye kalçanı sıkarak uzatıyorsun düz halde .

kızlar ya bu b-fit ücretleri ne kadar?uygunsa düsünebilirim....

zaten nisan-mayıs gibi de havuz düsünüyorum ama..o baska bu baska....fiyatlar hakında bilgisi olan var mı b-fitle ilgili?

kızlar ya bu b-fit ücretleri ne kadar?uygunsa düsünebilirim....

zaten nisan-mayıs gibi de havuz düsünüyorum ama..o baska bu baska....fiyatlar hakında bilgisi olan var mı b-fitle ilgili?

kuzu türkiye geneli fiyatları oluytor aylığını artırdıkça mebla düşüyor ay başına...Biz 5 kişi gittik ben pazarlıkta yaptım 6 ayına 400 tl verdim..Pazar hariç hergün gidebiliyorsun istediğin saatte istediğin zaman hoca seni birebir çalıştırıyor yarım saatlik bir parkur var bir alet bir platform şeklinde.Bir bib sistemi var bib ötünce alete geçiyorsun ötünce tekrar iniyorsun platformda hoca çalıştırıyoe çalınca tekrar alete geçiyorsun bu şekilde bir sistemi var.Bu yarım saat sürüyor yüksek tempolu olduğundan çok etkili oluyor sonrasında istersen tyerde sen çalış hocadan rica et sana hareket öğretsin gibi.Sanırım tek kişi fiyatı 1 ay 110 3 ay 250 mi ne hatta şubat sonuna kadar da bir sevgililer günü indirimi vardı ama kadınlar gününde de oluyor istersen de onu bekle tatlım.Google a b-fit yazarsan sayfadan daha rahat öğrenirsin tatlım dilerim yardımcı olabilmişimdir.

kuzu türkiye geneli fiyatları oluytor aylığını artırdıkça mebla düşüyor ay başına...Biz 5 kişi gittik ben pazarlıkta yaptım 6 ayına 400 tl verdim..Pazar hariç hergün gidebiliyorsun istediğin saatte istediğin zaman hoca seni birebir çalıştırıyor yarım saatlik bir parkur var bir alet bir platform şeklinde.Bir bib sistemi var bib ötünce alete geçiyorsun ötünce tekrar iniyorsun platformda hoca çalıştırıyoe çalınca tekrar alete geçiyorsun bu şekilde bir sistemi var.Bu yarım saat sürüyor yüksek tempolu olduğundan çok etkili oluyor sonrasında istersen tyerde sen çalış hocadan rica et sana hareket öğretsin gibi.Sanırım tek kişi fiyatı 1 ay 110 3 ay 250 mi ne hatta şubat sonuna kadar da bir sevgililer günü indirimi vardı ama kadınlar gününde de oluyor istersen de onu bekle tatlım.Google a b-fit yazarsan sayfadan daha rahat öğrenirsin tatlım dilerim yardımcı olabilmişimdir.

cok teşekkür ederim.sayfasında bişey göremedigim için fiyatla ilgili sordum cok da yardımcı oldun canım...ben yinede bi ara gidip soraym yada arayıp:KK34::KK34:

Çok teşekkür ederim.
Şu ana kadar istediğimiz herşeyi rahat yaptık gibi bundan sonrasıda öyle olur inşallah.
Genellikle hayallerimizi küçültüp makul fiyatlara indirince herşey düzel oluyor:KK53:

Hepsi olur evlendikten sonra zamanla ufak şeylere takılma canım. Hep mutlu olursun inşallah :KK16:

kuzum sana şidetle plates lastiğini tavsiye ediyorum lastikle bacak hareketleri yap bak nasıl eriyor:KK1:

kuzu 2 kol ölçüsü,gögüs 2 ölçü bel kalça basen üst bacak 2 tane baldır 2 tane yani 10 tane ölçü..benim kollar gögüs gögüs altı ve bel acayip inceldi 4cm 6 cm olan bile var ama alttan 1 cm 2 cm en çok basen 3 cm gitmiş..Ama çok mutlu oldum kızlar anlatamam ki hem kilo gitmiş hemde en önemlisi vücüt yağ oranım düşmüş:KK8::KK8:

:KK76::KK76:
kalıcı olsun inşallah :KK76:
bize nasip olsun inşallah :KK76::KK76:

evetttt...gelelim möhüm konulara...

1)Bugün ne pişirsem?

2)CUma günü misafirim gelecek...kocişimin arkadası ve eşi...beni baya bi övmüş kociş yemek konusundaaaa...napıcam ben yaaa....:18::18::18:

evetttt...gelelim möhüm konulara...

1)Bugün ne pişirsem?

2)CUma günü misafirim gelecek...kocişimin arkadası ve eşi...beni baya bi övmüş kociş yemek konusundaaaa...napıcam ben yaaa....:18::18::18:

benimde haftasonu arkadaşım vardı..

yemeğe gelecekti.
et sote yaptım, kaselere doldurup üstlerine milföy hamuru yapattım, fırında pişince milföyü tabağa çevirip kaseyi aldım.
pilav ile ikram ettim.

közlenmiş k.biber ve patlıcanlı salata,
normal salata
çorba
vardı menüde.

bir deee muffin
havuçlu tarçınlı kurabiye
olmazsa olmazımız waffle.
haftasonu yediklerimden sonra diyetim pek inandırıcı olmayacak sanırım :KK1::KK1::KK1:

krizzz :KK3: ben cevaplamayı unuttum.
yağdanlık konusunda en iyisi tuppermış. herkes pek memnun :KK34:
bende de kemanlı olanından var. altına bir kaç peçete ve onun da altına bir kap koyuyorum ki akıtmasın diye :KK19:

tupperdan niye vazgeçtiniz ki :44: plastik numaralarından ötürü mü :44::44:

~~~~

Haftasonu arkadaşım geldi ya, fotoğraflarımızı çeken arkadaşımdı :KK16::KK16::KK16:
vee fotoğraflarımızı getirdi :KK76::KK76::KK76:
çok güzellerdiiiiiii :KK16::KK16::KK16:
gene evlenesim geldi :KK37:

közlenmiş kırmızı biber varsa sarımsaklı yoğurt ile sos yapıp,biberleri ince dilim kesip harmanlayınca çok güzel sunum oluyor masada

ya da yoğurtlu havuç salatası da. havuçta soğanı kavuruyorum ben.. rendelediğim havuçların üzerine yogurt ve kavrulmuş soğanı döküp harmanlıyorum.:KK16: canım çekti :KK37:

*

Oyam maşallah umarım o kadar yememişsindir :KK53:

benimde haftasonu arkadaşım vardı..

yemeğe gelecekti.
et sote yaptım, kaselere doldurup üstlerine milföy hamuru yapattım, fırında pişince milföyü tabağa çevirip kaseyi aldım.
pilav ile ikram ettim.

közlenmiş k.biber ve patlıcanlı salata,
normal salata
çorba
vardı menüde.

bir deee muffin
havuçlu tarçınlı kurabiye
olmazsa olmazımız waffle.
haftasonu yediklerimden sonra diyetim pek inandırıcı olmayacak sanırım :KK1::KK1::KK1:

et soteyi eşimde dedi...yanına pilav yaparsın dedi...bi kaç meze falan..tatlı ne istiyosan yap dedi.....acaba hafif kalır mı dedim et sote...milföyle olan kısmı anlamadım tam olarak anlatsan ayrıntılı belki öyle denerim kuzummm:KK34:

közlenmiş kırmızı biber varsa sarımsaklı yoğurt ile sos yapıp,biberleri ince dilim kesip harmanlayınca çok güzel sunum oluyor masada

ya da yoğurtlu havuç salatası da. havuçta soğanı kavuruyorum ben.. rendelediğim havuçların üzerine yogurt ve kavrulmuş soğanı döküp harmanlıyorum.:KK16: canım çekti :KK37:

kırmızı biber yaparım kesin...bolca var evde...:KK16:havucluyu pek sevmiyorum da...bende biberleri kıyıp az yagda kavuruyorum...üzerine sarımsaklı yogurt döküyorum...öle güzel oluyo ama ekmegi cok yiyorum hehe:KK52::KK52:

X