Süper fikir canım sağol yemek işim tamamdır yarına o zaman.
offf canım cekti sana söylerken....bana da ayırrr....
Ayırim canımmm iste yeter kii
fotograflarınıza baktım da siz ne eglenceli bi çiftsiniz...Allahım daim etsin mutlulugunuzu
konuşuluyor diye araya girip anlatmak istemedim
zaten olay çok sıcakken yazamadım.
sabah hani ben süt ile kahvaltı yapıyorum ya, süt kalmamış. öyle aç açıma size günaydın mjları falan yazdım.
sonra satıştan erkek ve bekar yaşayan (yaşı 45 vardır) biri börek getirdi bana.
önce şaşırdım. normalde yukarda börekler çörekler yenir benim haberim olmaz.
hayırdır xx bey nerden çıktı bu? dedim.
yaaa benim yanıma gelen kız var ya o getirdi dedi ve tabağı koydu gitti.
aklıma bir ara sevgilisi vardı herhalde o getirdi diye geldi. sonra acaba temizlik yapmaya gelen bayan mı getirdi falan diye düşündüm.
normalde asla yemem bilmediğim birinin yaptığını. ama yiyeceğim tuttu.
ammannnn bşver kimbilir pastanelerde nasıl yaapılıyor dedim ve arkamda duran bir tek böreği elime aldım, sizle yazışırken yedim.
Aifyet bal şeker oldu tabiki
sonra üretimden ustabaşı ile depo sorumlusu çay içmeye yanıma geldiler.
boş tabağı görünce 'biz gelmeden bitirmişsin, ne yedin bakalım' diye takılıyorlardı.
açıklamayı yaptığım sırada tabağa baktım, o sıra gözüme bir kıl çarptı...
sonra gözüm tabağa gene kaydı. gene bir kıl daha.
yok artık bu tabak kıl dolu derkennnnnnnn 3 4 adet yuvarlak hali almış kıllar :26::26::26::26::26:
öğürtülerimle birlikte soluğu tuvalette aldım
boğazım yırtıldı resmen
hep beni bulur bu vakalar
konuşuluyor diye araya girip anlatmak istemedim
zaten olay çok sıcakken yazamadım.
sabah hani ben süt ile kahvaltı yapıyorum ya, süt kalmamış. öyle aç açıma size günaydın mjları falan yazdım.
sonra satıştan erkek ve bekar yaşayan (yaşı 45 vardır) biri börek getirdi bana.
önce şaşırdım. normalde yukarda börekler çörekler yenir benim haberim olmaz.
hayırdır xx bey nerden çıktı bu? dedim.
yaaa benim yanıma gelen kız var ya o getirdi dedi ve tabağı koydu gitti.
aklıma bir ara sevgilisi vardı herhalde o getirdi diye geldi. sonra acaba temizlik yapmaya gelen bayan mı getirdi falan diye düşündüm.
normalde asla yemem bilmediğim birinin yaptığını. ama yiyeceğim tuttu.
ammannnn bşver kimbilir pastanelerde nasıl yaapılıyor dedim ve arkamda duran bir tek böreği elime aldım, sizle yazışırken yedim.
Aifyet bal şeker oldu tabiki
sonra üretimden ustabaşı ile depo sorumlusu çay içmeye yanıma geldiler.
boş tabağı görünce 'biz gelmeden bitirmişsin, ne yedin bakalım' diye takılıyorlardı.
açıklamayı yaptığım sırada tabağa baktım, o sıra gözüme bir kıl çarptı...
sonra gözüm tabağa gene kaydı. gene bir kıl daha.
yok artık bu tabak kıl dolu derkennnnnnnn 3 4 adet yuvarlak hali almış kıllar :26::26::26::26::26:
öğürtülerimle birlikte soluğu tuvalette aldım
boğazım yırtıldı resmen
hep beni bulur bu vakalar
ben kacıom kızlar...hapım bitiyo yarın...bugünden almalıyım...sonra da eve gidym....öpüldünzzzz
ben kacıom kızlar...hapım bitiyo yarın...bugünden almalıyım...sonra da eve gidym....öpüldünzzzz
umarım kasti yapılmamıştır
sekretere sordum yedin mi diye. canım istememişti almadım dedi
muhasebe ve satıştaki kızlar da yemiş :18:
yani yedik dediler :26:
salaklık bende adamın elinden birşey mi yenir yaaa :26::26::26:
Bidaa kapalı şişede su verseler içme bence canım
Yahu kıymetin yeni nickine alışamadım bir türlü bana hep yabancı gibi geliyor
Kıtmetiminde bu şekilde korkularını mutluluğunu paylaşacağımız günler yakındır inşallah.
Nasıl rahatladım anlatamam nedense kendimin gibi düşünüyorum sizi ailem gibi görüyorum ondan herhalde
temizliğe çözüm buldum
yine ilk günaydın benden...öncekine ses gelmedi....
nasılsınız canlarrr?
canımm bizim en erken 2014 görünüyor hem benim için hem onun için. ama bu yılın sonunda bi adım atmış olmak istediğimi söylemiştim ben aşka. babam öğrenince hemen gelirim isterse söz yaparız dedi ama ben istemedim böyle istemiyorum bu zamanda değil. benim gönlüme göre olmazsa içimde kalır. ben geniş zamanlarda hep mutlu anılarımı hatırlamak isterim eski mesajlarımı falan silmeyip okuyan biriyim, hatta telefonum bozulunca kaç gün üzüldümm. yani şimdi olursa istediğim gibi olmıcak acele işi hiç sevmem zevk alamam o yüzden beklemek istiyorum. inşallah ben hazır olursam o zaman olucak biliyorum..
nasılsa burdayız bütün sevinçlerimizi paylaşıcaz inşallahbakarsın bir kaç sene sonra bebişlerden konuşur oluruz