Günaydın canım iyidir senden?
Nasıl oldun dinlendin mi biraz?
iyiyim kuzum uykum var yine her zamn oldugu gibi
valla dinlendim gibi değil gibi...gariplik bende sanırım....bide regl oldum dinlendigimden de bişey anlamadımmm agrıdan sancıdannn
Benden de inanılmaz bir yorgunluk var.
Sabah yataktan zor kalktım oda aşkım mesajları sıralayınca gözümü açmak zorunda kaldım.
Dün mobilyaları eve teslim edeceklerdi bekle bekle bekle 2 saat oldu aradık adamlar (unutmuşlar herhalde) personel gelemediğinden getiremiyoruz dendi.
Aşkım çok sinirlendi önceden haber vermeniz gerekirdi 2 saattir sizi bekliyoruz arıyoruz telefonlara bakan yok diye. Sonra bende yanına gidip sakinleştirdim babası hemen arkamdan geldi.
Allahtan çekinen bir tiptim öpsem anında babasına yakalanırdık.Sonra babasını evine bıraktık bizim eve geçtik yol boyunca konuştuk sakinleşti Allahtan
birincisi sizin ev kira mı kendinizin mi? ne ara tuttunuz kiraysa....mobilyaları almıssınız haberim yok...anaaa
yine ilk günaydın benden...öncekine ses gelmedi....
nasılsınız canlarrr?
Günaydın canım iyidir senden?
Nasıl oldun dinlendin mi biraz?
Çağlam atlamışsın herhalde yok aşkım biz daha niyetlenmeden ev almış krediyle kredi ödeyeceğiz.
Eşyalarıyla 2-3 hafta önce aldığımızı çok yorulduğumuzu söylemiştim.Hatta biz baştan bir mobilyacıya yaptırdık istediğimiz tarzda 15 bin tutan mobilyaları 6 bine hallettik.
İnşallah istediğim gibi olurda hayal kırıklığı yaşamam inşallah. Bugün teslim edilecek kayınpederim evde ilgilenecek inşallah hı haftasonu k.v. ziyarete gittim. İlk defa evine gittim.
Söyledim mi bilmem evde kiracı vardı.Çıkarken ev boyandı. Temizliği k.v. yaparken bileğini incitmiş onu ziyarete gittim. Allah razı olsun beni hiç çağırmadan kayınpederim ve k.v. evin tüm temizliğini yapmışlar.
günaydın
Uyanamıyorum
nedir bu uyku isteğiakşam olsa da uyusak hemencecik
Günaydın canlarrr
artık karşınızda terfi etmiş bir hatun duruyor
NAsıl içim rahatladı anlatamam.Burdan eski çıkan kız işe geri gelmek istiyodu , bende bizim müdür alternatif onu düşünüyo sanıyodum. Çünkü muhasebe bilgisi daha fazla , 4 senelik mezun.
Benim performansımla ilgili hiçbişey demiyodu.
Ama artık muhasebeyi ben devralıyorum
şimdi bütün sorumluk bana ait
Günaydın canlarrr
artık karşınızda terfi etmiş bir hatun duruyor
NAsıl içim rahatladı anlatamam.Burdan eski çıkan kız işe geri gelmek istiyodu , bende bizim müdür alternatif onu düşünüyo sanıyodum. Çünkü muhasebe bilgisi daha fazla , 4 senelik mezun.
Benim performansımla ilgili hiçbişey demiyodu.
Ama artık muhasebeyi ben devralıyorum
şimdi bütün sorumluk bana ait
Mügem Hayırlı olsun Tebrik ederiz canım bugün bir kutlamayı hakettin artık
Eki Görüntüle 641174
Eki Görüntüle 641182
Günaydın Oyam Bende de aynı şey söz konusu
Çağlam çok sağolinşallah kuzum
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Uykum varr
men geldimgünaydın kızlar
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
Uykum varr
evet ya dün öğleden sonra gündemimde nil vardı. sürekli bakıp durdum. olayın fizyolojisini anlamk için eşimi sorulara boğdum. sesi kalınlaşmış mıdır, penisi işlev görecek mi, yüzünün bebeksiliği nasıl gidecek, hormon alıyo mudur, bu operasyon nasıl yapılıyordur :44: ama kızcağız çok mutsuzmuş, çok çok önemli bir karar, pişman olsa intihara bile gidebilir ama kendini bildi bileli erkek hissediyormuş, yapack bir şey yok :44: güzel kızdı ama ya :44:
GünaydınGünaydınnnnnnnnnnnnnn
Uykum varr
Bende çok kilo almışım fotograflara baktıkça kendime acayip kızıyorum aşka bağırdım bidaha beni tombişim diye sevmek yok diye.bunlar da ne böyle
bugünden itibaren diyete giriyorum :18: haberiniz olsun
~~
nişan ile düğün arası bir dönemde kotumun üstüne giyerek deneyip aldığım kotu giymek istedim.
bir iki göbeği içeri çekme çabasından sonra düğme kapanacak gibi oluyordu kiiiii, diyete girmek şart dedim
ve diyetteyim. pasta börek yapmak yok
spora düzenli gidilecek
o kilolar verilecek
hep beraber uyusak ne güzel olur
Pek bir mutsuz gözüküyorsun hayırdır?men geldimgünaydın kızlar
men geldimgünaydın kızlar
evet ya dün öğleden sonra gündemimde nil vardı. sürekli bakıp durdum. olayın fizyolojisini anlamk için eşimi sorulara boğdum. sesi kalınlaşmış mıdır, penisi işlev görecek mi, yüzünün bebeksiliği nasıl gidecek, hormon alıyo mudur, bu operasyon nasıl yapılıyordur :44: ama kızcağız çok mutsuzmuş, çok çok önemli bir karar, pişman olsa intihara bile gidebilir ama kendini bildi bileli erkek hissediyormuş, yapack bir şey yok :44: güzel kızdı ama ya :44:
evet yaa begenirdim bendee....bu sorularla bende bogusuyorum su an...eee cevaplarını da paylasassan ya krizimmm