- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
evet canım benimki daha 1 aylık değil ve sadece iki gün gördüm, ama ayrılırken gözlerim dolmuştu
ve ablama ben bunu nasıl şımartmıcam, diye sorduğumu hatırlıyorum.
henüz bebişe bir şey almadım, benim sağlık takıntım olduğundan sağlıklı şeyler alıyorum ve ablamı bunaltıyorum
şimdilik ateş ölçerini aldım, kıyafetlerinin yıkanacağı deterjanı, bulaşık deterjanı ve rezene çayı aldım.
ateş ölçer ne işe yarar? bebişin ateşi çıkınca bakacaklar. ama ilk kullanımı ablam üzerine olmuşhamileler doğumdan sonra bir ay içinde genelde yüksek ateşli birkaç gün geçiriyormuş, o günlerde kullanmışlar.
çamaşır deterjanı? bebişkomun çamaşırlarının fosfatlı, ee' şeylerle yıkanmasına içim razı olmuyor.
bulaşık deterjanı? bulaşıklardaki kötü maddeler anneye, ordan da bebişe geçebilir
rezene çayı? bebişe süt yapsın diye ablamın memeleri
ha bir de fedakar bir teyze olarak,
"sağlıklı bebek yetiştirme rehberi" kitabını okudum, ablamın okumayacağını bildiğimden. zaten onun dediği de "sen oku, bana anlat" oldu
kitap süper, çeyize alabilirsinizzaten sağlıklı çeyiz topiğimde önermiştim
harikasın
bunu dalisteme ekliyorum
hayat paylaşınca güzel gerçekten
oya bak bunu diyorum. üst kata okunan kitaplar, alt kata çiçekler, miss
Eki Görüntüle 639554
çağla, ben yazınca boş boş bakışların anlamlı oldu değil mi
bana ikea yolları görüldü:26:
uzak muzak gitmeliyim
zaten raf da almam lazım
işte alsam nasıl getiricem onları
arabamız da yok
altında düştü zaten araba da alamayız
nakliye de çok fazla
bana ikea yolları görüldü:26:
uzak muzak gitmeliyim
zaten raf da almam lazım
işte alsam nasıl getiricem onları
arabamız da yok
altında düştü zaten araba da alamayız
nakliye de çok fazla
kitabı okuyunca kesinlikle bana dua edeceksin
müthiş ötesi bence, ama araştırmaya da gireceksin bunalacaksın
o sebepten diyorum ya, düşünmesek bile hamileliğe şimdiden alışıp bilgilenmeliyiz:44:
mesela biberon, emzik, vs bpa sız ve silikon olmalıymış. ben hiç bilmiyordum öncesindeevi bile bebeklere göre hazırlayabilirsiniz kendi evinizse, yerler bambu olabilir, bunda voc kullanıyor musunuz diye sorarsınız, pvcsiz zemin kaplamaları bakarsınız vs vs. ben ev yaptırırsam battık:44:
kocişinle gidersen kurulmamıs sekilde alacagın için getirebilirsiniz diye düsünüyorum...cok bişey almıcaksan tabi:26:
bu taburenin izmire nakliye ücreti on liraymış canım, alır gibi yapınca görünüyor. ben izmir diye işaretledim, yanlış bilmiyorumdur umarım :44:
işte zaten en büyük problem kocişle gitmek
hiç sevmez kendisini zora sokmayı
düğünden önce koltuğu almaya gittiğimizde iki üç parça birşey getirmiştik, dilinden kurtulamamıştım.
parça başı kargo ücreti. gördüğümüz ürünlerin her demonte parçası bir parça sayılıyor.
kargo bedava günlerine denk getirmek lazım.
koltuğu öyle almıştık
netten daha uygun demekkkiiiiiiiiii
istanbuldayım daha uygundur herhalde
diyeceksin ki istanbulda ikea nasıl uzak kalıyor diye
valla benim kocişle işte uzakeli boş dönersek sorun yok
aksama yemek yapmıcammm.yani yemek denmez....sıkma yapcammmm...yanına da ayran...belki yayla corbası da yaparımmm...ohhhhh....peynirli patatesli, sıkmalarrrr
Sanırım bu akşam çoğumuz yemek derdinden kurtulduk
sıkma nedür?:44:
bizi de görümcem çağırmışmantı yapıyormuş
sanırım kuzuummmyogunmusun görünmüyosun da:26::26:
Evet canım cuma böyle oluyor.Son 2 saatim sonra haftasonumuz bizi bekler.
Yarın akşama da misafirlerim var nikah şahidi olan arkadaşlarımız yemeğe gelecek.
Köfte , bulgur pilavı , patates püresi ve semiz otu salatası yapıcam.Bir de tatlı uydurdummu yeter kanımca.
ohhh yeter de artar bile...tatlı olarak da bol cevizli tavuk gögsü güzel olabilir....
mügenin menü neydi acaba :44: