Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Aminnnn canımm

teşekkür ederim hemen alcak kitap listeme ekliyorum.

dua'ya bayıldım.sağol hemen nişanlıma gönderdim

dikkat dikkat, kapitalist sistemin etkisi altına alamadığı, nesli tükenmekte olan bir insan bulundu.
son dakika son sakika

kapitalist sistemin etkisi altına alamadığı kişi seneler önce almaya doydu sanırım
annemin bir dönem (ben ünideyken) kıyafet dükkanı vardı
giy anam giy
şimdi de birşeyi çoooooookkkk beğenmediğim sürece alamıyorum.
ayyy bir de ben bir yıldır düzenli çalışyorum, çalıştığımdan beri pek cimrileştim
taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışan, hatta taşın kalanından da birşeyler yapmaya çalışan bir tip oldum çıktım

eskiden annemler derdi ki "hele bir çalışmaya başla,kendi paranı kazan bak gör harcamaya kıyamıcan "

cidden ne doğru söz ya örnegin ; kaç gündür kontursüzüm parasını ayırmış olmama rağmen almıyorum

eskitme kotum cidden eskidi artık hala bu seneyi de idare ederim diye atmaya kıyamıyorum ..

aynen ben işte

tam zayıfladım, işe girdim. birde az değil 40-42den 38 düştü bedenim...
Allah'ım kabus gibiydi. zaten para yok pul yok. ilk zamanlar cepten yiyorum. günlük 15lira yol parası vveriyorum.
bir de pantolonlar olmuyor. paso tayt giyiyordum
sonra pantolonları oturdum belden paçadan daralttım

ayy napayım amaaa maaş alınmamış, avans verilmiyor
hala kullanıyorum onları

israf etmemek güzeldir

oya bak bunu diyorum. üst kata okunan kitaplar, alt kata çiçekler, miss

çağla, ben yazınca boş boş bakışların anlamlı oldu değil mi

Bende geldim çağla diğer topiğe baktın mı cidden o kadar çok mu akıyor?
Ben tırsıyordum iyice korkmaya başladım?Dana kesilmiş gibi falan:18:

kızlar kim çıkarıyor o söylentileri inanmayın öyle şeylere, kafanızda acabası bile olmasın.

Kriz yeğenler çok tatlı oluyor değil mi?
Ben yeğenime harcadığım parayla kesin bir araba alırdım.

evet canım benimki daha 1 aylık değil ve sadece iki gün gördüm, ama ayrılırken gözlerim dolmuştu
ve ablama ben bunu nasıl şımartmıcam, diye sorduğumu hatırlıyorum.
henüz bebişe bir şey almadım, benim sağlık takıntım olduğundan sağlıklı şeyler alıyorum ve ablamı bunaltıyorum
şimdilik ateş ölçerini aldım, kıyafetlerinin yıkanacağı deterjanı, bulaşık deterjanı ve rezene çayı aldım.
ateş ölçer ne işe yarar? bebişin ateşi çıkınca bakacaklar. ama ilk kullanımı ablam üzerine olmuş hamileler doğumdan sonra bir ay içinde genelde yüksek ateşli birkaç gün geçiriyormuş, o günlerde kullanmışlar.
çamaşır deterjanı? bebişkomun çamaşırlarının fosfatlı, ee' şeylerle yıkanmasına içim razı olmuyor.
bulaşık deterjanı? bulaşıklardaki kötü maddeler anneye, ordan da bebişe geçebilir
rezene çayı? bebişe süt yapsın diye ablamın memeleri

ha bir de fedakar bir teyze olarak ,
"sağlıklı bebek yetiştirme rehberi" kitabını okudum, ablamın okumayacağını bildiğimden. zaten onun dediği de "sen oku, bana anlat" oldu
kitap süper, çeyize alabilirsiniz zaten sağlıklı çeyiz topiğimde önermiştim

harikasın

bunu dalisteme ekliyorum

hayat paylaşınca güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…