Yazarı yerim ben burada
Bende buna benzer bişi var ama niye öyle söyledin birden soğudum.
çok sevdimyazarın beynine sağlık
"Evliliğimize Fatiha
Hep ölülere okuyacak değiliz ya dirilere indirileni. Bu kez diri olsun diye, ölmesin diye evliliğimize bir Fatiha diyoruz.
Ey âlemleri var edip terbiye eden Rabbim: Beni tek buldun, yalnızdım, huzursuzdum, nefsime müptela idim. Eksiktim. Kendisiyle sükûnete ereyim diye bana benden bir eş yarattın. Eşim bendendi, benimdi. Eksiğimdi. Eksiğimi giderdin. Bizi birbirimizle tamamladın. Bizi birbirimizle terbiye ettin Ey Rabbim. Bize bir ailelik bir âlem kurdun. Ve aramıza sevgi ve merhamet koydun Ey Rahman ve Ey Rahim. Aşkımızca Elhamdulillah.
Sen ki din gününün sahibisin. Ebedi âlemi var ettin. Dünyalık etmedin dünyada ki cennetimizi-yuvamızı-. Dünyada ki cennetimizi, sonsuz bir cennetle ödüllendireceksin. Eşimi cennetliğim kıldın. Eşimi bana Kevser kıldın. Elhamdulillah
Ve Rabbimiz, bilirsin biz tek başımıza aciziz. Bu yüzden ben demedik, biz dedik. Biz kapına geldik alnımızda ki secde öpücüyle, yardımını dilemeye geldik. Biz geldik ey Rabbim. Bizi hayat yolculuğunda, rızanı kazanma yolunda yoldaş ettin. Bu yolda önümüze birçok engeller çıkacak, yolumuzda keskin virajlar olacak. Savrulabiliriz belki de bu virajlarda. Doğru yoldan saptığımız olacak. Sen bizi doğru yola ilet. Önümüze çıkan engellerin cennetimiz için birer Kevser olduğunu unutturma bize. Hayat yolunda önüne çıkan ilk çukurda evliliğini batıranlardan etme bizi." murat akgün
cuma gününün sevabına kocaman aaamin amin amin
kitaptan değil canım, Genç diye bir dergiden. facede gördüm, paylaşayım dedim. yazarları çok dobradır, sivri dillidir, hareketlidir, yani eskiden öyleydi:44:
ama yazar burda senai demirci gibi yazmış. senai demircinin "ve aşk evliliğin ellerinden tuttu" kitabını aşkla okuyabilirsin
dikkat dikkat, kapitalist sistemin etkisi altına alamadığı, nesli tükenmekte olan bir insan bulundu.
son dakika son sakika
kapitalist sistemin etkisi altına alamadığı kişi seneler önce almaya doydu sanırım
annemin bir dönem (ben ünideyken) kıyafet dükkanı vardı
giy anam giy
şimdi de birşeyi çoooooookkkk beğenmediğim sürece alamıyorum.
ayyy bir de ben bir yıldır düzenli çalışyorum, çalıştığımdan beri pek cimrileştim
taşı sıkıp suyunu çıkartmaya çalışan, hatta taşın kalanından da birşeyler yapmaya çalışan bir tip oldum çıktım
eskiden annemler derdi ki "hele bir çalışmaya başla,kendi paranı kazan bak gör harcamaya kıyamıcan "
cidden ne doğru söz yaörnegin ; kaç gündür kontursüzüm parasını ayırmış olmama rağmen almıyorum
eskitme kotum cidden eskidi artık hala bu seneyi de idare ederim diye atmaya kıyamıyorum ..
aynen ben işte
tam zayıfladım, işe girdim. birde az değil 40-42den 38 düştü bedenim...
Allah'ım kabus gibiydi. zaten para yok pul yok. ilk zamanlar cepten yiyorum. günlük 15lira yol parası vveriyorum.
bir de pantolonlar olmuyor. paso tayt giyiyordum
sonra pantolonları oturdum belden paçadan daralttım
ayy napayım amaaa maaş alınmamış, avans verilmiyor
hala kullanıyorum onları
kimsecikler kalmamış :44:
oya bak bunu diyorum. üst kata okunan kitaplar, alt kata çiçekler, miss
Eki Görüntüle 639554
çağla, ben yazınca boş boş bakışların anlamlı oldu değil mi
Bende geldim çağla diğer topiğe baktın mı cidden o kadar çok mu akıyor?
Ben tırsıyordum iyice korkmaya başladım?Dana kesilmiş gibi falan:18:
Bende geldim çağla diğer topiğe baktın mı cidden o kadar çok mu akıyor?
Ben tırsıyordum iyice korkmaya başladım?Dana kesilmiş gibi falan:18:
ben bugün erken çıkacağım, minnoş yeğenimi görmeye gidiyorum inşallah
Kriz yeğenler çok tatlı oluyor değil mi?
Ben yeğenime harcadığım parayla kesin bir araba alırdım.
ha bir de fedakar bir teyze olarak,
"sağlıklı bebek yetiştirme rehberi" kitabını okudum, ablamın okumayacağını bildiğimden. zaten onun dediği de "sen oku, bana anlat" oldu
kitap süper, çeyize alabilirsinizzaten sağlıklı çeyiz topiğimde önermiştim