- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
canım illa ki hormon hapı alıyordur dedi. ki sonra röportaja bakınca 7 aydır zaten hormon hapına başlamış. haptan sonra büyük ihtimalle sesi eskisi gibi olmazmış, kullandıkça erkeksileşirmiş, yüz hatları da öyle. hapı kullandıkça yüz hatları sertleşecekmiş. penisi zaten kemik konduğu için sürekli ereksiyon halinde olacakmış. :44: androjen hapı kullanılıyormuş sanırım. ama çok zorlu bir süreçmiş erkek olmak, mahkeme kararı gerekiyormuş. kız iki sene sonunda rapor alabilmiş hastaneden erkek olabilir diye. arkasından operasyonlar başlamış.
hoşbulduk beynelminel. canım sıkkın, iş sorunları... istifa etcem ya bir cesaret toplasamrahat insanıyım da bir yerde tıkanırım, rahatı bulamazsam ne yaparım diye düşünüyorum. bir de istifa edersem sosyal baskı peşimi bırakmayacak, beynim de :44: kalbim istifa et bu esirlikten kurtul diyor, beynim aaa o kadar okudun olmazz, diyor
hoşgeldin elif, nerelerdesin sen
hosgeldinnn
günaydınnn..yalnız değilsin canım...topikce uykumuz var
kızlarrrrr habere bakın....soktayımmmmmmmm...bizim nil rüzgar olmus
Erkek Rüzgar'a kadın desteği - Magazin - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
NErelerdesin sen fıstık?selam genç hatunlar nabersiniz
hoşbulduk beynelminel. canım sıkkın, iş sorunları... istifa etcem ya bir cesaret toplasamrahat insanıyım da bir yerde tıkanırım, rahatı bulamazsam ne yaparım diye düşünüyorum. bir de istifa edersem sosyal baskı peşimi bırakmayacak, beynim de :44: kalbim istifa et bu esirlikten kurtul diyor, beynim aaa o kadar okudun olmazz, diyor
hoşgeldin elif, nerelerdesin sen
kuzucum geldim artıkın..İşler karışıktı bir ara sonra çeyiz telaşem başladı vee geldimmnerelerdesin sen
Mügem Hayırlı olsun Tebrik ederiz canım bugün bir kutlamayı hakettin artık
Eki Görüntüle 641174
Eki Görüntüle 641182
Günaydın Oyam Bende de aynı şey söz konusu
Çağlam çok sağolinşallah kuzum
canım illa ki hormon hapı alıyordur dedi. ki sonra röportaja bakınca 7 aydır zaten hormon hapına başlamış. haptan sonra büyük ihtimalle sesi eskisi gibi olmazmış, kullandıkça erkeksileşirmiş, yüz hatları da öyle. hapı kullandıkça yüz hatları sertleşecekmiş. penisi zaten kemik konduğu için sürekli ereksiyon halinde olacakmış. :44: androjen hapı kullanılıyormuş sanırım. ama çok zorlu bir süreçmiş erkek olmak, mahkeme kararı gerekiyormuş. kız iki sene sonunda rapor alabilmiş hastaneden erkek olabilir diye. arkasından operasyonlar başlamış.
selam genç hatunlar nabersiniz
Bu o kızmıymışşşşş
kuzucum geldim artıkın..İşler karışıktı bir ara sonra çeyiz telaşem başladı vee geldimmsen napıyon nasılsın tatloş
annemmmmmmmmmm bunlar da ne
aaa bayadır bu iş için koşuşturuyor demek kiii
buradan ne anlıyoruz, o haberlere düşmediğine göre isteyen herkes kendisini magazinden saklayabilir....
şeyi kemikmiymiş. ben bacaktan yapıldığını okuyunca kas dokusu diye düşünmüştüm
canım iş tanımı sıkıntısı. yok o olmayınca işi sen yapacaksın, onun jokerisin. yahu joker elemen oldum çıktım. sıkıldım... senin sıkıntıların neler?canım ya üzüldüm senin adına neden istifa etmeyi düşünüyorsun ki benim de şu ara işim sıkıntılı..Allahım hayırlı iş kapıları açsın bizlere inş.
bacağından kemik alınıp üzerine kas dokusu konulmuş :44: canım kız kendini taa 10 yaşlarından beri erkek biliyormuş, lezbiyen falan olmadığının farkındaymış. ben dedim ki e bunu hangi kız kabul eder ki, bir tuhaf olur sevdiği kız dedim ama zaten kız sevgilisi olmuş önceden de. mutluluklar dileyeyim ne diyeyim :44: artık tıp fakültelerinde bunu da örnek olarak verirler.
canım iş tanımı sıkıntısı. yok o olmayınca işi sen yapacaksın, onun jokerisin. yahu joker elemen oldum çıktım. sıkıldım... senin sıkıntıların neler?
Mügeye evlşilik yaramış terfi etti bizde onu kutluyorduk.
Az daha çağlamında hamişini kutlayacaktık.
NErelerdesin sen fıstık?
Canım iş hayatında öğrendiğim tek şey neresi olursa olsun hep sıkıntı, çekememezlik, rekabet ve insanların bitmeyen kaprisleri olacak.
8 yıldır aynı yerde farklı konumlarda bulundum, çalıştım. Daha az insan daha çok sıkıntılı durum, daha az sorumluluk daha çok kapris fark eden birşey yok anlayacağın.
Eğer işini seviyorsan katlanacaksın mecbur ama kendi bakış açını değiştirip daha zevkli bir hale getirebilirsin yaşam alanını
haticem 23 şubatta regl olmus bulunmaktayım....keyfime dicek yok..ama ilk günüm berbat gecti...gece mide bulantısı...bas dönemsi..kusamıyorum da....noluyo yawww dedim...sag sol dön derken uyumusum sabaha gecmişti...
haticem 23 şubatta regl olmus bulunmaktayım....keyfime dicek yok..ama ilk günüm berbat gecti...gece mide bulantısı...bas dönemsi..kusamıyorum da....noluyo yawww dedim...sag sol dön derken uyumusum sabaha gecmişti...
geldim balloşiş güç ve tam gaz çeyiz hazırlıklrıyla ancak geldim..İş konusunda çok haklısın ben önce özeldeydim illallah ettim adam sanki milyarlar veriyor gibi çalıştırıyor seni şimdi devletteyim ama inan buradada farklı sıkıntılar mevcut..İnsanoğlunun olduğu her yerde sıkıntı mevcut velhasıl sen ne örüyon görüşmeyeli bakem
iyiyim kuzum sağol sen nasılsın nasıl gidiyor yeni evlilikteşekkürler canım benim....
canım hayırlısı olsun hakkıındaaa
selam elif hosgeldin nasılsın?
evet canım şok oldum valla
oyyy oyyy yalnız pasta çok renkli.kaydettim evde yaparımMügeye evlşilik yaramış terfi etti bizde onu kutluyorduk.
Az daha çağlamında hamişini kutlayacaktık.
bacağından kemik alınıp üzerine kas dokusu konulmuş :44: canım kız kendini taa 10 yaşlarından beri erkek biliyormuş, lezbiyen falan olmadığının farkındaymış. ben dedim ki e bunu hangi kız kabul eder ki, bir tuhaf olur sevdiği kız dedim ama zaten kız sevgilisi olmuş önceden de. mutluluklar dileyeyim ne diyeyim :44: artık tıp fakültelerinde bunu da örnek olarak verirler.
canım iş tanımı sıkıntısı. yok o olmayınca işi sen yapacaksın, onun jokerisin. yahu joker elemen oldum çıktım. sıkıldım... senin sıkıntıların neler?
niye keyfine diyecek yokregl olup da mutlu olan bir kadın görüyorum ilk defa hamilelik stresinden kurtulduğundan mı
Canım bayram etmişsindir kesin hasta olduğu için sevinen ilk gelinimizsin şu anda
Canım aşkla daha yakınlaştım.
Dün beni ve kızkardeşimi bir yere bıraktı.
Ayrılırken kız kardeşim arkasını döndü ilerliyorduki aşk birden yanağımı öptü ben ittirdim.
Seni seviyorum diye dudaklarını oynattı bende hem utandığımdan hemde kalbim yerimden çıkacak diye arkama bakmadan kardeşimin yanına koştum.
Sanırım son konuşmalarımız onunda rahat davranmasını sağladı.ondan çok mutluyum
Evlilik tarihimizi aldık, mobilyalar bugün geliyor az biraz birşeyler kaldı daha gelinliği almadım vs. işte bende son durum bu
iyiyim kuzum sağol sen nasılsın nasıl gidiyor yeni evlilik
oyyy oyyy yalnız pasta çok renkli.kaydettim evde yaparım
hey ya rabbim millet ne dertte..siz yazınca açıp okudum şoke oldum valla...Kuzu benim sıkıntımda malum dağıtım şirketleri tedaşı devlet satıyor hep ihaleler yapıldı alan şirketlere devrini bekliyoruz..Stres ne olacak ne bitecek herşey muamma ona biras takılıyorum:26:
Canım bayram etmişsindir kesin hasta olduğu için sevinen ilk gelinimizsin şu anda
Canım aşkla daha yakınlaştım.
Dün beni ve kızkardeşimi bir yere bıraktı.
Ayrılırken kız kardeşim arkasını döndü ilerliyorduki aşk birden yanağımı öptü ben ittirdim.
Seni seviyorum diye dudaklarını oynattı bende hem utandığımdan hemde kalbim yerimden çıkacak diye arkama bakmadan kardeşimin yanına koştum.
Sanırım son konuşmalarımız onunda rahat davranmasını sağladı.ondan çok mutluyum
Evlilik tarihimizi aldık, mobilyalar bugün geliyor az biraz birşeyler kaldı daha gelinliği almadım vs. işte bende son durum bu