oya, sanırım sehpa yapmak istiyorsun. şimdi odanı görmek lazım. yanlış bilmiyorsam bohem tarzı dekorasyonlarda kullanılıyor öyle şeyler. mesela evim dergisinde pazarcıların büyük sandıklarından çok şey yapıldığını görmüştüm. sehpa, banyo rafı, antre rafı, vs.. odanın konseptine uyarsa olabilir. ama zigon nasıl olur bilemiyorum ya, orta sehpa olur da birleştirip bir şeyler yapıp :44:
beynelminel, ben giyime ayakkabıya para vermiyorum. varsa yoksa kitap ve temizlik ve evbayılıyorum bunlara para harcamaya uçucu yağların kokusu, bitkisel kremlerin dokusu, miss
Kriz ben normalde paramı hep hediye almak için harcardım.
Bu yüzden savurgan olduğumu söylerdi annem ve dışarda yemeye bayılırım.
Şimdi evlilik hazırlıkları derken hediye işini minimuma indirdim. Yemekleride azalttım.
Kitaplar ise vazgeçilmezimdir aşkta bir kitap kurdu onu sevmemin bir nedeni o yüzden seninlede iyi anlaşacağız gibime geliyor.
bak bu çok güzel, acaba bunu yaptırmaya kalksan çok tutar mı? evim şahanede selim bey şömineli sehpa yaptırmıştı şömine hariç 600 tutmuştu. bu da belki 300 civarı tutar :44: sen ucuza getirmek için mi bunu düşünüyorsun yoksa tarz olsun diye mi?
ne kadar doğal
Eki Görüntüle 639328
Kitaplarla arkadaşlık insanı biraz asosyalleştiriyor.evet canım inşallaheşim de bana evlendikten sonra "seni bana sevdiren en temel şey, kitaplara olan sevgin ve tutkundu" demişti. ben de "aa kitaplar olmasaydı evlenemeyecek miydik yani" demiştim kitaplara minnetim arttı bu sebepten
Aslım kitap kurdu olmuşsun seni her halinle çok çok seviyoruz.günaydın bayanlar
ne kitap mi dendi burda
dünden beri kitabı bırakamıyorum elimden hakan günday'ın az kitabı.gözlerim ağrısa da bırakamadım ki.
Kitaplarla arkadaşlık insanı biraz asosyalleştiriyor.
Sende de böyle birşey oldu mu?
Aslım kitap kurdu olmuşsun seni her halinle çok çok seviyoruz.
Yerim seni fıstık
Oya tabureden sehpa olabilir ama eşyaların nasıl ?
bir bütünlük oluşturacak mı odada :44::44:
Krizsavar teşekkürler çok anlamlı bir resim.
Haticem ben ayda 5-10 arası kitap alan bir insanımbir ara bizimkiler çeyiz alacağına kitapla dolduruyorsun evi diyorlardı. yeni yeni frenledim kendimi.
damat bohçasına kitap koydunuz mu?
ilmihal ve evlilik kitapları konabilir.
ben barış manço kitabı ve kalbime koy başını doktor kitabını koymuştum
akşama ne yemek yapsak :44::44::44:
ben artık anneme dedim elleme birseye ben yapayım diye
Oyam bu sehplalar şık olur odana aslında..
ben kendi evime de istedim ama fiyatı çok pahalı geldiyataş'ın küçük sehpa 250 büyük 475 tl mi neydi :44::44: ama çok şık dimi hala içim gidiyor
oya bence o tarz tabure değil de bak bu tarz tabureler hem kullanışlı hem de tarz sehpalar olabilir :44: bir de mesela yine evim dergisinde görmüştüm, komodin yerine ahşap sandalye kullanılmıştı. o da farklıydı, hatta ben evlenene kadar öyle yaptım
ilk ikisi sana söylediğim, hem de odana da uyar, şeker bir oda olacak sanırım :)
ondan sonra iki tane bohem ve farklı sehpa çeşitleri, biri eski bir kapıdan
sonuncusu da kitapsever arkadaşlara hediye
Eki Görüntüle 639344 Eki Görüntüle 639345 Eki Görüntüle 639340 Eki Görüntüle 639343 Eki Görüntüle 639346
eğer şu sondakiler bohemse o tarz çok süpermiş
köyde bir iki eski sandalye falan vardı, istesem mi