Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

hımmm bohem tarzda kullanıldığını bilmiyordum. benim kullanmak istediğim odada henüz hiçbirşey yok. sadece L koltuk ,tv, tv sehpası, halı, bir de zebra stor var.
fotoğraflarımı kurcalıyayım. yanımda odanın fotosu varsa bana uyar veya uymaz objektif bir fikir verin.

bak bu çok güzel, acaba bunu yaptırmaya kalksan çok tutar mı? evim şahanede selim bey şömineli sehpa yaptırmıştı şömine hariç 600 tutmuştu. bu da belki 300 civarı tutar :44: sen ucuza getirmek için mi bunu düşünüyorsun yoksa tarz olsun diye mi?
ne kadar doğal

Kriz ben normalde paramı hep hediye almak için harcardım.
Bu yüzden savurgan olduğumu söylerdi annem ve dışarda yemeye bayılırım.
Şimdi evlilik hazırlıkları derken hediye işini minimuma indirdim. Yemekleride azalttım.
Kitaplar ise vazgeçilmezimdir aşkta bir kitap kurdu onu sevmemin bir nedeni o yüzden seninlede iyi anlaşacağız gibime geliyor.

evet canım inşallah eşim de bana evlendikten sonra "seni bana sevdiren en temel şey, kitaplara olan sevgin ve tutkundu" demişti. ben de "aa kitaplar olmasaydı evlenemeyecek miydik yani" demiştim kitaplara minnetim arttı bu sebepten

canım o oda minicik ama
orta sehpa konamayacak kadar.
yoksa çok güzelllll

uygun olsun isterim tabiki, ama piyasadaki zigonların hepsi hem tekdüze, hemde benim istediğim çizgi de değiller
dur ben en iyisi o odaya koymak istediklerimi bir albüm yapayım

Son düzenleme:
günaydın bayanlar

ne kitap mi dendi burda

dünden beri kitabı bırakamıyorum elimden hakan günday'ın az kitabı. gözlerim ağrısa da bırakamadım ki.

Kitaplarla arkadaşlık insanı biraz asosyalleştiriyor.
Sende de böyle birşey oldu mu?

günaydın bayanlar

ne kitap mi dendi burda

dünden beri kitabı bırakamıyorum elimden hakan günday'ın az kitabı. gözlerim ağrısa da bırakamadım ki.
Aslım kitap kurdu olmuşsun seni her halinle çok çok seviyoruz.
Yerim seni fıstık

oya bence o tarz tabure değil de bak bu tarz tabureler hem kullanışlı hem de tarz sehpalar olabilir :44: bir de mesela yine evim dergisinde görmüştüm, komodin yerine ahşap sandalye kullanılmıştı. o da farklıydı, hatta ben evlenene kadar öyle yaptım

ilk ikisi sana söylediğim, hem de odana da uyar, şeker bir oda olacak sanırım :)
ondan sonra iki tane bohem ve farklı sehpa çeşitleri, biri eski bir kapıdan
sonuncusu da kitapsever arkadaşlara hediye

Kitaplarla arkadaşlık insanı biraz asosyalleştiriyor.
Sende de böyle birşey oldu mu?

Aslım kitap kurdu olmuşsun seni her halinle çok çok seviyoruz.
Yerim seni fıstık

evet canım maalesef
ben mesela dücane cündioğlunun hz. insan kitabını okuduktan sonra yazarın hayatına bakmıştım, tek yaşıyor ve sadece kitap yazıyor, o kadar özenmiştim ki
ama yalnızlık da zor, bir sene yalnız yaşadım, kafayı yiyecek gibiydim sonlarda.
insanlarla sıkı bağları çok geç oluşturuyorum, çünkü kafa dengi bulmak çok zor geliyor, aynı dilden konuşamıyorum çoğuyla... bu kendimi yüksek görüyormuşum gibi algılanmasın lütfen.. ama ayrı dünyaların insanıyız ne yapayım, benim dediğime o bönbön bakıyor, onun dediğine ben... çoğuyla böyle. üniversitede de çok arkadaşım yoktu, ama lise süperdi

Oya tabureden sehpa olabilir ama eşyaların nasıl ?

bir bütünlük oluşturacak mı odada :44::44:

Krizsavar teşekkürler çok anlamlı bir resim.

Haticem ben ayda 5-10 arası kitap alan bir insanım bir ara bizimkiler çeyiz alacağına kitapla dolduruyorsun evi diyorlardı. yeni yeni frenledim kendimi.

damat bohçasına kitap koydunuz mu?
ilmihal ve evlilik kitapları konabilir.
ben barış manço kitabı ve kalbime koy başını doktor kitabını koymuştum

akşama ne yemek yapsak :44::44::44:

ben artık anneme dedim elleme birseye ben yapayım diye

damat bohçasına kitap koydunuz mu?
ilmihal ve evlilik kitapları konabilir.
ben barış manço kitabı ve kalbime koy başını doktor kitabını koymuştum

bizde bohça yapmadık. düğün için çarşı alışverişi yaptık.. aldıklarımızın hepsi bende. aslında kitap fikri benimde aklıma çok yatmıştı. Kuran'ı Kerim ve ilmihal koymak.

ama bu saatten sonra nasıl yapabilirim ki :44:

Oyam bu sehplalar şık olur odana aslında..

ben kendi evime de istedim ama fiyatı çok pahalı geldi yataş'ın küçük sehpa 250 büyük 475 tl mi neydi :44::44: ama çok şık dimi hala içim gidiyor

evettt kocişle gördük ama anca bir tane alırım sana dedi
offf yaa burada ne güzel ferah duruyor
valla büyük gibi gelmiş olabilir ama o oda bence ufak afakan basıyor bazen beni
köşe koltuğun ucundan duvara bi adım kalıyor, o yüzden çok doldurmak istemiyorum odayı

eğer şu sondakiler bohemse o tarz çok süpermiş
köyde bir iki eski sandalye falan vardı, istesem mi

akşama ne yemek yapsak :44::44::44:

ben artık anneme dedim elleme birseye ben yapayım diye

Az önce eşimi aradım . Akşam bizimkilere gitsek dedim birinde yemek yer birinde çay içeriz
Benim anneannem le eşimin ailesi aynı apartmanda aynı katta yan yana dairelerde oturuyorlar.
Çok pratik oluyor ziyaret bu sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…