- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
evettt kocişle gördük ama anca bir tane alırım sana dedi
offf yaa burada ne güzel ferah duruyor
valla büyük gibi gelmiş olabilir ama o oda bence ufakafakan basıyor bazen beni
köşe koltuğun ucundan duvara bi adım kalıyor, o yüzden çok doldurmak istemiyorum odayı
Bugün trendyol da bambi ayakkabılar şahane.
Kendimi ayakkabıyla ödüllendirmek istiyorum şu dakikalarda
evet resimde onu fark etttim küçük bence birşey almasan da olur
köşe takımının yanına uzun tabure tarzı birşey olabilir ama orta sehpa düşünme bence.
ahhhhhhhhh bu denir mi ama şimdi :18::18::18::18:
alamam .. yok yok almamam lazım daha eksiklerim var
ohh, hayırlı olsun şimdiden
ben niye kendime birşey almıyorum, alasım da gelmiyor acaba :44::44:
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım ve hala yaşıyorum.evet canım maalesef
ben mesela dücane cündioğlunun hz. insan kitabını okuduktan sonra yazarın hayatına bakmıştım, tek yaşıyor ve sadece kitap yazıyor, o kadar özenmiştim ki
ama yalnızlık da zor, bir sene yalnız yaşadım, kafayı yiyecek gibiydim sonlarda.
insanlarla sıkı bağları çok geç oluşturuyorum, çünkü kafa dengi bulmak çok zor geliyor, aynı dilden konuşamıyorum çoğuyla... bu kendimi yüksek görüyormuşum gibi algılanmasın lütfen.. ama ayrı dünyaların insanıyız ne yapayım, benim dediğime o bönbön bakıyor, onun dediğine ben... çoğuyla böyle. üniversitede de çok arkadaşım yoktu, ama lise süperdi
Oya tabureden sehpa olabilir ama eşyaların nasıl ?
bir bütünlük oluşturacak mı odada :44::44:
Krizsavar teşekkürler çok anlamlı bir resim.
Haticem ben ayda 5-10 arası kitap alan bir insanımbir ara bizimkiler çeyiz alacağına kitapla dolduruyorsun evi diyorlardı. yeni yeni frenledim kendimi.
Ben Kur'an koyacağım ilmihali koymam herhaldebizde bohça yapmadık. düğün için çarşı alışverişi yaptık.. aldıklarımızın hepsi bende. aslında kitap fikri benimde aklıma çok yatmıştı. Kuran'ı Kerim ve ilmihal koymak.
ama bu saatten sonra nasıl yapabilirim ki :44:
Evlenince de bitmiyor o eksikler.
Arada motive lazım taze taze ayakkabılar lazım amaaa
valla afakanlar basar sonra beni
ohh, hayırlı olsun şimdiden
ben niye kendime birşey almıyorum, alasım da gelmiyor acaba :44::44:
aynennnbayıldım botlara çizmelere ve çokta uygun geldi bana 39 tl falan :26:
bi dahaki kampanyaya inşallah...
zaten kış bitiyo..
çok kullanışlı değil bunlar..
10 günü bulur kargolanması hava düzelir o zamana..
( yazar burda ulaşamadığı ciğere...)
tam benim beğendiğimi koymuşsunnnnn chukycan
ama çok kullanışsız bunlar , dar pantalonla giyince ponponları sallanır iş yerinde uygun olmaz(napiyim başka bahane bulamadım )
Yazarı yerim ben buradaaynennnbayıldım botlara çizmelere ve çokta uygun geldi bana 39 tl falan :26:
bi dahaki kampanyaya inşallah...
zaten kış bitiyo..
çok kullanışlı değil bunlar..
10 günü bulur kargolanması hava düzelir o zamana..
( yazar burda ulaşamadığı ciğere...)
Aminnnnnçok sevdimyazarın beynine sağlık
"Evliliğimize Fatiha
Hep ölülere okuyacak değiliz ya dirilere indirileni. Bu kez diri olsun diye, ölmesin diye evliliğimize bir Fatiha diyoruz.
Ey âlemleri var edip terbiye eden Rabbim: Beni tek buldun, yalnızdım, huzursuzdum, nefsime müptela idim. Eksiktim. Kendisiyle sükûnete ereyim diye bana benden bir eş yarattın. Eşim bendendi, benimdi. Eksiğimdi. Eksiğimi giderdin. Bizi birbirimizle tamamladın. Bizi birbirimizle terbiye ettin Ey Rabbim. Bize bir ailelik bir âlem kurdun. Ve aramıza sevgi ve merhamet koydun Ey Rahman ve Ey Rahim. Aşkımızca Elhamdulillah.
Sen ki din gününün sahibisin. Ebedi âlemi var ettin. Dünyalık etmedin dünyada ki cennetimizi-yuvamızı-. Dünyada ki cennetimizi, sonsuz bir cennetle ödüllendireceksin. Eşimi cennetliğim kıldın. Eşimi bana Kevser kıldın. Elhamdulillah
Ve Rabbimiz, bilirsin biz tek başımıza aciziz. Bu yüzden ben demedik, biz dedik. Biz kapına geldik alnımızda ki secde öpücüyle, yardımını dilemeye geldik. Biz geldik ey Rabbim. Bizi hayat yolculuğunda, rızanı kazanma yolunda yoldaş ettin. Bu yolda önümüze birçok engeller çıkacak, yolumuzda keskin virajlar olacak. Savrulabiliriz belki de bu virajlarda. Doğru yoldan saptığımız olacak. Sen bizi doğru yola ilet. Önümüze çıkan engellerin cennetimiz için birer Kevser olduğunu unutturma bize. Hayat yolunda önüne çıkan ilk çukurda evliliğini batıranlardan etme bizi." murat akgün
cuma gününün sevabına kocaman aaamin amin amin
tam benim beğendiğimi koymuşsunnnnn chukycan
ama çok kullanışsız bunlar , dar pantalonla giyince ponponları sallanır iş yerinde uygun olmaz(napiyim başka bahane bulamadım )
Kriz duana bayıldımmmm
amin amin amin
yazarın kitabı nın adı nedir?
Bende buna benzer bişi var ama niye öyle söyledin birden soğudum.