- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Aslı cidden yapabilir misin?
Hiç sorma ben ne zaman ciddi bir sorun tartışsam aşkla (hasta olmuş oluyorum) bu yüzden üzülünce mantık devre dışı kalıyor adamı öpüp kaçıyorum.
Gerçi hepi topu 2 kez başıma geldi.
Canım ben uzun bir süre spora yapıyordum. Aşka ilişkimiz duyuluncada gitmedim.Kuzenimin eşi onunla buluştuğumu ima ediyor diye.tamam canım cok su içmem...süt zaten içiyorum bebiş
vayy Haticem ne cevherler varmıs sende..tmmm cnm dediğin gibi yaparım...hatta bugün baslayabilirim hehe
şeyy bilemicem :26::26: hani bi söz var ya "bekara karı boşamak kolay" diye.. ben şuan böyle konuşuyorum ama evlendikten sonra o kısımda ne ne olur bilmiyorum..
otel + jakuzi derken balayını kasettim
Canım ben uzun bir süre spora yapıyordum. Aşka ilişkimiz duyuluncada gitmedim.Kuzenimin eşi onunla buluştuğumu ima ediyor diye.
Havuzada gidecektim ama temizliğinden şüphe ettiğim için gidemedim.
Tahmin ettim bu şekilde olduğunu kuzuda hemen alışacak mısın eniştenin yanında olmasına ondan şey ettiydim.
haticem kim ne derse desin .., insanlara endeksli yaşama.. eğer ki sırf bu yüzden gitmediysen spora kuzeninin eşi'ni haklı çıkarmış oldun.
**
çıplaklığa alışabilir miyim:44::44: bilmiyorum.. o yüzden karanlık iyidir ilk zamanlaronun dısında hep sarılıp,onun kokusuyla ciğerlerimi doldurmak istiyorum ki.
haticem kim ne derse desin .., insanlara endeksli yaşama.. eğer ki sırf bu yüzden gitmediysen spora kuzeninin eşi'ni haklı çıkarmış oldun.
**
çıplaklığa alışabilir miyim:44::44: bilmiyorum.. o yüzden karanlık iyidir ilk zamanlaronun dısında hep sarılıp,onun kokusuyla ciğerlerimi doldurmak istiyorum ki.
sonrada giyinikliğe alışmaya çalışıcam
evet aynen çıplaklığa sanırım bende alışamam yaaaaa karanlık benimde hoşuma gidiyor valla ben öyle çıplak çıplak duramam yanında... ama jakuzi köpüklü olunca sorun yokkkk :):):):)
tecrübeyle sabit diyorsun yani
köpükler yok olursa
Ben hep basim onun gogsunde sikica sarilmis halde dusunuyorum bizi ve bu hayal inanilmaz mutlu ediyor beni.haticem kim ne derse desin .., insanlara endeksli yaşama.. eğer ki sırf bu yüzden gitmediysen spora kuzeninin eşi'ni haklı çıkarmış oldun.
**
Vaybe benim masumana dinlenme seklim iyi bir fantezi olusturmus.evet aynen çıplaklığa sanırım bende alışamam yaaaaa karanlık benimde hoşuma gidiyor valla ben öyle çıplak çıplak duramam yanında... ama jakuzi köpüklü olunca sorun yokkkk :):):):)
yaaaa çok utanırım ki ozamannnnn
ozaman aslım napıyoruz sürekli köpük takviyesi yapıyoruzzzz jakuziye :):):):)
Ben hep basim onun gogsunde sikica sarilmis halde dusunuyorum bizi ve bu hayal inanilmaz mutlu ediyor beni.
Karanlik ben ona bu sekilde sarilmis kalp atislarini dinlemek en buyuk hayalim simdilerde
ah benim dekosusturmaca bitti artık huzurla yanyanayız diyebilcegimiz günlere az kaldı
Günaydınnnnnnnnn
Günaydın Arkadaşlar
Günaydınnn gûnünüz guzel geçsin
Günaydınnn
Bizde dün ilk atışmalarımızdan birini yaşadık ama toparladık çok şükür
Eve gittim zaten hastaydım sabahki tabaklar lavaboda , bide tavuğu çıkar tabağa koy dolapta çözülsün demiştim.
Sen akıllım çıkardığı gibi koy dolaba,suları bütün dolaba aksın
Üstünüde çıkarıp salonda koltuğu atmış ben iyice delirdim mi akşam akşam
bari tabağını al laboya koy be adam
ben trip yapınca oda sen bana söylemezsen ben nasıl bilebilirim dedihak vermedimde değil yani
galiba ben iyiyim
heran bir maraza çıkaracak gibi hissediyorum :18::18:
Sizler nasılsınız bakiiiimmmmmmmm
dün servis dolap için geldi veeeeee dolapta sıkıntı yok dedi
elektrik tesisatındadır problem dedi.
şimdi elektrikçi bulup getirecez. oda bir şey yok derse ben
Müge atlattığuınıza sevindim kuzum.Bizde dün ilk atışmalarımızdan birini yaşadık ama toparladık çok şükür
Eve gittim zaten hastaydım sabahki tabaklar lavaboda , bide tavuğu çıkar tabağa koy dolapta çözülsün demiştim.
ben trip yapınca oda sen bana söylemezsen ben nasıl bilebilirim dedihak vermedimde değil yani
Bizde dün ilk atışmalarımızdan birini yaşadık ama toparladık çok şükür