Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın kızlarrrrr

krizzz neden düşük enerjinnnn. yükselt onu bak dövmiyim o enerjiyiii

hatçe yaaaawww şu yolladığın ince saz bitmiyoooooorrr.
pek bir yavaştan çalıyorlar birde
ben genelde kop kop tarzı dinlerim de sen bunları dinleyip nasıl uyumuyon ya huuuu

Canım o konserin tamamı ondan bitmez.
Bugün içim kıpır kıpır kabıma sığamıyorum ondan uyumam.

Canım o konserin tamamı ondan bitmez.
Bugün içim kıpır kıpır kabıma sığamıyorum ondan uyumam.

biri ince saz mı dediii maşallah diyelim sanaaa
enerjin hiç bitmesinn

yaa öyle vala.. sabah girer şöyle bir bakar çıkarım.arada güzel şeyler paylaşıyorlar işte..
yoksa nerden bilirim ben

günaydın canlarımmmm...nasılsınız?

ben ayakta uyuyorum yine

bugün sanki uykum biraz daha açık..normal de sürünerek kalkıyordum ben gerçi ama...hafta sonu yaklaştı ondandırr

bilmiyorum bskn :44: sanırım lavanta yağından kaynaklı. haftasonundan beri yatmadan önce odada lavanta yağıyla kullandığım aroma lambasını yakmıyorum, tealight mumlarımız bitti ve bulunduğumuz şehirde bulamıyoruz o çok iyi geliyordu. neyse ki gün içinde toparlayabiliyorum.

Evet bayılırım ince saza Senin içinde paylaşayım.
İnce Saz Konseri... ibbtube.com

Evet bayılırım ince saza Senin içinde paylaşayım.
İnce Saz Konseri... ibbtube.com

çok teşekkür ederimmm
sabah sabah ruhum açılsın biraz..

ben arada ney dinlemeyi severim.sonra etnik müzikleri çalan bir radyo var " radyo voyage " orayı dinliyorum..arada
kızıldereli müzikleri severim...eser tsm eserleri dinlerim..yeşpaze geniş..ama gün içinde genelde " joy fm " yabancı ağırlıklı..

Bende TSM, ney, ve pop dinlerim.
Eskiden yabancı müzikleri çok severdim ama artık ruhumun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Aşkım gül kokulum ney kursuna gidiyor. Dinlemeyi sevdiğimi bildiği için ve oda sevdiğinden ilerde birlikte çalarız diyor.

Ben de iyiyim bugün , Romantik bir akşam geçirdik kocamla
Erken uyuduğum içinde yorgunluğum bir nebze geçti.

konseri dinlemeye başladım, teşekkürler beynelminel yahu benim ruhum çok yavaş sakin, yerli pop yabancı pop genelde dinleyemem, ailede dalga geçerler benimle bu tam benlik

Bu akşam evde olduğundan dün söylediğimi yap yoksa hasta olacaksın canım

tamam haticem de duş işini kociş eve gelince yaparım....ben evde yalnızken giremiyorum dusa....öyle bi fobim var

bugün sanki uykum biraz daha açık..normal de sürünerek kalkıyordum ben gerçi ama...hafta sonu yaklaştı ondandırr

cumartesi de calıstıgım için haftasonunun geldigine sevinemiyorum bile...çünkü bi pazar var kahvaltı sonrası temizlik...sonra gezmek bile istemiyo canım ertesi gün iş oldugundan

krizimmmm ben sana gönderim tealight mum sen yeterki güzel uyu kuzum

bu arada hangi şehirdeydin canım?

Güne daha pozitif bir enerjiyle kalkmanı sağlıyor değil mi?

Tabi kii canımm. Sabahları mutlaka erken kalkıyorum eşim benden 1 saat önce çıkıyor evden beraber kahvaltı yapmadan göndermiyorum onu.
Yoruluyorsun kalkma desede bu onu çok mutlu ediyor onunda farkındayım.
Hep böyle olsun günlerimiz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…