oyamm yaşıyorlar demek ki unutmamışım yapmayı
**
neeetest mi yaptın
*
sevdiceğim bana küvet yaptıralım mı demişti ben de ne gerek var o kadar su heba olcak demiştimyaptırtsamıydım ki :44::44:
bu arada bana gelen mailde çok düşündürücü
bence de
ben küvet sevmiyorum aslım ya...pis geliyo bana isterse bal döküp yaasınlar yine de ıykkk yani...
Haticem varsın olmayıversinnnn...tabi sevdiceginle jakuzi fantazin varsa bilememmm
bana da geliyo tedirgin olmana gerek yok hehe
**
neeetest mi yaptın
*
sevdiceğim bana küvet yaptıralım mı demişti ben de ne gerek var o kadar su heba olcak demiştimyaptırtsamıydım ki :44::44:
ben küvet sevmiyorum aslım ya...pis geliyo bana isterse bal döküp yaasınlar yine de ıykkk yani...
Çağlam ben adamla yatağa girmeyi başardım(vakti gelince inşallah olur ümit ediyorum) o eksik kalsın.
o olmasın bi zahmet rahat rahat tek başıma yıkanayım, dinleneyim azıcık kestireyim.
geçmiş eğer elzem bir şekilde ihtiyaç hasıl olursa yaptırırsın ilerde
müge soyadın da yazıyor mailde :26: kaldır istersen
Çağla çamaşırsuyuyla kankiyim yoksa bende giremem.
Mikrop kaparım diye her yerde havuzada giremiyorum
haklısın valla fantezileri sonraya bırakalım.....
valla ne güzel olurdu...ilacım olurdu sanırım su halime...
üzülmüşmüş.hem yaz hem üzül...
kızarım anında sölicen ki bizde heyecanlanalım senle dimi ama
yada benim sıgacagım bi legen var evde.ona mı otursammm...ahahahhahahah...ay gülmekten karnım agrıdı...kendimi öle bi düsündüm de...
**
neeetest mi yaptın
*
sabahtan beri sorcam bi aftan öbürüne geciyoruz....ama artık soruyorum...pilatese baslıyorum bu kez....kesin yani kesinnnn kaytarmak yok
baslıcam baslamasına fakat beni bilinçlendirmelisiniz bu konuda....ac mı yapılır tok mu?nasıl yapılırsa faydalı olur?....bi saati var mı sabah yapamam aksam gidince yemegimi yaptıktan sonra kocam gelene kadar yapsam olur mu...ayy ne bilim işte bişiler söyleyiverinnn..:26::26::26::26::44::44::44:
sabahtan beri sorcam bi aftan öbürüne geciyoruz....ama artık soruyorum...pilatese baslıyorum bu kez....kesin yani kesinnnn kaytarmak yok
baslıcam baslamasına fakat beni bilinçlendirmelisiniz bu konuda....ac mı yapılır tok mu?nasıl yapılırsa faydalı olur?....bi saati var mı sabah yapamam aksam gidince yemegimi yaptıktan sonra kocam gelene kadar yapsam olur mu...ayy ne bilim işte bişiler söyleyiverinnn..:26::26::26::26::44::44::44:
kızlarr müge farketmedi sanırm, gg de isminin yazdığını hani siz alıntı yaptınız ya, kaldırsanız keşke onları da :26:
aman ya ne sersemim dikkat etmemişim..
eki kaldıramıyorum tüh ya :26::26::26:
kızlarr müge farketmedi sanırm, gg de isminin yazdığını hani siz alıntı yaptınız ya, kaldırsanız keşke onları da :26:
en iyisi küvetsizlikfaturayı görünce banyo yapası bile kaçıyor insanın
evittt test yaptım yaa :18: adamı görmeliydin yaaa nasıl tırst :18::18::18:
Dün aslı şimdi sen daha emeklemeden koşmamı bekliyorsunuz anlaşılanhaklısın valla fantezileri sonraya bırakalım.....
Hiç sorma parayı yatırıp gitmediğim çok olmuştur ya da tahlil yaptırıp havuza girmeyişim.bende senin gibiyim...yüzme biliyorum fakat tekniklerini ögrenmek için havuza gitmeyi istiyorum ama temiz mi diye de düsünmeden edemiyorumm:26::26:
fantezileri bana yollayınotelde jakuzi var mıdır acep odada
sanırım regl sinyalleri geliyor
hafif tok hafif tok arası birşeyken yap, çok aç olunca baş dönmesi yapıyor
süt iç vedekasların yapıtaşı protein
çok su içme, lık lık ses yapıyor sonra
Ne çok aç karnına yap ne de tok karnına çünkü ikisinde de rahatsız oluyorsun.
Ben işten çıkıp meyve yiyip öyle gidiyordum spor salonuna sporumu yapıyordum. Doğru eve
Ama teri üstünde soğutma her yerin tutuluyor ve birde bol bol sıvı 8özellikle su ) tüketki kramplar olmasın ya da daha az olsun diye.
bittiğinde salata yersen çok daha iyi olur kilo almadığın gibi fit olarak kalırsın.