Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

:KK60: :KK60: oyamm yaşıyorlar :KK1::KK1: demek ki unutmamışım yapmayı :KK33: :21::21:

**

neee :KK30: test mi yaptın :KK19::KK19: :KK23::KK9:

*

sevdiceğim bana küvet yaptıralım mı demişti ben de ne gerek var o kadar su heba olcak demiştim :KK1: yaptırtsamıydım ki :44::44:

ben küvet sevmiyorum aslım ya...pis geliyo bana isterse bal döküp yaasınlar yine de ıykkk yani...:KK30::KK30::KK30:

Haticem varsın olmayıversinnnn...tabi sevdiceginle jakuzi fantazin varsa bilememmm:KK52::KK52:

bana da geliyo tedirgin olmana gerek yok hehe:KK53::KK53:

Çağlam ben adamla yatağa girmeyi başardım(vakti gelince inşallah olur ümit ediyorum) o eksik kalsın.
o olmasın bi zahmet rahat rahat tek başıma yıkanayım, dinleneyim azıcık kestireyim.

:KK60: :KK60: oyamm yaşıyorlar :KK1::KK1: demek ki unutmamışım yapmayı :KK33: :21::21:

**

*

sevdiceğim bana küvet yaptıralım mı demişti ben de ne gerek var o kadar su heba olcak demiştim :KK1: yaptırtsamıydım ki :44::44:
:KK31::KK31: geçmiş eğer elzem bir şekilde ihtiyaç hasıl olursa yaptırırsın ilerde

sabahtan beri sorcam bi aftan öbürüne geciyoruz....ama artık soruyorum...pilatese baslıyorum bu kez....kesin yani kesinnnn kaytarmak yok:KK20::KK20::KK20:

baslıcam baslamasına fakat beni bilinçlendirmelisiniz bu konuda....ac mı yapılır tok mu?nasıl yapılırsa faydalı olur?....bi saati var mı sabah yapamam aksam gidince yemegimi yaptıktan sonra kocam gelene kadar yapsam olur mu...ayy ne bilim işte bişiler söyleyiverinnn..:KK31::KK31::KK31::26::26::26::26::44::44::44:

Çağlam ben adamla yatağa girmeyi başardım(vakti gelince inşallah olur ümit ediyorum) o eksik kalsın.
o olmasın bi zahmet rahat rahat tek başıma yıkanayım, dinleneyim azıcık kestireyim.

:KK31::KK31: geçmiş eğer elzem bir şekilde ihtiyaç hasıl olursa yaptırırsın ilerde

haklısın valla fantezileri sonraya bırakalım.....:KK9::KK9:

Çağla çamaşırsuyuyla kankiyim yoksa bende giremem.
Mikrop kaparım diye her yerde havuzada giremiyorum:KK50:

bende senin gibiyim...yüzme biliyorum fakat tekniklerini ögrenmek için havuza gitmeyi istiyorum ama temiz mi diye de düsünmeden edemiyorumm:26::26:

valla ne güzel olurdu...ilacım olurdu sanırım su halime...:KK31::KK31:

üzülmüşmüş.hem yaz hem üzül...:KK53:

kızarım anında sölicen ki bizde heyecanlanalım senle dimi ama:KK34::KK34:

yada benim sıgacagım bi legen var evde.ona mı otursammm...ahahahhahahah...ay gülmekten karnım agrıdı...kendimi öle bi düsündüm de...:KK52::KK52::KK52:

ayy koptum valla leğeni ve seni düşündükçe :KK1:

kızlarr müge farketmedi sanırm, gg de isminin yazdığını hani siz alıntı yaptınız ya, kaldırsanız keşke onları da :26:

**

*

en iyisi küvetsizlik :KK1::KK1: faturayı görünce banyo yapası bile kaçıyor insanın :KK1::KK1::KK1:
evittt test yaptım yaa :18: adamı görmeliydin yaaa nasıl tırst :18::18::18:

aman ya ne sersemim dikkat etmemişim..
eki kaldıramıyorum tüh ya :26::26::26:

sabahtan beri sorcam bi aftan öbürüne geciyoruz....ama artık soruyorum...pilatese baslıyorum bu kez....kesin yani kesinnnn kaytarmak yok:KK20::KK20::KK20:

baslıcam baslamasına fakat beni bilinçlendirmelisiniz bu konuda....ac mı yapılır tok mu?nasıl yapılırsa faydalı olur?....bi saati var mı sabah yapamam aksam gidince yemegimi yaptıktan sonra kocam gelene kadar yapsam olur mu...ayy ne bilim işte bişiler söyleyiverinnn..:KK31::KK31::KK31::26::26::26::26::44::44::44:

Ne çok aç karnına yap ne de tok karnına çünkü ikisinde de rahatsız oluyorsun.
Ben işten çıkıp meyve yiyip öyle gidiyordum spor salonuna sporumu yapıyordum. Doğru eve
Ama teri üstünde soğutma her yerin tutuluyor ve birde bol bol sıvı 8özellikle su ) tüketki kramplar olmasın ya da daha az olsun diye.
bittiğinde salata yersen çok daha iyi olur kilo almadığın gibi fit olarak kalırsın.

hafif tok hafif tok arası birşeyken yap, çok aç olunca baş dönmesi yapıyor :KK37:
süt iç vede :KK34: kasların yapıtaşı protein :KK34:
çok su içme, lık lık ses yapıyor sonra :KK60:

kızlarr müge farketmedi sanırm, gg de isminin yazdığını hani siz alıntı yaptınız ya, kaldırsanız keşke onları da :26:

en iyisi küvetsizlik :KK1::KK1: faturayı görünce banyo yapası bile kaçıyor insanın :KK1::KK1::KK1:
evittt test yaptım yaa :18: adamı görmeliydin yaaa nasıl tırst :18::18::18:

ben alıntımı kaldırdım :KK34:

:KK9::KK9: bence de mantıklı karar almısım kutluyorum ben beni.:KK34:

:18::18::18: ayy o bekleme şüphe ne acayiptir kimbilir

haklısın valla fantezileri sonraya bırakalım.....:KK9::KK9:
Dün aslı şimdi sen daha emeklemeden koşmamı bekliyorsunuz anlaşılan :KK9:

bende senin gibiyim...yüzme biliyorum fakat tekniklerini ögrenmek için havuza gitmeyi istiyorum ama temiz mi diye de düsünmeden edemiyorumm:26::26:
Hiç sorma parayı yatırıp gitmediğim çok olmuştur ya da tahlil yaptırıp havuza girmeyişim.
fantezileri bana yollayın :KK52::KK52::KK52: otelde jakuzi var mıdır acep odada:KK33::KK33::KK33:

sanırım regl sinyalleri geliyor:KK53::KK53:

Aslı cidden yapabilir misin?
Hiç sorma ben ne zaman ciddi bir sorun tartışsam aşkla (hasta olmuş oluyorum) bu yüzden üzülünce mantık devre dışı kalıyor adamı öpüp kaçıyorum.:KK17:
Gerçi hepi topu 2 kez başıma geldi.:KK17::KK17:

hafif tok hafif tok arası birşeyken yap, çok aç olunca baş dönmesi yapıyor :KK37:
süt iç vede :KK34: kasların yapıtaşı protein :KK34:
çok su içme, lık lık ses yapıyor sonra :KK60:

tamam canım cok su içmem...süt zaten içiyorum bebiş:KK34:

Ne çok aç karnına yap ne de tok karnına çünkü ikisinde de rahatsız oluyorsun.
Ben işten çıkıp meyve yiyip öyle gidiyordum spor salonuna sporumu yapıyordum. Doğru eve
Ama teri üstünde soğutma her yerin tutuluyor ve birde bol bol sıvı 8özellikle su ) tüketki kramplar olmasın ya da daha az olsun diye.
bittiğinde salata yersen çok daha iyi olur kilo almadığın gibi fit olarak kalırsın.

vayy Haticem ne cevherler varmıs sende..tmmm cnm dediğin gibi yaparım...hatta bugün baslayabilirim hehe:KK52::KK52:

X