- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 37
oyyy Haticemmmm ağlatcan kız benii....
ya ben hamile falan değilimdir dimi...iyice duygusallastım da....oha derim vallaaaa....hos her zamanki gibi adet öncesi sivilcem cıktı yerinde...gögüs agrısı zaten var regl öncesi de oluyodu hapta yapıo....kesin bi haftaya hastayım
doğru zamanda başlamışsa hamile kalmaz ya
Ne ara bebek konusuna girdiniz yetişemedim.
Durun kızlar yapmayın daha çok yeniyiz önce mutfağa bi alışalım sonra bebek düşüncesine geçelim
aman bende bugün hasta olmuşum çağlam :26:
ne ağrı ne bişey hapın bitmesine 1 gün kalmıştı oluvermişim , bu yazzda demir içerdiği için benim kan değerleri tavan yapmış tahlilde öyle çıktı.
Önceden kansızlık vardı bende o yuzden bana iyi geldi ama sen mutlaka bi görün doktora
bide ne olur ne olmaz test alvalla bak ben ne olur ne olmaz içim rahatlasın diye aldım çünkü antibiotikle kullanınca etkisini kaybediomuş bişi çıkmadı şükür
hmm bu arada ben dün burdaki konulardan aşka geldim ; ıspanak yemeği yaptım
ıspanak arttı,bir de böreğini yaptım..
annem paçaların tutuştu galiba dedi
doğru demiş anacıgımızzzz
tutustu dimi Aslıcan..tutusssun zaten...seni de görcez bi bucuk ay sonraaa hehehe
oy canım benim....bende senin hep yanındayım kuzum benim...tmm dediğin gibi yapcam ama yarın...bugün kv ye gidicez...bu yorgunlukla bide...yok diyemedik
tmm kuzum dediklerinizi dikkate alcam en kısa sürede de uygulayacm ama önce bu dediklerinizi almalıyım
malesef okudum Başkanımilk gün hamile kalanlar var benim de tanıdıklarım var yani....ama sanmıyorum yaa..eminim bn kendimden kociimden...yok diyom yawwww yokkk
İyi canım ben genellikle çok fazla düşündüğümden uykusuzluk problemi yaşarım.
O zaman bu yöntemler çok işe yarıyor. Hele jakuziyi çalıştırıp meyve suyumu alıp içinde yarım saat kestirdiğimde yeniden doğmuş gibi oluyorum.
Benimkisi hala bunda iş yok yumurta kapıya dayanacak işte o zaman diyor
reglmin ilk günü basladım hapa canım 27 ocak...
kuzum yarın gidicem dr a...tahlillerimi yaptırcammm...acaba gebelik için de baktırsam mı kana...ayy kafam karıstı eminim halbuki...yok yani
sen ne ara test aldın da yaptın bakim bizden habersiz hemde...
ben bu minicik halimle evdeki dusakabine zor sıgıyorum...jakuziyi nerden bulim Haticemmmm...ben anca ayaklarımı sıcak suya batrırım
reglmin ilk günü basladım hapa canım 27 ocak...
kuzum yarın gidicem dr a...tahlillerimi yaptırcammm...acaba gebelik için de baktırsam mı kana...ayy kafam karıstı eminim halbuki...yok yani
sen ne ara test aldın da yaptın bakim bizden habersiz hemde...
ben bu minicik halimle evdeki dusakabine zor sıgıyorum...jakuziyi nerden bulim Haticemmmm...ben anca ayaklarımı sıcak suya batrırım
internette okurken gördüm amoklavinle yazz etkileşiyomuş
bende üşüttüğümde doktor ondan vermişti , o yüzden tedirgin oldum ne olur ne olmaz dedim yaptımda bişi çıkmadı
ben senden 1 gün önce olmuştum çağlam 26 ocakta , bugün hasta oldum hap bitmesine 1 tane kala :26:
zannımca seninde hap bitiyo olması lazım , o zaman seninde hasta olman lazım
gitmişken yaptır bence , için rahatlasın kuzum
jakuzi miahh nerdeeeeeeeeeee şöyle keyif yapmak cok isterdim bende
jakuzi miahh nerdeeeeeeeeeee şöyle keyif yapmak cok isterdim bende
hala hayatta sizinkiler dimi
okumana üzüldüm çağlaaaa
hihiihiih bende bir test yaptığım olmuştu sanki
söylememiştim de sonra kızma şimdiden diyim :18::18::18::18:
ellerini de suya koy jakuzi etkisi olur
Hiç sorma ya bizim (aşkımla benim) evde de yok.
Aşka hiç söylemedim ama cidden bu benim için hayal kırıklığı oldu.
Duşa kabin minicik, küvette küçük anca oturacağım içinde uzanmak hayal ürünü
bu arada bana gelen mailde çok düşündürücü