Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlarrrrr
krizzz neden düşük enerjinnnn. yükselt onu bak dövmiyim o enerjiyiii
hatçe yaaaawww şu yolladığın ince saz bitmiyoooooorrr.
pek bir yavaştan çalıyorlar birde
ben genelde kop kop tarzı dinlerim de sen bunları dinleyip nasıl uyumuyon ya huuuu
günaydın canlarımmmm...nasılsınız?
ben ayakta uyuyorum yine
Canım o konserin tamamı ondan bitmez.
Bugün içim kıpır kıpır kabıma sığamıyorum ondan uyumam.
iki tanesine bende rrastlamıştım
face de olmasa yüzümüz nasıl gülecek
az önce pera bulvarında bir kupa gördüm tam benlik :111::111::111:
https://www.perabulvari.com/kampany...boomug-android-evrim-kupa-bardak-330-ml/74343
android beyinli olup çıkacak sonunda :111::111:
günaydın canlarımmmm...nasılsınız?
ben ayakta uyuyorum yine
Evet bayılırım ince saza Senin içinde paylaşayım.biri ince saz mı dediii maşallah diyelim sanaaa
enerjin hiç bitmesinn
yaa öyle vala.. sabah girer şöyle bir bakar çıkarım.arada güzel şeyler paylaşıyorlar işte..
yoksa nerden bilirim ben
bugün sanki uykum biraz daha açık..normal de sürünerek kalkıyordum ben gerçi ama...hafta sonu yaklaştı ondandırr
Evet bayılırım ince saza Senin içinde paylaşayım.
İnce Saz Konseri... ibbtube.com
çok teşekkür ederimmm
sabah sabah ruhum açılsın biraz..
ben arada ney dinlemeyi severim.sonra etnik müzikleri çalan bir radyo var " radyo voyage " orayı dinliyorum..arada
kızıldereli müzikleri severim...eser tsm eserleri dinlerim..yeşpaze geniş..ama gün içinde genelde " joy fm " yabancı ağırlıklı..
Ben de iyiyim bugün , Romantik bir akşam geçirdik kocamla
Erken uyuduğum içinde yorgunluğum bir nebze geçti.
Bu akşam evde olduğundan dün söylediğimi yap yoksa hasta olacaksın canım
bugün sanki uykum biraz daha açık..normal de sürünerek kalkıyordum ben gerçi ama...hafta sonu yaklaştı ondandırr
bilmiyorum bskn :44: sanırım lavanta yağından kaynaklı. haftasonundan beri yatmadan önce odada lavanta yağıyla kullandığım aroma lambasını yakmıyorum, tealight mumlarımız bitti ve bulunduğumuz şehirde bulamıyoruz o çok iyi geliyordu. neyse ki gün içinde toparlayabiliyorum.
Güne daha pozitif bir enerjiyle kalkmanı sağlıyor değil mi?
:
cumartesi de calıstıgım için haftasonunun geldigine sevinemiyorum bile...çünkü bi pazar var kahvaltı sonrası temizlik...sonra gezmek bile istemiyo canım ertesi gün iş oldugundan