- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
gerçi ben de kafama göre yapıyorumannem ölçüye takılı kalmamam konusunda ısrarcı..
sofra bezi gibi birseyle sarıyormusun ? bence ılık olmadıgından kıvamını bulmamıştır. su koymaktan değil,biz de su koyuyoruz tencere dibi tutmasın diye
işte onu sallıyorumsadece ilk yaptığımı tarife göre yapmıştım, şimdi sanırım 3 kiloya 5 kaşık falan atıyorum :44:
sütün kaymağını nasıl alıyor, o da mı kaynatıyor benden öncetamam bir dahaki sefere daha çok kaynatayım, yaramaz esnaflar
bskn sen takviye vitaminler vs alıyor musun, adları ne bilmiyorum damesela dün taş devri kitabında okudum, eşime sordum folik asit almaya başlasam mı. o da olabilir, dedi. sen kullanıyor musun?
ne yeni haberi yahuyok canım benim ablam yeni doğum yaptı, onun için araştırıyorum ben bunları bir aylık yeğencikim var benim, gaz gideren doğal yöntemlere bile bakıyorum. ama hamileliği düşündüğüm zaman kesinleşirse altı ay öncesinden kendime dikkat etmeye başlayacağım inşallah, taş devriyle diyeti yöntemini denemek istiyorum normalde afrika kabilelerinde çiftler evlendirilince altı ay gerdek yasakmış, o dönemde çiftler çok sağlıklı beslendirilirmiş aileleri tarafından. altı ay sonunda gerdeğe girip genelde de hamile kalınırmış. bebişler de sağlıklı doğarmış böylece
ne yeni haberi yahuyok canım benim ablam yeni doğum yaptı, onun için araştırıyorum ben bunları bir aylık yeğencikim var benim, gaz gideren doğal yöntemlere bile bakıyorum. ama hamileliği düşündüğüm zaman kesinleşirse altı ay öncesinden kendime dikkat etmeye başlayacağım inşallah, taş devriyle diyeti yöntemini denemek istiyorum normalde afrika kabilelerinde çiftler evlendirilince altı ay gerdek yasakmış, o dönemde çiftler çok sağlıklı beslendirilirmiş aileleri tarafından. altı ay sonunda gerdeğe girip genelde de hamile kalınırmış. bebişler de sağlıklı doğarmış böylece
daha neler duycaz senden krizim.....
kitabı vardı sanırım o diyetin
6 ay falan bana ters
ama düşünsene bizde nasıl oluyor?
düğün stresinden kilo veriyorsun sonra hooppp ilk gün hamileciği oluyorsun...
zaten zayıflamış olan bnyen ve yapın ile birlikte hem sen hemde bebiş bocalıyor
haklısın, 6 öncesinde şart. hamile kalanlara hemen folikasit verirler,halbuki daha öncesinde tüketmek gerekli
çook farklı ve ilginç şeyler
çok haklısın canım
ama folikasit olayını gerçekten bilmiyordum. kitapta kadınlar almalı yazıyordu. genelde hamilelerle ilgili d vitamininin üstüne basmışlar. kipatımız var tabi ki, hem de üç tanebir tanesi ilk çıkan incesi, diğer iki tanesi de sonradan yenilenen kalın basım. eşim sağolsun benim aldığım her kitabı alırdı evlenmeden önce, uzakta olduğumuzdan. şimdi evde yirmiyi küsur aynı kitabı koliledik, alıcılarını bekliyorlar
Kızlar su an çok kötüyüm yaaa....yemek sonrası fena oluyorum ben....asırı derecede halsizlik ve uyku var....zor yazıyorum kendimi zorluyorum basımı dik tutabilmek için...sabahları da zor uyanıyorum...cok yorgun ve halsiz,kas agrılarıyla uyanıyorum
Kızlar su an çok kötüyüm yaaa....yemek sonrası fena oluyorum ben....asırı derecede halsizlik ve uyku var....zor yazıyorum kendimi zorluyorum basımı dik tutabilmek için...sabahları da zor uyanıyorum...cok yorgun ve halsiz,kas agrılarıyla uyanıyorum
noldun yavrum :26:
yemekten sonra kötü oluyorum dediğin için aklıma tansiyon geldi. tansiyonunu kontrol ettirdin mi:44:
sadece uyku ise düzensizlikten olabilir, bir de kışın sonlarına yaklaştık. direncimiz düşüyor. az önce konuştuğumuz konu vitaminlere htiyacımız olabilir :26:
bol meyve tüket, olmadı destek al :26:
kanama durumun nasıl bu arada :44:
acaba kansız mı kalıyorsun :44:
yavrum sen niye hala doktora gitmiyorsun :26:
tüm yemekler sonrası mı fena oluyorsun, öğle yemeği sonrası mı? yemekten sonra mı oluşuyor halsizlik uyku? ne zamandan beri var bu durum :44: kas ağrıların ne kadar sürede geçiyor?
kaçta yatıyorsun? bir lavanta yağı alıp lavanta kokusuyla uyumayı denesen :44:
yani bu soruları soruyorum ama beyan edecek bir fikrim yok:44: sadece romatoid artrit geldi aklıma ama o da her böyle şeyde aklıma gelmeye başladı zaten :44:
geçmiş olsun canım
bskn kitapları satışa sunmayacağız:) eşimin planı, eve gelip de çalışma odasına giren "ay bu kitap ne kadar merak uyandırıcı, ödünç verebilir misiniz" diyenlere vermek. çünkü o ödünç vermeyi yasakladı. ya da bir kitap bağış kampanyasına da verebiliriz
kriztaş devri kitabını okumuştum.. çok faydalı bilgiler içeriyor ama ben hala uygulamaya geçirmedim çoğunu orası ayrı
saol canım benim.
tüm yemek sonrası kahvaltı dısında...aksamları bu kadar değil ama öglenleri daha kötü oluyorum canım.
en gec 11 de yatıyorum.
yemek sonrası olusuyor halsizlik ama zaten güne de halsiz baslıyorum yemek sonrası uyku ve halsizlk birleşiyo...
kas agrılarımın pek gectigi söylenemez...yogunluktan unutuyrum agrılarını o kadar
bende az önce su haberleri okudum..
Yemekten sonra uyku hali
Güne Halsiz Başlama Nedeni Fibromiyalji Sendromu Olabilir - Psikoloji - Psikiyatri - Psikolog - Depresyon - Kaygı