Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

çağlam ya d.kontrol hapından kaynaklı ya da kansızlık var.:KK31::KK31:

bende ileri derecede kansızlık var .sürekli üşüyorum,yorgunum ve uyukluyorum.. tahlil yaptırcam yarın tekrar. :18: yataktan zor kalkıyorum..

ama senin ağrıların o hap yüzünden.

dün aklıma geldi :KK1::KK1:
telefonundan kitap okuyamazmısın?
pdf de bulmuşsun hazır :KK52::KK52::KK52::KK52:

dün çıkış almışım korkuma :KK37:
sabahtan beri site hata veriyor herhalde , beğen butonu yok, yorum yap butonu yok diyorum :KK60:
meğer çıkış almış :KK53:
okuyayım da geleyim madem :KK53::KK53:
Ben beğen butonunu görmüyorum cepren girince bende mi var bir tuhaflık
Kızlar su an çok kötüyüm yaaa....yemek sonrası fena oluyorum ben....asırı derecede halsizlik ve uyku var....zor yazıyorum kendimi zorluyorum basımı dik tutabilmek için...sabahları da zor uyanıyorum...cok yorgun ve halsiz,kas agrılarıyla uyanıyorum:KK14::KK14:

Çağlam eve gidince sıcak bir banyo yap güzel bir uyku çek canım tabi yapabilirsen yoksa hasta olacaksın.
Üzülme bakim biz senin için dua ederiz:KK19:

işte onu sallıyorum :KK17:sadece ilk yaptığımı tarife göre yapmıştım, şimdi sanırım 3 kiloya 5 kaşık falan atıyorum :44:

Kriz 3 kiloya 5 kaşık yoğurt çok 1 kaşık yeterli oluyor sütü mayarken yoğurdu üstten koyuyorsan eğer bir dahaki sefere kabın dibine doğru daldır kaşığı Babaannem böyle yapardı ben de bir kaç kez yapmıştım.

fonda Ahmet amcamı dinliyorum:KK16: :
tv arşivi

bahsettiğin hap doğum kontrol mü? kas ağrıların geçmiyorsa romatoid artrit değilsin. psikolojik olabilir. ben de üç sene önce fibromiyalji tanısı almıştım :26: sen yine de dra gitmeyi ihmal etme canım. benim hapım myralon, tansiyonum seninki kadar olmasa da benim de düşüktür, 9-6, 9-5 civarlarında çıkıyor genelde. istersen bu hapı da sor druna:KK31:

evet cnm dkh.yarın gidecem sorcam inş.....ertelememeliyim artık...:KK20::KK20:

çağlam ya d.kontrol hapından kaynaklı ya da kansızlık var.:KK31::KK31:

bende ileri derecede kansızlık var .sürekli üşüyorum,yorgunum ve uyukluyorum.. tahlil yaptırcam yarın tekrar. :18: yataktan zor kalkıyorum..

ama senin ağrıların o hap yüzünden.

kuzum yarın sabah saglık ocagına gidicem...en azından tahlillerimi orada yaptrym...ögleden snrada kadın dogumcuya giderim...:KK31::KK31:

Kriz 3 kiloya 5 kaşık yoğurt çok 1 kaşık yeterli oluyor sütü mayarken yoğurdu üstten koyuyorsan eğer bir dahaki sefere kabın dibine doğru daldır kaşığı Babaannem böyle yapardı ben de bir kaç kez yapmıştım.

tamam canım. bir dahaki sefere daha çok kanatıp daha az yoğurt koyacağım ve yoğurdu dibe doğru daldıracağım :KK9:

bskn kitapları satışa sunmayacağız:) eşimin planı, eve gelip de çalışma odasına giren "ay bu kitap ne kadar merak uyandırıcı, ödünç verebilir misiniz" diyenlere vermek. çünkü o ödünç vermeyi yasakladı. ya da bir kitap bağış kampanyasına da verebiliriz :KK31:

ev adresinizi alabilir miyim :KK52::KK52:

çağlam yaaa git doktora ihmal etmeeee :KK5:
hatta soracaklarını küçük bir kağıda not et, doktor fobim var ya ben unutuyorum soracaklarımı :KK52:

hatice cepten girince beğen butonu yok zaten :KK34: normal yani :KK34:
ben o sırada çıkış almışım ondn göremedi butonları :KK52:

Ben beğen butonunu görmüyorum cepren girince bende mi var bir tuhaflık

Çağlam eve gidince sıcak bir banyo yap güzel bir uyku çek canım tabi yapabilirsen yoksa hasta olacaksın.
Üzülme bakim biz senin için dua ederiz:KK19:

oyyy Haticemmmm ağlatcan kız benii....

ya ben hamile falan değilimdir dimi...iyice duygusallastım da....oha derim vallaaaa....hos her zamanki gibi adet öncesi sivilcem cıktı yerinde...gögüs agrısı zaten var regl öncesi de oluyodu hapta yapıo....kesin bi haftaya hastayım:KK9::KK9:

ya ben hamile falan değilimdir dimi...iyice duygusallastım da....oha derim vallaaaa....hos her zamanki gibi adet öncesi sivilcem cıktı yerinde...gögüs agrısı zaten var regl öncesi de oluyodu hapta yapıo....kesin bi haftaya hastayım:KK9::KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

inşallah :KK23::KK23:
hamileliğin ilk zamanları da göğüs ucu hassasiyeti olurmuş :KK23: veeee sivilce çıkarmış.... hatta duygusallaşırmış :KK33::KK33:

daha bismillah evleneli ne kadar oldu + hap iç bir de :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: de :KK20::KK20::KK20:

ay bu çağlaya evlilik hiç yaramadı :KK9::KK9:

daha bismillah evleneli ne kadar oldu + hap iç bir de :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: de :KK20::KK20::KK20:

ay bu çağlaya evlilik hiç yaramadı :KK9::KK9:

valla da billla da yaramadı Aslım...:KK1::KK1:hap içiyorum ayrıca dügünden bi on gün sonra sey oldu...geri kalan günde de bi kaç kez ki sorunumu biliyosunuzzz....yanii imkansızzzz...Allah bi mucize yaratmazsa tabi:emir_bebek::emir_bebek::KK9::KK9::KK9:

ev adresinizi alabilir miyim :KK52::KK52:

çağlam yaaa git doktora ihmal etmeeee :KK5:
hatta soracaklarını küçük bir kağıda not et, doktor fobim var ya ben unutuyorum soracaklarımı :KK52:

hatice cepten girince beğen butonu yok zaten :KK34: normal yani :KK34:
ben o sırada çıkış almışım ondn göremedi butonları :KK52:

Hım anladım ebnde cepten yaptığını düşünmüştüm

Çağla siz o kadar bana destek oluyorsunuz birazcıkta ben size olayım.
Karder ortağı, yol arkadaşı değilmiyiz? Bebek olursa emirin yerine seninkinin adını yazarız:emir_bebek: :KK9:
Kuzum ya git sıcak bir banyo aromaterapi yağlarıyla bir masaj sonra gözünü kapat uyu

hamile kalsa bile 20 günde belirtiler kendini gösterir mi ki yahu :KK53:

bilmem kiiiiii, ben şaka yapmıştım:KK1::KK1::KK1:

şeyyy kem kümmmm, çağla sen okuma
haziranın 9 da bir arkadaşım evlenmişti, konuşmak için aramıştım.
teyze olucan demişti :18::18::18:
3,5 haftalık hamileyim demişti :KK49:
ben şok :KK53::KK53:

ertesi hafta evlenen bir arkadaşımı peşinden aramıştım oda hamileydi :18::18::18::18:

ertesi hafta evlenen bir arkadaşımı peşinden aramıştım oda hamileydi :18::18::18::18:

oyam kızın gözünü korkutma bence:KK37:

Hım anladım ebnde cepten yaptığını düşünmüştüm

Çağla siz o kadar bana destek oluyorsunuz birazcıkta ben size olayım.
Karder ortağı, yol arkadaşı değilmiyiz? Bebek olursa emirin yerine seninkinin adını yazarız:emir_bebek: :KK9:
Kuzum ya git sıcak bir banyo aromaterapi yağlarıyla bir masaj sonra gözünü kapat uyu

oy canım benim....bende senin hep yanındayım kuzum benim...tmm dediğin gibi yapcam ama yarın...bugün kv ye gidicez...bu yorgunlukla bide...yok diyemedik :KK50:

evet lavanta yağı katılmış suyla da gevşeyebilirsin, mis gibi uyursun :KK16::KK16:

tmm kuzum dediklerinizi dikkate alcam en kısa sürede de uygulayacm ama önce bu dediklerinizi almalıyım:KK34::KK34:

malesef okudum Başkanım:KK20::KK20::KK20:ilk gün hamile kalanlar var benim de tanıdıklarım var yani....ama sanmıyorum yaa..eminim bn kendimden kociimden...yok diyom yawwww yokkk:KK53::KK53::KK53::KK53:

X