- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beğen butonunu görmüyorum cepren girince bende mi var bir tuhaflıkdün aklıma geldi
telefonundan kitap okuyamazmısın?
pdf de bulmuşsun hazır
dün çıkış almışım korkuma
sabahtan beri site hata veriyor herhalde , beğen butonu yok, yorum yap butonu yok diyorum
meğer çıkış almış
okuyayım da geleyim madem
Kızlar su an çok kötüyüm yaaa....yemek sonrası fena oluyorum ben....asırı derecede halsizlik ve uyku var....zor yazıyorum kendimi zorluyorum basımı dik tutabilmek için...sabahları da zor uyanıyorum...cok yorgun ve halsiz,kas agrılarıyla uyanıyorum
işte onu sallıyorum sadece ilk yaptığımı tarife göre yapmıştım, şimdi sanırım 3 kiloya 5 kaşık falan atıyorum :44:
fonda Ahmet amcamı dinliyorum :
tv arşivi
bahsettiğin hap doğum kontrol mü? kas ağrıların geçmiyorsa romatoid artrit değilsin. psikolojik olabilir. ben de üç sene önce fibromiyalji tanısı almıştım :26: sen yine de dra gitmeyi ihmal etme canım. benim hapım myralon, tansiyonum seninki kadar olmasa da benim de düşüktür, 9-6, 9-5 civarlarında çıkıyor genelde. istersen bu hapı da sor druna
çağlam ya d.kontrol hapından kaynaklı ya da kansızlık var.
bende ileri derecede kansızlık var .sürekli üşüyorum,yorgunum ve uyukluyorum.. tahlil yaptırcam yarın tekrar. :18: yataktan zor kalkıyorum..
ama senin ağrıların o hap yüzünden.
Kriz 3 kiloya 5 kaşık yoğurt çok 1 kaşık yeterli oluyor sütü mayarken yoğurdu üstten koyuyorsan eğer bir dahaki sefere kabın dibine doğru daldır kaşığı Babaannem böyle yapardı ben de bir kaç kez yapmıştım.
bskn kitapları satışa sunmayacağız:) eşimin planı, eve gelip de çalışma odasına giren "ay bu kitap ne kadar merak uyandırıcı, ödünç verebilir misiniz" diyenlere vermek. çünkü o ödünç vermeyi yasakladı. ya da bir kitap bağış kampanyasına da verebiliriz
Ben beğen butonunu görmüyorum cepren girince bende mi var bir tuhaflık
Çağlam eve gidince sıcak bir banyo yap güzel bir uyku çek canım tabi yapabilirsen yoksa hasta olacaksın.
Üzülme bakim biz senin için dua ederiz
oyyy Haticemmmm ağlatcan kız benii....
ya ben hamile falan değilimdir dimi...iyice duygusallastım da....oha derim vallaaaa....hos her zamanki gibi adet öncesi sivilcem cıktı yerinde...gögüs agrısı zaten var regl öncesi de oluyodu hapta yapıo....kesin bi haftaya hastayım
ya ben hamile falan değilimdir dimi...iyice duygusallastım da....oha derim vallaaaa....hos her zamanki gibi adet öncesi sivilcem cıktı yerinde...gögüs agrısı zaten var regl öncesi de oluyodu hapta yapıo....kesin bi haftaya hastayım
inşallah
hamileliğin ilk zamanları da göğüs ucu hassasiyeti olurmuş veeee sivilce çıkarmış.... hatta duygusallaşırmış
inşallah
hamileliğin ilk zamanları da göğüs ucu hassasiyeti olurmuş veeee sivilce çıkarmış.... hatta duygusallaşırmış
hamile kalsa bile 20 günde belirtiler kendini gösterir mi ki yahu
daha bismillah evleneli ne kadar oldu + hap iç bir de de
ay bu çağlaya evlilik hiç yaramadı
ev adresinizi alabilir miyim
çağlam yaaa git doktora ihmal etmeeee
hatta soracaklarını küçük bir kağıda not et, doktor fobim var ya ben unutuyorum soracaklarımı
hatice cepten girince beğen butonu yok zaten normal yani
ben o sırada çıkış almışım ondn göremedi butonları
hamile kalsa bile 20 günde belirtiler kendini gösterir mi ki yahu
bilmem kiiiiii, ben şaka yapmıştım
şeyyy kem kümmmm, çağla sen okuma
haziranın 9 da bir arkadaşım evlenmişti, konuşmak için aramıştım.
teyze olucan demişti :18::18::18:
3,5 haftalık hamileyim demişti
ben şok
ertesi hafta evlenen bir arkadaşımı peşinden aramıştım oda hamileydi :18::18::18::18:
Hım anladım ebnde cepten yaptığını düşünmüştüm
Çağla siz o kadar bana destek oluyorsunuz birazcıkta ben size olayım.
Karder ortağı, yol arkadaşı değilmiyiz? Bebek olursa emirin yerine seninkinin adını yazarız
Kuzum ya git sıcak bir banyo aromaterapi yağlarıyla bir masaj sonra gözünü kapat uyu
evet lavanta yağı katılmış suyla da gevşeyebilirsin, mis gibi uyursun
bilmem kiiiiii, ben şaka yapmıştım
şeyyy kem kümmmm, çağla sen okuma
haziranın 9 da bir arkadaşım evlenmişti, konuşmak için aramıştım.
teyze olucan demişti :18::18::18:
3,5 haftalık hamileyim demişti
ben şok
ertesi hafta evlenen bir arkadaşımı peşinden aramıştım oda hamileydi :18::18::18::18: