- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
İyi hatırlattın aşkla konuşabilirsem aslının söylediği kitabıda almasını isteyeceğim.
Hem islami açıdan haklarımı bilir hemde korkularımı azaltırım diye düşünüyorum.
Çok kendini kasma bence canıminsan alışıyor çünkü..
benim eve gelişim 19:30 gibi.
Eşim 6da evde oluyor.önceden ona talimat veriyorum yoldayken suyu kaynat , pirinci ıslat vs gibi
geldiğimde çabucak bişeyler hazırlamaya çalışıyorum oturduğumda 8 : 30 gibi oluyor.
Haftaiçi çok ev işi yapamıyorum.
Çamaşırlarıda cuma akşam ve cumartesi sabahtan yıkayı asıyorum.
Pazar akşamda ütü zamanı..
bu arada dünkü tavukları da bildiginiz cesme suyuna ısladım...suyunu degiştirdim on dk da bi....bi saatte çözüldüü
Akşam yemekte yarın tavuk yapayım dedim eşime o sırada aklıma senin tavuklar geldi çözüldümü acaba dedim
Canım notlara baktım adını bulamadım geçmişden bakıyorum şimdihangi kipatmış o :44: ben de eşime istifa etmeyi düşününce bazen, sen zaten bana bakarsın, yükümlüsün, temizlikçi de tutmanı isteyebilirim diyorum. haklısın, olabilir bebişim diyor
imkansız diye bir şey yok
önce azar azar denersin sonra hooopppp bir bakmışsn usta oldun
valla ben ne yapıyorsam tembellikten yapıyorum.
kociş eskiden süpergirl derdi, terfi ettim freezewoman'ım diyor artık
Günaydın kızlarrr.
Çok yoruluyorum ben ya işten gelip yemek yapınca yedikten sonra pilim bitiyor resmen.
Bulaşık makinasını çalıştırıp oturunca kıpırdamaya üşeniyorum.
Eşim normal bukadar yorulman alışmadığın için bu yoğunluğa diyo. ama ben hiç memnun değilim bu yorgun halimden
Canım yorulmakta çok haklısın daha yolun ennnnn başındasın çünkü zamanla alışıyor insan ben çorba bile yapmadan evlendim hala da bir çok şeyi yaparken çok zorlanıyorum...
sizler yine şanslısınız eşleriniz yardım ediyor benim eşim aklına eserse yardım ediyor onu da esmiyor gibi birşey zaten sadece arkadaşları geldiğinde mutfağa geçip yardım etmişti bir de çarşafları yıkadığımda birlikte çekiştirip asıyoruz o kadar ben herşeyi kendim yapıyorum...
Nohutu sabah işe gitmeden ılık suya koyarsanız haşlanmasına gerek kalmıyor ben bu şekilde yapıyorum gayette iyi oluyor..
o kıymaları incecik koyarsak kırabiliyormuşuz daben bir dahakine öyle yapacağım inşallah
kızlar bide ben kıyma aldığımda buzdolabı poşetlerine paylaştırıyorum , ama koyarken poşette düzleştirip koyuyorum.
Hem dolapta yer kaplamıyo hemde hemencik buzu çözülüyo
aynı böyle
Eki Görüntüle 637567
asım uysal evlilik ve cinsel hayat
Krizsavar bu şekilde pdf buldum.
çok sağol canımbizde iki tane islamiyette evlilik ve cinsel hayat kitabı var ama sadece göz attım, okumadım hiç asım uysalı bir araştırayım :126:
markafonideki üçlü güllü tepsi takımına mest oldum ama alamam