Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

İyi hatırlattın aşkla konuşabilirsem aslının söylediği kitabıda almasını isteyeceğim.
Hem islami açıdan haklarımı bilir hemde korkularımı azaltırım diye düşünüyorum.

hangi kipatmış o :44: ben de eşime istifa etmeyi düşününce bazen, sen zaten bana bakarsın, yükümlüsün, temizlikçi de tutmanı isteyebilirim diyorum. haklısın, olabilir bebişim diyor

bu arada dünkü tavukları da bildiginiz cesme suyuna ısladım...suyunu degiştirdim on dk da bi....bi saatte çözüldüü

Bende şimdiden bir program hazırladım kafamda
Çamaşırları cuma akşam yıkarım. Sabah asarım.
Ütülenecekleri fazla biriktirmeden her akşam bir iki parça ütülerim. Yoğun olanları senin gibi pazara atarım.
Yemekleri ben yaparken aşk geldiğinde salatayı yapar birlikte yeriz.
Sabah erken kalkıp namazdı, etrafı toplamak kahvvaltı vs. yapılırsa geldikten sonra pek işim olmaz her haftasonu evin genel temizliği yapılır.
Haftaiçi eğer çok pis gelirse gözüme her tarafı bir siler öyle otururum diye düşünüyorum.
Akşamları öyle çok ağır yemekler yemeyelim sağlığımıza, kilomuza dikkat edilim diye konuşmuştuk.O yüzden genellikle pratik ve az yağlı yiyecekler bazı zamanlarda sadece salata çeşitleriyle karnımızı doyururuz diye düşünüyorum.
Lakin evde her daim atıştırmak için, pasta, kurabiye ve vb. şeyler olacak. Aşk tatlı ve hamur işine bayılıyor. Onları yapmamı istiyor. Yaparım mutfak masasının üstüne şu kapaklı servislerden koyarım. Arada atıştırır. Kahvaltıyı ben hazırlarkende aşk meyvesuyunu sıkar hazırlar. Kirliler hop makineye hemencecik.

bu arada dünkü tavukları da bildiginiz cesme suyuna ısladım...suyunu degiştirdim on dk da bi....bi saatte çözüldüü

Akşam yemekte yarın tavuk yapayım dedim eşime o sırada aklıma senin tavuklar geldi çözüldümü acaba dedim

hangi kipatmış o :44: ben de eşime istifa etmeyi düşününce bazen, sen zaten bana bakarsın, yükümlüsün, temizlikçi de tutmanı isteyebilirim diyorum. haklısın, olabilir bebişim diyor
Canım notlara baktım adını bulamadım geçmişden bakıyorum şimdi

imkansız diye bir şey yok
önce azar azar denersin sonra hooopppp bir bakmışsn usta oldun

valla ben ne yapıyorsam tembellikten yapıyorum.
kociş eskiden süpergirl derdi, terfi ettim freezewoman'ım diyor artık

Bende tembel olacağımdan yolunda ilerliyorum.
Tek kötü huyum var dağınık ortamda psikolojim bozuluyor.
O yüzden kendimi iyi hissetmesemde durmadan toparlamak gibi bir huya kapılacağım. Aşk delirecek

Canım yorulmakta çok haklısın daha yolun ennnnn başındasın çünkü zamanla alışıyor insan ben çorba bile yapmadan evlendim hala da bir çok şeyi yaparken çok zorlanıyorum...

sizler yine şanslısınız eşleriniz yardım ediyor benim eşim aklına eserse yardım ediyor onu da esmiyor gibi birşey zaten sadece arkadaşları geldiğinde mutfağa geçip yardım etmişti bir de çarşafları yıkadığımda birlikte çekiştirip asıyoruz o kadar ben herşeyi kendim yapıyorum...

Nohutu sabah işe gitmeden ılık suya koyarsanız haşlanmasına gerek kalmıyor ben bu şekilde yapıyorum gayette iyi oluyor..

kızlar bide ben kıyma aldığımda buzdolabı poşetlerine paylaştırıyorum , ama koyarken poşette düzleştirip koyuyorum.
Hem dolapta yer kaplamıyo hemde hemencik buzu çözülüyo
aynı böyle

İnşallah zamanla alışacak bünyem benimde.Bir de yardım etmese düşünemiyorum halimi

o kıymaları incecik koyarsak kırabiliyormuşuz da ben bir dahakine öyle yapacağım inşallah

çok sağol canım bizde iki tane islamiyette evlilik ve cinsel hayat kitabı var ama sadece göz attım, okumadım hiç asım uysalı bir araştırayım :126:

Ben okuyacağım diye düşünüyorum.
En büyük şansım aşkımda bende kitap okumayı çok seviyoruz.Sıkıntı olmaz evlilik üzerine şimdiden bişiler okumaya başladım.
İnşallah faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…