Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

güle güle kullan canım

yok canım 48 cm ymiş büyüğü, ama almıcam, mutfağımın konseptine uymuyor hem çok güzel savunma mekanizması geliştirilir

saol canım benim...bu uymuyosa mutfagına falan hiçbişey uymaz kesin....mutfagında yatak odan gibiyse uymuyodur dimi

bu arada evinin diger odalarını da merak etmiyor değilimmm

saol canım benim...bu uymuyosa mutfagına falan hiçbişey uymaz kesin....mutfagında yatak odan gibiyse uymuyodur dimi

bu arada evinin diger odalarını da merak etmiyor değilimmm

canım mutfağım kırmızı ve puantiye ağırlıklı, iştah açsın diye
çekmek isterdim de sadece salonum var eli yüzü düzgün foto olarak. mutfak ve çalışma odası hiçbir zaman düzgün olmadı evimiz hala oturmadı, mutfak çok küçük, halım eski, vs çalışma odamızın saati gelsin çekmeyi planlıyorum

aman be kuzum nolcak halın eski olmus dagınık olmus hepimizde var öyle seylerrr

bu arada zeki trikonun bikini ve mayokinilerine baktın mı markafonide 89 tl...ama ama ben bittim ya özellikle bikinilereeeeeee...almak istiyorum amaaaa alamammmm

bakmadım canım, ama inmesini bekle. bence sitesini takip et zeki trikonun online satış varsa. orda kesin çok iner, kış sezonunda, yani tahminimce :44: ben giyim konularıyla ilgilenmeyi hiç sevmem, güzel giyinemiyorum maalesef. o giyip çıkarmalar, dükkan dükkan gezmeler benim için bir dert
işim gücüm yoksa kitap bak, sağlıklı şeyler araştır, ev eşyası bak

bende cok bakarım ama cok alısveriş yapmam....gecim derdinden ögrencilikten pek fırsat olmadı deli gibi alısveriş yapmaya...daha iner inşallah bekliyorum bakaım....ama cok cok güzellerrr

şimdi baktım siteye de sitesinde de hep 89...

Son düzenleme:
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar, görüşürüz inşallah
bakalım dün güveçte yoğurt mayaladım, nasıl olmuş :26:

ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar, görüşürüz inşallah
bakalım dün güveçte yoğurt mayaladım, nasıl olmuş :26:

afiyet olsun canımmm...inşallah tutmustur...bu arada güzel olduysa bana da anlat bende yapim...kocişim istiyodu sen yap dedi...balayına gittigimizde de güvec aldım...

bu amcayı çok seviyorum

[video]http://tvarsivi.com/player.php?y=2&z=2013-02-19%201400[/video]

çok sağol canım bizde iki tane islamiyette evlilik ve cinsel hayat kitabı var ama sadece göz attım, okumadım hiç asım uysalı bir araştırayım :126:

okuyan biri olarak şiddetle tavsiye ederim bazı yerleri gereksiz uzatmış ama olsun

hazır süt müydü?
sütü ne kadar kaynatttın?

bu soruların sebebi acaba süt suluydu da ondan mı cıvık oldu :44:
aklıma başka sebep gelmiyor çünkü

yok canım ben hiç hazır sütten yoğurt yapar mıyım
sütü kaynattım, köpürdü, sonra bir on dk daha kaynattım altını. ama geç mayaladım, normalde parmağım yanmayacak sıcaklıkta olunca mayalardım ama dün unuttum birazcık soğuktu diğer kıvamdan. gerçi benim bütün yoğurtlarım cıvık oluyor. sütün dibinde hafif su çalkalayıp tencereye aktarıyoruz, ondan olabilir mi ki hem kaymak da çok tutmuyo ya

ılık olmadığı için olabilir .bir de ne kadar yoğurt koyuyorsun içine ?

tahmin etmiştim zaten
kabın dibini çalkalamaktan sebep olmaz canım oncaazcık şey hemen buharlaşır.
amaaa kaymak da tutmuyor olması biraz şüphelendirici
sütün kaymağını alıyor belli ki. onu her sütçü yapıyor, yağ yapıp satmak daha karlı olduğu için
ama suda katılması biraz üzücü. inşallah katmıyordur da sütün kendisi suludur inşallah
birazdaha çok kaynatıp suyunu uzaklaştırabilirsin belki.

işte onu sallıyorum sadece ilk yaptığımı tarife göre yapmıştım, şimdi sanırım 3 kiloya 5 kaşık falan atıyorum :44:

gerçi ben de kafama göre yapıyorum annem ölçüye takılı kalmamam konusunda ısrarcı..

sofra bezi gibi birseyle sarıyormusun ? bence ılık olmadıgından kıvamını bulmamıştır. su koymaktan değil,biz de su koyuyoruz tencere dibi tutmasın diye

sütün kaymağını nasıl alıyor, o da mı kaynatıyor benden önce tamam bir dahaki sefere daha çok kaynatayım, yaramaz esnaflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…