Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

güle güle kullan canım :KK16:

yok canım 48 cm ymiş büyüğü, ama almıcam, mutfağımın konseptine uymuyor hem :KK19: çok güzel savunma mekanizması geliştirilir :KK9:

saol canım benim...bu uymuyosa mutfagına falan hiçbişey uymaz kesin....:KK1::KK1:mutfagında yatak odan gibiyse uymuyodur dimi:KK9::KK9::KK9:

bu arada evinin diger odalarını da merak etmiyor değilimmm:KK17::KK17::KK17:

saol canım benim...bu uymuyosa mutfagına falan hiçbişey uymaz kesin....:KK1::KK1:mutfagında yatak odan gibiyse uymuyodur dimi:KK9::KK9::KK9:

bu arada evinin diger odalarını da merak etmiyor değilimmm:KK17::KK17::KK17:

canım mutfağım kırmızı ve puantiye ağırlıklı, iştah açsın diye :KK9:
çekmek isterdim de sadece salonum var eli yüzü düzgün foto olarak. mutfak ve çalışma odası hiçbir zaman düzgün olmadı :KK17: evimiz hala oturmadı, mutfak çok küçük, halım eski, vs :KK17: çalışma odamızın saati gelsin çekmeyi planlıyorum :KK52:

canım mutfağım kırmızı ve puantiye ağırlıklı, iştah açsın diye :KK9:
çekmek isterdim de sadece salonum var eli yüzü düzgün foto olarak. mutfak ve çalışma odası hiçbir zaman düzgün olmadı :KK17: evimiz hala oturmadı, mutfak çok küçük, halım eski, vs :KK17: çalışma odamızın saati gelsin çekmeyi planlıyorum :KK52:

aman be kuzum nolcak halın eski olmus dagınık olmus hepimizde var öyle seylerrr:KK34::KK34::KK34:

bu arada zeki trikonun bikini ve mayokinilerine baktın mı markafonide 89 tl...ama ama ben bittim ya özellikle bikinilereeeeeee...almak istiyorum amaaaa alamammmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

aman be kuzum nolcak halın eski olmus dagınık olmus hepimizde var öyle seylerrr:KK34::KK34::KK34:

bu arada zeki trikonun bikini ve mayokinilerine baktın mı markafonide 89 tl...ama ama ben bittim ya özellikle bikinilereeeeeee...almak istiyorum amaaaa alamammmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

bakmadım canım, ama inmesini bekle. bence sitesini takip et zeki trikonun online satış varsa. orda kesin çok iner, kış sezonunda, yani tahminimce :44: ben giyim konularıyla ilgilenmeyi hiç sevmem, güzel giyinemiyorum maalesef. o giyip çıkarmalar, dükkan dükkan gezmeler benim için bir dert :KK19:
işim gücüm yoksa kitap bak, sağlıklı şeyler araştır, ev eşyası bak :KK52::KK16::KK16:

bakmadım canım, ama inmesini bekle. bence sitesini takip et zeki trikonun online satış varsa. orda kesin çok iner, kış sezonunda, yani tahminimce :44: ben giyim konularıyla ilgilenmeyi hiç sevmem, güzel giyinemiyorum maalesef. o giyip çıkarmalar, dükkan dükkan gezmeler benim için bir dert :KK19:
işim gücüm yoksa kitap bak, sağlıklı şeyler araştır, ev eşyası bak :KK52::KK16::KK16:

bende cok bakarım ama cok alısveriş yapmam....gecim derdinden ögrencilikten pek fırsat olmadı deli gibi alısveriş yapmaya...daha iner inşallah bekliyorum bakaım....ama cok cok güzellerrr:KK52::KK52::KK52::KK53::KK53:

şimdi baktım siteye de sitesinde de hep 89...:KK60::KK60:

Son düzenleme:
ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar, görüşürüz inşallah :KK55:
bakalım dün güveçte yoğurt mayaladım, nasıl olmuş :26:

ben yemeğe gidiyorum arkadaşlar, görüşürüz inşallah :KK55:
bakalım dün güveçte yoğurt mayaladım, nasıl olmuş :26:

afiyet olsun canımmm...inşallah tutmustur...bu arada güzel olduysa bana da anlat bende yapim...kocişim istiyodu sen yap dedi...balayına gittigimizde de güvec aldım...:KK31::KK31:

bu amcayı çok seviyorum:KK19:

[video]http://tvarsivi.com/player.php?y=2&z=2013-02-19%2014:KK37:00[/video]

hazır süt müydü?
sütü ne kadar kaynatttın?

bu soruların sebebi acaba süt suluydu da ondan mı cıvık oldu :44:
aklıma başka sebep gelmiyor çünkü :KK31:

yok canım ben hiç hazır sütten yoğurt yapar mıyım :KK53:
sütü kaynattım, köpürdü, sonra bir on dk daha kaynattım altını. ama geç mayaladım, normalde parmağım yanmayacak sıcaklıkta olunca mayalardım ama dün unuttum:KK17: birazcık soğuktu diğer kıvamdan. gerçi benim bütün yoğurtlarım cıvık oluyor. sütün dibinde hafif su çalkalayıp tencereye aktarıyoruz, ondan olabilir mi ki :KK53: hem kaymak da çok tutmuyo ya :KK50:

sütü kaynattım, köpürdü, sonra bir on dk daha kaynattım altını. ama geç mayaladım, normalde parmağım yanmayacak sıcaklıkta olunca mayalardım ama dün unuttum:KK17: birazcık soğuktu diğer kıvamdan. gerçi benim bütün yoğurtlarım cıvık oluyor. sütün dibinde hafif su çalkalayıp tencereye aktarıyoruz, ondan olabilir mi ki :KK53: hem kaymak da çok tutmuyo ya :KK50:

ılık olmadığı için olabilir .bir de ne kadar yoğurt koyuyorsun içine ?

tahmin etmiştim zaten :KK1::KK1::KK1:
kabın dibini çalkalamaktan sebep olmaz canım :KK50: oncaazcık şey hemen buharlaşır.
amaaa kaymak da tutmuyor olması biraz şüphelendirici :KK31:
sütün kaymağını alıyor belli ki. onu her sütçü yapıyor, yağ yapıp satmak daha karlı olduğu için :KK31:
ama suda katılması biraz üzücü. inşallah katmıyordur da sütün kendisi suludur inşallah :KK31:
birazdaha çok kaynatıp suyunu uzaklaştırabilirsin belki.

işte onu sallıyorum :KK17:sadece ilk yaptığımı tarife göre yapmıştım, şimdi sanırım 3 kiloya 5 kaşık falan atıyorum :44:

gerçi ben de kafama göre yapıyorum :KK1: annem ölçüye takılı kalmamam konusunda ısrarcı..

sofra bezi gibi birseyle sarıyormusun ? bence ılık olmadıgından kıvamını bulmamıştır. su koymaktan değil,biz de su koyuyoruz tencere dibi tutmasın diye:KK31:

tahmin etmiştim zaten :KK1::KK1::KK1:
kabın dibini çalkalamaktan sebep olmaz canım :KK50: oncaazcık şey hemen buharlaşır.
amaaa kaymak da tutmuyor olması biraz şüphelendirici :KK31:
sütün kaymağını alıyor belli ki. onu her sütçü yapıyor, yağ yapıp satmak daha karlı olduğu için :KK31:
ama suda katılması biraz üzücü. inşallah katmıyordur da sütün kendisi suludur inşallah :KK31:
birazdaha çok kaynatıp suyunu uzaklaştırabilirsin belki.

sütün kaymağını nasıl alıyor, o da mı kaynatıyor benden önce:KK53: tamam bir dahaki sefere daha çok kaynatayım, yaramaz esnaflar :KK19:

X