Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Ben bir kitapta okumuştum sanırım. Erkekler evlenirken yasal olarak her istediklerinde, ellerinin altında haz yaşayacakları canlı bir bebek olduğu için kabul ediyorlarmış.
Üstüne üstlük temizlik, yemek vb. ev işlerinide daha ucaza getirdikleri ve cinsel ihtiyaçlarını istediklerinde karşılayabildikleri için evlilik cazip geliyormuş. Yoksa özgürlüklerini kaybetmekten nefret ediyorlarmış.

kırızsavar sen psikolog muydun?

lisansiyer psikolog
evet canım o muameleyi yapıyorlar genelde :44:
neden sordun :26:

bu arada ıspanaklı pastayı taa küçükken yapmıştım ama çok uğraştırıcı ya, act_ rest sabrına, emeğine, doğal renk arayışına kurban olayım

okumayın böyle şeyler ya ki yazar kesin yabancıdır ve batı erkeğini anlatıyordur ki zaten genellemeler hatalıdır. şu cümleyi eşim okusa, siyaset meydanına döner burası, acaip sinir olur erkek ve kadın genellemelerine
ama cümleleri okurken gerildim. erkeklere bu muamelenin yapılması üzücü... halbuki ne masum ne şefkatli taraflarına denk geliyoruz yaşadıkça

sonunda krizimmmden gecer not aldımmmm...olleeyyyyyyyyy,yupppiiiiiii

Günaydın

Bilmiyorum bunun istatistiki nedir ama
Benim eşim benden çok temizlik yapar

Ama ben onu temizlik daha ucuza gelir veya temizlikten yırtarım diye eş olarak seçmedim

Son düzenleme:
haticem en son 1 kere öpüşmüştünüz 2. ne zaman oldu kız
Sanırım anlattım ben Aşkım "benden hala korkuyor musun? İstersen nikahı Ekime alalım. Seni üzgün görmeye dayanamıyorum. Ayrılmakta istemiyorum ne olur kendini toparla" demişti. Kendini baya suçlamıştı benim bu hareketlerimden seni mutlu edemiyorum falan diye bende ne dediysem ikna olmadı öptüm öylece ayrıldık. İşte bu akşam o olaydan sonra ilk kez göreceğim.

Canım ben çocukken kuzenimin eşi yanımda doğum yapmaya başlamıştı. Evde ikimiz yalnızdık. Büyükler gelip bulduklarında benim korkudan dilim tutulmuştu. Sonra anne bebek hastaneye beniyse bütün gece babam sakinleştirmek zorunda kalmıştı. Şimdi hamile fobim var.

oyyy oyyy oyyyyy çok güzel bir görüntüüüü
ellerine sağlık canım..bu habire bişiyler deniyorum, bir mönü oluşturmak için..feyz alıyorum gördüklerimden.

saol canım benim...zaten bei bitiriyo görüntüsü...renge bak yaaaaa....yeme de yanında yat

Evet yabancı bir yazardı. Hatırlarsam kitabın adını, yazarı sizinle paylaşırım.

Günaydın

Bilmiyorum bunun istatistiki nedir ama
Benim eşim benden çok temizlik yapar

Ama ben onu temizlik daha ucuza gelir veya temizlikten yırtarım diye eş olarak seçmedim
Günaydın.

anlatmadın yahuu anlatsan bizim ekipten kaçmazdı bence
çok güzel olmuş haticem aferim sana böyle böyle yeneceksin işte
onu öptükten sonra kendini daha huzurlu hissetmedin mi

:26: kötü bir tecrübe olmuş canım..ama inan gerçekten hamiş olmaya karar verdiğinde çok güzel teknikler var artık..
sen kötü bir tecrübe yaşamışsın ama uzunnn zaman önce..bak her şeyin devasını buluyorlar.. duayla, sabırla olmayacak şey yok..

bende evlenmeden iki hafta önce falan okumaya başlamıştım.
tabiki korkudan ya olursam, diye.
en osn mesajlarda bir kadın yazmış. 8 yıl sonra oldu diye.
niye bu kadar beklediğimi bir bilsem falan yazmış.
o işi yapmaktansa 8 yıl beklemek beni daha çok korkuttu açıkcası (sapıkmıyım ne )
16 yaşındaki kızlar yapıyor, ben niye yapamayayım diye düşündüm sonrasında

göbeğimden yağ aldırmayı düşünüyordum. youtubeden araştırdım vazgeçtim.
teyzem epiduralle doğum yapacaktı, izledi iğneyi yaptıkları yeri görünce (bele) vazgeçti.
bence insanlar kendileri kendilerine korku oluşturuyorlar
bakmamaşı görmemeli duymamamlıyız :18::18:

sanırım arkadasım da o doum yöntemini kullandı ama korkudan bayılmıs yine de hiçbişi hatırlamıyooo

haticeeeee cısss o kitaplar cıssssss

keşke islami yönden bilsek
mesela peygamber efendimizin niye süt annesi vardı? keşke onun hayatını anlatırken deseler ki çünkü emzirmek bilmem ne kadar aya kadar zorunlu, sonrasında zorunlu değil deseler...
veya ev işleri konusundaki meseleleri din derslerinde anlatsalar

Yemekte bana yardım etmeyen kocama; bende yapmak zorunda değilim. biliyorsun diyorum.
yatak meselesinde de kadın haklarını o kadar güzel koruyorlar ki,
geçen bir arkadaş, dinimizde koca isterse ve vermezsen çok günah dedi.
haydaaaa herşeyimiz sevap ya
benim de bir canım var ve Rabbim benim canımı çok güzel koruyup gözetmiş, Sonsuz şükürler olsun ona

ben tavuklu pilav ayran yapıcam bugün
forumda dolaşırken gördüm aylık,haftalık yemek listesi yapıcam ben.
3 Haftalık liste yaptım alışverişide ona göre yapıcam

gelelim günün sorusununa?

Bugün ne pişiriyoruz?

ben dün bulgur pilavını öküz doyuran miktarında yaptığım için, bulgur pilavı ve domates çorbam var.
amaaaaaaa onların arkadaşı yok :44:

bu arada dün islim yaptım
yiyeceğimiz kadar yaptım tabiki bitti

anlatmadın yahuu anlatsan bizim ekipten kaçmazdı bence
çok güzel olmuş haticem aferim sana böyle böyle yeneceksin işte
onu öptükten sonra kendini daha huzurlu hissetmedin mi
Bilmem ben anlattım sanıyordum sorunlardan buna fırsat kalmamış.
Kendimi çok huzurlu hissettim. Öyleki o şaşkınlıkla bana bakarken ben gözlerimi kaçırdım.
Annemler eve girmesi için ısrar ettiğinde, (ki bu olay eve giderken ikimiz arabada yalnızken olmuştu.) işi olduğunu giremeyeceğini söyledim.
Kapıdan beri bırakıp gitti. gerçektende işi vardı. Kovar gibi oldu azcık ama o annemlerin yanında kızarmayayım diye hem titrediğimi, hemde onu sevdiğimi anlayınca üstüme gelmedi. Sonra kendini hazır hissettiğinde herşeyi konuşalım diye mesaj attı.

Bende dua ediyorum. İnaşlalh

İyi hatırlattın aşkla konuşabilirsem aslının söylediği kitabıda almasını isteyeceğim.
Hem islami açıdan haklarımı bilir hemde korkularımı azaltırım diye düşünüyorum.

ben tavuklu pilav ayran yapıcam bugün
forumda dolaşırken gördüm aylık,haftalık yemek listesi yapıcam ben.
3 Haftalık liste yaptım alışverişide ona göre yapıcam

bak bak hatuna bakkk
hemen o listeyi görmek istiyorum Mügoşşşşummm

hayrettt islimi 2 kişilik yapabilmişsin Oyammm

Bu arada muhteşem yüzyıl cok heyecanlı yine yaaa....şu Nigar kalfayı elime verselerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…