- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
evet yaaa, çok sinir bir laf
bizimki söyledi bana geçen gün. yani benim fikrim değil öyle söylüyorlar falan diyor birde
erkek değilmiler işte
geçeyim yavrum
hemen hazırlıyorum
lütfen beni kıskandırık yapma
bende mi yapsam
kırızsavar sen psikolog muydun?
Ben bir kitapta okumuştum sanırım. Erkekler evlenirken yasal olarak her istediklerinde, ellerinin altında haz yaşayacakları canlı bir bebek olduğu için kabul ediyorlarmış.
Üstüne üstlük temizlik, yemek vb. ev işlerinide daha ucaza getirdikleri ve cinsel ihtiyaçlarını istediklerinde karşılayabildikleri için evlilik cazip geliyormuş. Yoksa özgürlüklerini kaybetmekten nefret ediyorlarmış.
lisansiyer psikolog
evet canım o muameleyi yapıyorlar genelde :44:
neden sordun :26:
bu arada ıspanaklı pastayı taa küçükken yapmıştım ama çok uğraştırıcı ya, act_ rest sabrına, emeğine, doğal renk arayışına kurban olayım
Ben bir kitapta okumuştum sanırım. Erkekler evlenirken yasal olarak her istediklerinde, ellerinin altında haz yaşayacakları canlı bir bebek olduğu için kabul ediyorlarmış.
Üstüne üstlük temizlik, yemek vb. ev işlerinide daha ucaza getirdikleri ve cinsel ihtiyaçlarını istediklerinde karşılayabildikleri için evlilik cazip geliyormuş. Yoksa özgürlüklerini kaybetmekten nefret ediyorlarmış.
Sanırım anlattım ben Aşkım "benden hala korkuyor musun? İstersen nikahı Ekime alalım. Seni üzgün görmeye dayanamıyorum. Ayrılmakta istemiyorum ne olur kendini toparla" demişti. Kendini baya suçlamıştı benim bu hareketlerimden seni mutlu edemiyorum falan diye bende ne dediysem ikna olmadı öptüm öylece ayrıldık. İşte bu akşam o olaydan sonra ilk kez göreceğim.haticem en son 1 kere öpüşmüştünüz 2. ne zaman oldu kız
Canım ben çocukken kuzenimin eşi yanımda doğum yapmaya başlamıştı. Evde ikimiz yalnızdık. Büyükler gelip bulduklarında benim korkudan dilim tutulmuştu. Sonra anne bebek hastaneye beniyse bütün gece babam sakinleştirmek zorunda kalmıştı. Şimdi hamile fobim var.arada deneyimli arakdaşlar var ama ben şöyle fikrimi beyan edeceğim;
ben de bir ara vaji topiğine bakıyordum.oradaki kızlar bence buraya gelme dediler.ister istemez anlatılanlardan etkilendim.
bundan uzak durdum sonrasında..doğum hikayeleri, anlatılanlar..bunlardan da uzak durmak gerek..bilmedik her şey merak uyandırıyor farkındayım.
ama bizi rahatsız ediyorsa o noktada merak sınırlandırılmalı bana kalırsa..herkes kendi açısından yaşıyor..artık doğumu kolaylaştıran pek çok etmen var.
ve herkesin bünyesi , ağrı eşiği aynı değil.bırak onları o an insanın psikolojisi bile doğumu zor ay da kolay yapabilir..
o an içinse şuan sadece konuşmanız seni daha çok rahatlatır..o zamanın negatif yanlarını düşünmemeye çalış.gerçekten çok güzel bir anı,çok özel bir an olarak
hayal et.daha güzel nasıl yapabiliri(z)m diye düşün..mutlaka biliyorsun ama o anın kolaylaşmasını sağlayan pek çok etmen var.bunlar seni rahatlatacaktır.
gel birlikte olsun kuzummm
işte resimmm..ama iş yerine getirdigimi çektim..idare edin kuzucuklarım...bu arada cok güzel oldu...deneyin mutlakaaaa
Eki Görüntüle 637503
oyyy oyyy oyyyyy çok güzel bir görüntüüüü
ellerine sağlık canım..bu habire bişiyler deniyorum, bir mönü oluşturmak için..feyz alıyorum gördüklerimden.
Evet yabancı bir yazardı. Hatırlarsam kitabın adını, yazarı sizinle paylaşırım.okumayın böyle şeyler yaki yazar kesin yabancıdır ve batı erkeğini anlatıyordur ki zaten genellemeler hatalıdır. şu cümleyi eşim okusa, siyaset meydanına döner burası, acaip sinir olur erkek ve kadın genellemelerine
ama cümleleri okurken gerildim. erkeklere bu muamelenin yapılması üzücü... halbuki ne masum ne şefkatli taraflarına denk geliyoruz yaşadıkça
Günaydın.Günaydın
Bilmiyorum bunun istatistiki nedir ama
Benim eşim benden çok temizlik yapar
Ama ben onu temizlik daha ucuza gelir veya temizlikten yırtarım diye eş olarak seçmedim
Sanırım anlattım ben Aşkım "benden hala korkuyor musun? İstersen nikahı Ekime alalım. Seni üzgün görmeye dayanamıyorum. Ayrılmakta istemiyorum ne olur kendini toparla" demişti. Kendini baya suçlamıştı benim bu hareketlerimden seni mutlu edemiyorum falan diye bende ne dediysem ikna olmadı öptüm öylece ayrıldık. İşte bu akşam o olaydan sonra ilk kez göreceğim.
Canım ben çocukken kuzenimin eşi yanımda doğum yapmaya başlamıştı. Evde ikimiz yalnızdık. Büyükler gelip bulduklarında benim korkudan dilim tutulmuştu. Sonra anne bebek hastaneye beniyse bütün gece babam sakinleştirmek zorunda kalmıştı. Şimdi hamile fobim var.
Sanırım anlattım ben Aşkım "benden hala korkuyor musun? İstersen nikahı Ekime alalım. Seni üzgün görmeye dayanamıyorum. Ayrılmakta istemiyorum ne olur kendini toparla" demişti. Kendini baya suçlamıştı benim bu hareketlerimden seni mutlu edemiyorum falan diye bende ne dediysem ikna olmadı öptüm öylece ayrıldık. İşte bu akşam o olaydan sonra ilk kez göreceğim.
Canım ben çocukken kuzenimin eşi yanımda doğum yapmaya başlamıştı. Evde ikimiz yalnızdık. Büyükler gelip bulduklarında benim korkudan dilim tutulmuştu. Sonra anne bebek hastaneye beniyse bütün gece babam sakinleştirmek zorunda kalmıştı. Şimdi hamile fobim var.
arada deneyimli arakdaşlar var ama ben şöyle fikrimi beyan edeceğim;
ben de bir ara vaji topiğine bakıyordum.oradaki kızlar bence buraya gelme dediler.ister istemez anlatılanlardan etkilendim.
bundan uzak durdum sonrasında..doğum hikayeleri, anlatılanlar..bunlardan da uzak durmak gerek..bilmedik her şey merak uyandırıyor farkındayım.
ama bizi rahatsız ediyorsa o noktada merak sınırlandırılmalı bana kalırsa..herkes kendi açısından yaşıyor..artık doğumu kolaylaştıran pek çok etmen var.
ve herkesin bünyesi , ağrı eşiği aynı değil.bırak onları o an insanın psikolojisi bile doğumu zor ay da kolay yapabilir..
o an içinse şuan sadece konuşmanız seni daha çok rahatlatır..o zamanın negatif yanlarını düşünmemeye çalış.gerçekten çok güzel bir anı,çok özel bir an olarak
hayal et.daha güzel nasıl yapabiliri(z)m diye düşün..mutlaka biliyorsun ama o anın kolaylaşmasını sağlayan pek çok etmen var.bunlar seni rahatlatacaktır.
gelelim günün sorusununa?
Bugün ne pişiriyoruz?
Bilmem ben anlattım sanıyordum sorunlardan buna fırsat kalmamış.anlatmadın yahuu anlatsan bizim ekipten kaçmazdı bence
çok güzel olmuş haticem aferim sana böyle böyle yeneceksin işte
onu öptükten sonra kendini daha huzurlu hissetmedin mi
Bende dua ediyorum. İnaşlalh:26: kötü bir tecrübe olmuş canım..ama inan gerçekten hamiş olmaya karar verdiğinde çok güzel teknikler var artık..
sen kötü bir tecrübe yaşamışsın ama uzunnn zaman önce..bak her şeyin devasını buluyorlar..duayla, sabırla olmayacak şey yok..
haticeeeee cısss o kitaplar cıssssss
keşke islami yönden bilsek
mesela peygamber efendimizin niye süt annesi vardı? keşke onun hayatını anlatırken deseler ki çünkü emzirmek bilmem ne kadar aya kadar zorunlu, sonrasında zorunlu değil deseler...
veya ev işleri konusundaki meseleleri din derslerinde anlatsalar
Yemekte bana yardım etmeyen kocama; bende yapmak zorunda değilim. biliyorsun diyorum.
yatak meselesinde de kadın haklarını o kadar güzel koruyorlar ki,
geçen bir arkadaş, dinimizde koca isterse ve vermezsen çok günah dedi.
haydaaaa herşeyimiz sevap ya
benim de bir canım var ve Rabbim benim canımı çok güzel koruyup gözetmiş, Sonsuz şükürler olsun ona
ben tavuklu pilav ayran yapıcam bugün
forumda dolaşırken gördüm aylık,haftalık yemek listesi yapıcam ben.
3 Haftalık liste yaptım alışverişide ona göre yapıcam
ben dün bulgur pilavını öküz doyuran miktarında yaptığım için, bulgur pilavı ve domates çorbam var.
amaaaaaaa onların arkadaşı yok :44:
bu arada dün islim yaptım
yiyeceğimiz kadar yaptım tabiki bitti