- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
Günaydıııııııın. En iyisi devlet bize para versin bizde evde oturalım haftada 3 gün çalışalım bence süper oluuuur
günaydın krizmaşallah sabah ne kadar iş yapmışsın öyle
benim bu sabahım çalar saati ertelemekle geçti
eşim kahvaltıyı hazırlamış sağolsun hemen giyinip yiyip ,tabakları makinaya koyup çıktım.
başım çok ağrıyor.yorgunluğum geçmiyor tek sıkıntım bu ve dediğin gibi umarım bu kadar mesaiye kalmam.eşimle aramızda ciddi sorun teşkil edecek yoksa
bende onunla ilgilenip birşeyler paylaşmak istiyorum ama halim kalmıyor
kızlar günaydınnasılsınız??
salı günü eşimle fena bir tartışmamız oldu işyeri yüzünden hem çalışıp hem ev kadını olmak ne zormuş tek isteğim mesai saatimiz bitince çıkmak ama şahıs firmasında çalıştığım için herşey keyfi burda fena halde bunalmış durumdayım allah sonumu hayırlı etsin
Evettt, bakanlığa mail atalımbiz haftada 3 gün çalışalım. Pzt salı perşembe cuma ,hadi 4 gün olsun. ona bile razıyım
Bencedeartık olan oldu çalışan bir bayaaan olduk
Hayat herşeye rağmen çoook güzeleşi yurtdışında olanlar bile var, gene de şükürrrrrrrr diyelim
bence de havamızı değiştirelim
akşama ne yemek yapalım
evet canım kadınlarla ilgili bir düzenleme getirilse süper olur.. tartışma sebebi iş ve evdi galiba?
bence de havamızı değiştirelim
akşama ne yemek yapalım
hoşgeldin bircan
ben bugün sabahki sulu köfteyle, dünden kalan (hatta salıdan kalan) tarhana çorbasını koymayı düşünüyorum. belki yorgun olmazsam salata da yaparım, dünden kalan ayran da vardı :44:
kızlar ya siz iyiymişsiniz, ben yorgun olunca çeneme vuruyor, bizimki iyi sabrediyormuş
iş yerinde çıkış saatimiz normalde 18,30 ama biz rutin olarak 19,00da çıkıyoruz beyfendiler oturur muhabbet eder evlerindeki yemek saatinde evlerinde olmak için biz iki bayanız bize çıkın siz diyen yok ( bu arada eşimle aynı yerde çalışıyorum o pazarlamacı ben muhasebedeyim ) neyse çıktık biz saat yedide depodaki elemanları almak için servis olduğu için topluca gidiyoruz ben arabadan inmedim birtane eleman sevkiyattan daha dönmemiş onu bekliyecez dediler o da 10dk sonra falan geldi adamların hepsi depoda muhabbet ederlerken deponun bir kapısını kapattılar bende hah hele şükür geliyorlar diye düşünürken 20 dk oldu gelmediler daha bende indim depoya gittim bir baktım hepsi bir sandalyeye oturmuşlar patronun izlettiği videoya katıla katıla gülüyorlar onları görünce sinirlerim bozuldu başladım yüksek sesle söylenmeye yemek yapacam sizin keyfinizi bekliyorum bu kadar terbiyesizlik olmaz falan dedim ee tabi benimki bu söylediklerimin acısını eve gidince çıkardı bendenpatron varmış öyle söylenirmiymiş falan haklıyken haksız yaptı beni bende başladım ağlamaya ağlaya ağlaya uyuya kalmışım baktım gece girdi yatağa sırnaşıyo bana yarın özür dile falan ddi tabi dilemedim patronda dünde bugünde konuşmuyo benle çokta umrumda 3,5 senedir çalışıyorum hep aynı şey çıkış saatlerinde sorun var bıktım artık
Ben hem işi hem evi hem de eşimi idare etme konusunu hırs yaptım artık yorgunda olsam olacak arkadaş başka yolu yok
bende akşama tavuk çökertme yapacagım.
meksika usülünden vazgectim. hevesim gitti.
onu da pazar yaparım
çökertme mi dedi biri
evet
senin tarifini deneyeceğim
olmazsa ararım bak
akşama kulakların çınlarsa bil ki bizden kaynaklı
solitary anlaşmazlığınızı kısa sürede çözmenizi Allah'tan niyaz ediyorumoluyor böyle anlayış farklılıkları. rahatsızlığını dile getirmen bence çok güzel ama nasıl'ında aranızda sıkıntı çıkmış. dargınlıklar geçici sevginiz baki kalsın
tavuk çökertme ne oluyor, aman ya yeni yeni yemekler türetiyorsunuz
yetişemiyorumm