Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydıııııııın. En iyisi devlet bize para versin bizde evde oturalım haftada 3 gün çalışalım bence süper oluuuur

kesinlikte. bu projeyi ben de planlamıştım, hatta diyorum seçme şansı tanısınlar, haftada en az üç gün çalışma koşuluyla. ona göre de paramızı azaltsınlar razıyım, ama yok

bizimki bu sabah elimin varmadığı yufkalara el atmış. yufkanın ortasına peynir ve pastırma koyup dolamış da dolamış, sonra bas onu tost makinesine yedik valla
aslı ben yorgun olduğumda hiçbir iş yapmayıp eşimle oturuyorum ve bütüüün başkalarına söyleyemediklerimi ona söylüyorum. umarım gıybetten cehenneme girmem dicem ama zor gibi benim bu sitemlerle
eşinin ilgi anlayışı nasıl? ne istiyor tam olarak?

evet canım kadınlarla ilgili bir düzenleme getirilse süper olur.. tartışma sebebi iş ve evdi galiba?

evet haftada 3 gün çalışalım
hem kendime hem eşime hem evime hem işime yeteyim.

kriz eşim ilgili sadece işyerindeki bu sıkıntılarımı paylaşmamı istiyor. paylaşmayıp içime attığımı söylüyor. haklı da ama bende de şöyle bir huy var.. tüm gün telefon ve maillerle ve yüzyüze insanlara birşeyler anlatmaktan yoruluyorum. sadece dinlenmek istiyorum eve gidince kafamı toplarsam anlatıyorum işyerinde geçenleri.. günümün nasıl geçtiğini.

inan kafam o kadar sersem oluyor ki bazen kelimeleri toparlayamıyorum. ama bundan sonra dikkat edeceğim daha da. eşime de anlattım sadece dinleneyim sonra konuşuruz diye.

Evettt, bakanlığa mail atalım biz haftada 3 gün çalışalım. Pzt salı perşembe cuma ,hadi 4 gün olsun. ona bile razıyım

Evettt, bakanlığa mail atalım biz haftada 3 gün çalışalım. Pzt salı perşembe cuma ,hadi 4 gün olsun. ona bile razıyım

keşke işe yarasa, keşke sorulsa canım... ben özel sektör istiyorum bu sebepten, ama özelde de sıkıntısız alan çok az. ne yapcaz bilemiyorum, yaşayıp gideceğiz böyle.. bari emekliliği öne alsalar, o da yok emekli olabileceğimi hiç sanmıyorum!

neyse havamızı değiştirelim bence kızlar...

Bencede artık olan oldu çalışan bir bayaaan olduk
Hayat herşeye rağmen çoook güzel eşi yurtdışında olanlar bile var, gene de şükürrrrrrrr diyelim

Günaydın Kızlar Hepinize mutlu bir gün diliyorum..

Krizzz ne kadar çok çalışmışsın sabah sabah bravo sana ama güne dinamik başlaman çok güzel

Dün işim çok yoğundu buraya gelemdim işten çıkınca kuaföre gittim malum izne gitmeden bir çeki düzen vereyim kendime dedim...
Pazar kuruluyor bizim orda Çağşamba günleri unutmuşum tabi kuaförden çıkınca gördüm ama bir poşet bile taşıyacak halim olmadığından eşimi bekledim ona taşıttım torbaları

Bu arada bezelye aldım annem haşlamadan dolaba at didi ben de öyle yaptım ama az almışım biraz daha almam gerek..

Eşime de yumurta pişirdim akşam yemeği yorgunluktan hiç konuşmadım sadece mutfağı topladım ve yattım

Bu akşam da markete gideceğim valiz hazırlayacağım çamaşır yıkamam gerek iş çok

Aslı ben de senin gibi işle ilgili şeyleri eve yansıtmamaya çalışıyorum çok nadir yansıyor o da olacak artık..

Eşim sürekli şikayet edersem çalışmamı istemez diye susuyorum

Bu arada bizim akşamki manü patates kızartması Ben bu hafta yemek yapmadım zaten doğru düzgün

Bencede artık olan oldu çalışan bir bayaaan olduk
Hayat herşeye rağmen çoook güzel eşi yurtdışında olanlar bile var, gene de şükürrrrrrrr diyelim

Ben hem işi hem evi hem de eşimi idare etme konusunu hırs yaptım artık yorgunda olsam olacak arkadaş başka yolu yok

bence de havamızı değiştirelim
akşama ne yemek yapalım

hoşgeldin bircan
ben bugün sabahki sulu köfteyle, dünden kalan (hatta salıdan kalan) tarhana çorbasını koymayı düşünüyorum. belki yorgun olmazsam salata da yaparım, dünden kalan ayran da vardı :44:

kızlar ya siz iyiymişsiniz, ben yorgun olunca çeneme vuruyor, bizimki iyi sabrediyormuş

evet canım kadınlarla ilgili bir düzenleme getirilse süper olur.. tartışma sebebi iş ve evdi galiba?

iş yerinde çıkış saatimiz normalde 18,30 ama biz rutin olarak 19,00da çıkıyoruz beyfendiler oturur muhabbet eder evlerindeki yemek saatinde evlerinde olmak için biz iki bayanız bize çıkın siz diyen yok ( bu arada eşimle aynı yerde çalışıyorum o pazarlamacı ben muhasebedeyim ) neyse çıktık biz saat yedide depodaki elemanları almak için servis olduğu için topluca gidiyoruz ben arabadan inmedim birtane eleman sevkiyattan daha dönmemiş onu bekliyecez dediler o da 10dk sonra falan geldi adamların hepsi depoda muhabbet ederlerken deponun bir kapısını kapattılar bende hah hele şükür geliyorlar diye düşünürken 20 dk oldu gelmediler daha bende indim depoya gittim bir baktım hepsi bir sandalyeye oturmuşlar patronun izlettiği videoya katıla katıla gülüyorlar onları görünce sinirlerim bozuldu başladım yüksek sesle söylenmeye yemek yapacam sizin keyfinizi bekliyorum bu kadar terbiyesizlik olmaz falan dedim ee tabi benimki bu söylediklerimin acısını eve gidince çıkardı benden patron varmış öyle söylenirmiymiş falan haklıyken haksız yaptı beni bende başladım ağlamaya ağlaya ağlaya uyuya kalmışım baktım gece girdi yatağa sırnaşıyo bana yarın özür dile falan ddi tabi dilemedim patronda dünde bugünde konuşmuyo benle çokta umrumda 3,5 senedir çalışıyorum hep aynı şey çıkış saatlerinde sorun var bıktım artık

Benim de yorgun olunca çeneme vurur ama keyfim yok bir kaç gündür hem regl ağrısı var hemde bir haftadır içimde bir sıkıntı var eşimi de germek istemiyorum bu ara oda çok yoğun hep geç çıkıyor işten..
Sağolsun yorgunda olsa salı akşam anneme götürdü kafam dağılsın diye uzak olduğu için genelde hafta içi gitmezdik...

İyi yapmışsın canım haklısında konuşmazsa konuşmasın patronda sen işini yapıyorsun nasılsa belki bir daha böyle yapmaz..

Ben hem işi hem evi hem de eşimi idare etme konusunu hırs yaptım artık yorgunda olsam olacak arkadaş başka yolu yok

olduğu yere kadar Bircanım..
ben eşime yeteyim ilgileneyim ev işi arkadan gelsin
biz de insanız canım kendimi yıpratmak istemiyorum ben bu yüzden.
sonra yıpranmış .çökmüş olmak istemiyorum.

oyy tatile gitcekmiş. benim tatil anlayışım zaten doğada sessiz sakin bir yer temiz hava olsun yeşillik olsun ohh mis
iyice dinlen olur mu

bende akşama tavuk çökertme yapacagım.

meksika usülünden vazgectim. hevesim gitti.
onu da pazar yaparım

solitary anlaşmazlığınızı kısa sürede çözmenizi Allah'tan niyaz ediyorum oluyor böyle anlayış farklılıkları. rahatsızlığını dile getirmen bence çok güzel ama nasıl'ında aranızda sıkıntı çıkmış. dargınlıklar geçici sevginiz baki kalsın

tavuk çökertme ne oluyor, aman ya yeni yeni yemekler türetiyorsunuz
yetişemiyorumm

evet
senin tarifini deneyeceğim
olmazsa ararım bak

akşama kulakların çınlarsa bil ki bizden kaynaklı

oyyy çökertmem tadına doyum olmazzzzzkötü bi yorum geleceğini düsünmüyorummmm

benim ve eşimin en sevdiği yemeklerden biri....ımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…