Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aslı, işte geçenlerde tadına bayıldığım sulu köfte tarifi, bundan yaptım ben de :)

MALZEMELER:
YARIM KİLO YAĞSIZ KIYMA
1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
1 ADET YUMURTA
1 ADET KURU SOĞAN
1 KAŞIK UN
TUZ
KARA BİBER
PUL BİBER
2 KAŞIK SALÇA
MAYDANOZ
1 KAŞIK MARGARİN
4 SU BARDAĞI ET SUYU VEYA 2 ADET BULYON
YAPILIŞI:
YARIM KİLO KIYMANIN İÇİNE 1ADET SOĞAN RENDELENİR.1 SU BARDAĞI İNCE BULGUR KATILIR VE YOĞRULMAYA BAŞLANIR TUZU VE BAHARATLARI İLAVE EDİLİR.GÜZELCE YOĞRULUNCA İÇİNE DAĞILMAMASI İÇİN 1 YUMURTA VE 1 KAŞIK UNDA KONUR YOĞRULAN KÖFTEDEN KÜÇÜK MİSKETLER YAPILIR .TENCEDEREDE MARGARİN ERİTİLİR İÇİNE SALÇA İLAVE EDİLİR 4 SU BARDAĞI ET SUYU KONDUKTAN SONRA KAYNAMASI BEKLENİR.KAYNAYAN SUYA KÖFTALER ATILIR TUZ VE BAHARAT İLAVE EDİLİR.KÖFTELER PİŞENE KADAR KAYNATILIR. SERVİS TABAĞINA ALINIR ÜZERİNE MAYDANOZ SERPİLİR..

alıntı: ZİLE HABER : SULU KÖFTE

yine takipte sıkıntım çıktı, şimdi ktıl katılabilirsen sohbete. doğumgünü kelimesi gördüm sanki ve aklıma dün baktığım tarifler geldi. bugün kesin karar vermeliyim. tekrar döneyim tariflere. dün eşime büyük enjektör aldırdım. pastaya çikolatalı kenar yapiceğim becerebilirsem

mum da yakayım mı

babam der bu ne böle

dene istersen kv falan romaktik romaktik yersiniz

87 liyim bende, 1 yaş var aramızda demekki. Yaşlı maşlı değilsin daha da neleeeeeerrrrr :26: biz daha gençiz, çıtırııız

Ben de 87 yediliyim çıkırız tabiki ...

dimi kız maşallah bizeee

bu seneki doğum günüm bambaşka olcak...burda sizlerle kutlıcammmm

hepinizi cok seviyorum kii..iyiki varsınızzz

Canım sende iyiki varsın ben haftaya izinliyim burda olamayacağım şimdiden iyiki doğmuşsun iyiki karşılaşmışız..

Bitanesin

çağla doğumgünün ne zaman? eşime yapacağım pastayı sana da armağan ediyorum şimdiden, senin yerine de yerim

Canım sende iyiki varsın ben haftaya izinliyim burda olamayacağım şimdiden iyiki doğmuşsun iyiki karşılaşmışız..

Bitanesin

çok teşekkür ederim bircanımmmm..kocaman öperim seniii

nick i neydikine hatırlayamadım ben :26:

glcn89 canım

çağla doğumgünün ne zaman? eşime yapacağım pastayı sana da armağan ediyorum şimdiden, senin yerine de yerim

28 mayıs canım...oyyy cok teşekkür ederim....eşin de iyi ki doğmuş...burçdaştık sanırsam
senin o pastayı yapmayı göze alman bile yeter bana

kriz teşekkür ederim tarif için.

dışarı çıktım geldim o ne sıcak dışarıda çalışanların Allah yardımcısı olsun..

çağlomik ben de seni seviyorummmmmmmmmmmm

ayy canımm ben de net tarih hatırlamıyorum ama mayıs gibi geliyo nedensee
araştırmacı gazeteci ruhumla hemen buluyorumm

28 mayıs canım...oyyy cok teşekkür ederim....eşin de iyi ki doğmuş...burçdaştık sanırsam
senin o pastayı yapmayı göze alman bile yeter bana

evet burçdaşsınız
oo süper afilli bir pasta yapmayı planlıyorum, o bana hazır almıştı ama neyse

unutması imkansız, önceden derdine düşüyor çünkü ne yapsak diye benim gibi . hem de çok beğenmiştim pastayı

benmki yine benim cok sevdiğim bi restoran var Tuffy's...kesin oraya götürcek beni yemeğe.öle tahmin ediyorum:26:....ama ne alacağı ve başka ne yapacağı konusunda bi fikrim yok :26:

Dilaaaaaaa nereye gitmiyosun noldu?farzetkiye yazmışsın

Elifffffffff sende yazmışsın noldu kim kalbini kırdıııııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…