Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

krizim birazdan özelden tarifini atarım sana da tamam canım....hoşuna giderse yaparsın...bana cok kolay geliyor ama içinde patates kızartması var sen onu sağlıklı bulmayabilirsin.....patatesi kibrit çöpü gibi dograyı kızartıyosun...iki kişilik cok olmuyo ama ya...

Heyoooo!!!

Diğer topikten kopyalıcam ama napiiimmmm;

Günaydınoooovvvvvvsssssssssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa

Canlarım, taze evlilerim, körpecikleriiiimmm öperim hepinizi ayrı ayrı yanacıklarınızdaaannnn

Bugün yoğun bigün olicek galiba hissediyorum, aranıza eccük gelebilirim belkiii
Ben yine de hızlı hızlı bitirip gelmeye çalışırım amaaaa
Evlilik-nişan derken bana pek iş vermemişlerdi, öölleee takılıyodum ama artık saltanat bitti galiba
Çalışmaya başlayalı da 1 yıl olduğu için, yandım ki ne yandıımmm
Hele haftayadan sonnaa ooohoooooo

Dün annişle babişe gittik, maç izledik aynı zamanda kaldıııkkkk
Bu ilk kalışımızdı, çok garip bi hismiş cidden!
Baban varken bi erkekle kalıyosun yan oda daaaaa
Sevdiceklerin evinde çift yatak var, orada yatmıştık gittiğimizde, bu yüzden şimdiye kadar hiç ayrı yatmamıştık
Rabbimde yatırmasın

Dün bizim evde ikinci bi çift yatak olmadığı için annem iki kanepe hazırlamış, öölleee yattık
Biz nerede yatacaz, ayrı mı olacaz dedi durdu yol boyunca benim karısına doyamayan eşiiimmmm

Sabahta annem kahvaltı hazırlamııışşş
Bu demektir kiii elifçik hem dün akşam yemeğinden hemde kahvaltıdan yırttııııııı
Yyyeeeeeeeeehhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu!!!

Bu arada ütümüz, süpürgemiz geldiiiii
İyi mi kötü mü bilemedim, bu akşam ev hanımı mod startttttttiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnggggggggggg

Sonra şuuu yalvardığım kurutma makinam da geldiiiiii
Artık gece ne isticen bakalım diyo sevdicek
Bende karar verdim gündüz söyleyemediğim her şeyi gece sayıklıyo gibi yapacam

ben de netten bakmaya başlamıştım, sağolasın canım güzel bir şeye benziyor, kibrit olayı dışında

çok fena hatunsun çokkkkkk

ben de netten bakmaya başlamıştım, sağolasın canım güzel bir şeye benziyor, kibrit olayı dışında

tahmin ettim ama böle dicegini hihihii

Benim hırs yapmamın sebebi insanlar bize evliliği yakıştıramıyorlar.

Benim aile tarafı beni hep inatçı ve lafını çekmez biri olarak bildiği için anlaşamayacağımı yapamayacağımı derlerdi hep arkamdan..
Eşimin tarafıda ben dışarıdan ailelerine girdiğim için anlaşamazlar bizim gibi olmaz diye düşünüyorlar herkes yüzümüze iyi ama arkamızdan pek öyle görünmüyor anlayacağın
Benim de kimseciklere malzeme vermeye niyetim yok anlaşma konusunda bir şey yapmıyorum biz zaten anlaşıyoruz 6 yıl olacak neredeyse
Ev işleri konusunda tabisi zorlanıyorum ama oluyo işte

Ayy çok mutluyum bir hafta da olsa hem bu şehirden hem iş yoğunluğumdan uzaklaşacağım için sizin içinde foto çekerim,mis gibi havayı içime çekerim Yakın olsaydın sana leblebi getirirdim hem

Fena hatun seni neler neler yapıyor sen öyle
Ben de bir yere gittiğimde o akşam yemekten yırttığım için mutlu oluyorum

Hayırlı olsun yeni gelen eşyaların sen sayıklaya sayıklaya eksikleri tamamlarsın artık

Bende mi denesem acep bu yöntemi bi düşüneyim bakalım

Bircanım inların dediğine takma.
benim de yüzüme gelmese de arkamdan yada dolaylı yönden geçinemezler tarzı laflar duydugum oldu.
hatta daha geçenlerde çağlomiğe dert yanmıştım.
ama üzülerek kimseye koz vermeyeceğim.
ben huzurluyum.
eşimde huzurlu.
eeeeeeeee kime ne?
başkalarına............ düşer misali .

bizim arkamızdan da konuşuyorlar mıdır acep :44: hiç kulağımıza bir şey gelmedi ama:44:
ailelerden uzakta yaşamanın avantajları sanırım :44:

bizim arkamızdan da konuşuyorlar mıdır acep :44: hiç kulağımıza bir şey gelmedi ama:44:
ailelerden uzakta yaşamanın avantajları sanırım :44:

kesinlikle :128::128:

birde senin iyiliğini isteyenler kadar insanın kötü olmasını bekleyip bundan kendine mutluluk çıkarabilecek insanlar var. buna şaşıyorum.

canım seni buralarda gördüğüme çok ama çok sevindim konuyada gelince sonsuz haklısın bende it de çalışırken adamlar gece yarısına kadar mesai yaparlardı ama bizi düşünen yoktu çıkıcaz derdik saat 7 olurdu hoppala yemek söylerlerdi eee bide sigra saat 9 olurdu inanamıyorum nası ltahamül ettim o insanlara o yavaşlığa uyuşukluğa adamlar plastaysın oynadılar müdürlerle daha ne olsun evli olsam herhalde yıkardım ortalığıo

çok ama çok haklısın tek kötü yanı eşinle aynı yerde çalışman olmuş canım ama gerçekten erkek milleti özlelikle iş yaşantısınd aolanlar kaıdnların sorumlluklarını anlamıyorlar

kesinlikle :128::128:

birde senin iyiliğini isteyenler kadar insanın kötü olmasını bekleyip bundan kendine mutluluk çıkarabilecek insanlar var. buna şaşıyorum.

Ama ne mutlu bana ki eşim evlendiğinden beri çok mutlu ve huzurlu bunuda yansıtıyor hem bana hem çevreye evlilik nasıl bişey diye sorulduğunda "tavsiye ederim ben sevdiğimi aldım mutluyum yaşamasını bileceksin kavgasıda mutluluğuda ayrı" diyor.

Çok şükür Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın..

teşekkür ederim cnm vakit buldukça giriyorum burayahaklıyızda ses çıkartınca saygısız oluyoruz işte gelde anlat benim mesaim bitmişse bir dk bile bekletemezler bizi ama gel gör ki anlamıyorlar kendi eşleri olsa kıyameti kopartırlar ama ilk işe başladığımda söylüyordum çalışmasın kadın milleti ne işi var onların buralarda evde oturun yemek yapın diyorlardı bu mantıktaki insanlarla çalışıyorum ne yazık ki eşime gelince onun sinirlendiği şey benim tavrım ve işimi tehlikeye atmam aslında hepsi biliyor haklı olduğumu ama elimiz mahkum çalışacaz ya eziliyoruz işte şeytan diyo dilekçe yaz evlilik tazminatını al çık ama sonradan iş bulabilirmiyim o var işte

aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim ağzından duysun

misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:

sizce neler yağayım çayın yanına?:18:

misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:

sizce neler yağayım çayın yanına?:18:

peynirli poğaça yapabilirsin internette güzel tarifler oluyor kısır ya da patates salatası yapabilirsin evdeki malzemelerine göre hımm bak canım çekti valla ne güzel misafir gelsede bende yapsam

peynirli poğaça yapabilirsin internette güzel tarifler oluyor kısır ya da patates salatası yapabilirsin evdeki malzemelerine göre hımm bak canım çekti valla ne güzel misafir gelsede bende yapsam

seni alır misafirlerden önce yirim
sonra enişte bey beni :18:

tatlı biliyorum da tuzlu ne yapsam bilemedim.
tatlıyı sevdüğüm içünnnnnn onda sorun yok

Aslııımmm solitary e, galiba Gamze, katıldım çok fenaaaa
Olsa da kısır yeseeeekkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…