- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
solitary anlaşmazlığınızı kısa sürede çözmenizi Allah'tan niyaz ediyorumoluyor böyle anlayış farklılıkları. rahatsızlığını dile getirmen bence çok güzel ama nasıl'ında aranızda sıkıntı çıkmış. dargınlıklar geçici sevginiz baki kalsın
tavuk çökertme ne oluyor, aman ya yeni yeni yemekler türetiyorsunuz
yetişemiyorumm
krizim birazdan özelden tarifini atarım sana da tamam canım....hoşuna giderse yaparsın...bana cok kolay geliyor ama içinde patates kızartması var sen onu sağlıklı bulmayabilirsin.....patatesi kibrit çöpü gibi dograyı kızartıyosun...iki kişilik cok olmuyo ama ya...
Heyoooo!!!
Diğer topikten kopyalıcam ama napiiimmmm;
Günaydınoooovvvvvvsssssssssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa
Canlarım, taze evlilerim, körpecikleriiiimmm öperim hepinizi ayrı ayrı yanacıklarınızdaaannnn
Bugün yoğun bigün olicek galiba hissediyorum, aranıza eccük gelebilirim belkiii
Ben yine de hızlı hızlı bitirip gelmeye çalışırım amaaaa
Evlilik-nişan derken bana pek iş vermemişlerdi, öölleee takılıyodum ama artık saltanat bitti galiba
Çalışmaya başlayalı da 1 yıl olduğu için, yandım ki ne yandıımmm
Hele haftayadan sonnaa ooohoooooo
Dün annişle babişe gittik, maç izledik aynı zamanda kaldıııkkkk
Bu ilk kalışımızdı, çok garip bi hismiş cidden!
Baban varken bi erkekle kalıyosun yan oda daaaaa
Sevdiceklerin evinde çift yatak var, orada yatmıştık gittiğimizde, bu yüzden şimdiye kadar hiç ayrı yatmamıştık
Rabbimde yatırmasın
Dün bizim evde ikinci bi çift yatak olmadığı için annem iki kanepe hazırlamış, öölleee yattık
Biz nerede yatacaz, ayrı mı olacaz dedi durdu yol boyunca benim karısına doyamayan eşiiimmmm
Sabahta annem kahvaltı hazırlamııışşş
Bu demektir kiii elifçik hem dün akşam yemeğinden hemde kahvaltıdan yırttııııııı
Yyyeeeeeeeeehhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu!!!
Bu arada ütümüz, süpürgemiz geldiiiii
İyi mi kötü mü bilemedim, bu akşam ev hanımı mod startttttttiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnggggggggggg
Sonra şuuu yalvardığım kurutma makinam da geldiiiiii
Artık gece ne isticen bakalım diyo sevdicek
Bende karar verdim gündüz söyleyemediğim her şeyi gece sayıklıyo gibi yapacam
ben de netten bakmaya başlamıştım, sağolasın canımgüzel bir şeye benziyor, kibrit olayı dışında
olduğu yere kadar Bircanım..
ben eşime yeteyim ilgileneyim ev işi arkadan gelsin
biz de insanız canımkendimi yıpratmak istemiyorum ben bu yüzden.
sonra yıpranmış .çökmüş olmak istemiyorum.
oyy tatile gitcekmiş.benim tatil anlayışım zaten doğada sessiz sakin bir yer temiz hava olsun yeşillik olsun ohh mis
iyice dinlen olur mu
Heyoooo!!!
Diğer topikten kopyalıcam ama napiiimmmm;
Günaydınoooovvvvvvsssssssssssssskkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaa
Canlarım, taze evlilerim, körpecikleriiiimmm öperim hepinizi ayrı ayrı yanacıklarınızdaaannnn
Bugün yoğun bigün olicek galiba hissediyorum, aranıza eccük gelebilirim belkiii
Ben yine de hızlı hızlı bitirip gelmeye çalışırım amaaaa
Evlilik-nişan derken bana pek iş vermemişlerdi, öölleee takılıyodum ama artık saltanat bitti galiba
Çalışmaya başlayalı da 1 yıl olduğu için, yandım ki ne yandıımmm
Hele haftayadan sonnaa ooohoooooo
Dün annişle babişe gittik, maç izledik aynı zamanda kaldıııkkkk
Bu ilk kalışımızdı, çok garip bi hismiş cidden!
Baban varken bi erkekle kalıyosun yan oda daaaaa
Sevdiceklerin evinde çift yatak var, orada yatmıştık gittiğimizde, bu yüzden şimdiye kadar hiç ayrı yatmamıştık
Rabbimde yatırmasın
Dün bizim evde ikinci bi çift yatak olmadığı için annem iki kanepe hazırlamış, öölleee yattık
Biz nerede yatacaz, ayrı mı olacaz dedi durdu yol boyunca benim karısına doyamayan eşiiimmmm
Sabahta annem kahvaltı hazırlamııışşş
Bu demektir kiii elifçik hem dün akşam yemeğinden hemde kahvaltıdan yırttııııııı
Yyyeeeeeeeeehhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu!!!
Bu arada ütümüz, süpürgemiz geldiiiii
İyi mi kötü mü bilemedim, bu akşam ev hanımı mod startttttttiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnggggggggggg
Sonra şuuu yalvardığım kurutma makinam da geldiiiiii
Artık gece ne isticen bakalım diyo sevdicek
Bende karar verdim gündüz söyleyemediğim her şeyi gece sayıklıyo gibi yapacam
bizim arkamızdan da konuşuyorlar mıdır acep :44: hiç kulağımıza bir şey gelmedi ama:44:
ailelerden uzakta yaşamanın avantajları sanırım :44:
iş yerinde çıkış saatimiz normalde 18,30 ama biz rutin olarak 19,00da çıkıyoruz beyfendiler oturur muhabbet eder evlerindeki yemek saatinde evlerinde olmak için biz iki bayanız bize çıkın siz diyen yok ( bu arada eşimle aynı yerde çalışıyorum o pazarlamacı ben muhasebedeyim ) neyse çıktık biz saat yedide depodaki elemanları almak için servis olduğu için topluca gidiyoruz ben arabadan inmedim birtane eleman sevkiyattan daha dönmemiş onu bekliyecez dediler o da 10dk sonra falan geldi adamların hepsi depoda muhabbet ederlerken deponun bir kapısını kapattılar bende hah hele şükür geliyorlar diye düşünürken 20 dk oldu gelmediler daha bende indim depoya gittim bir baktım hepsi bir sandalyeye oturmuşlar patronun izlettiği videoya katıla katıla gülüyorlar onları görünce sinirlerim bozuldu başladım yüksek sesle söylenmeye yemek yapacam sizin keyfinizi bekliyorum bu kadar terbiyesizlik olmaz falan dedim ee tabi benimki bu söylediklerimin acısını eve gidince çıkardı bendenpatron varmış öyle söylenirmiymiş falan haklıyken haksız yaptı beni bende başladım ağlamaya ağlaya ağlaya uyuya kalmışım baktım gece girdi yatağa sırnaşıyo bana yarın özür dile falan ddi tabi dilemedim patronda dünde bugünde konuşmuyo benle çokta umrumda 3,5 senedir çalışıyorum hep aynı şey çıkış saatlerinde sorun var bıktım artık
kesinlikle :128::128:
birde senin iyiliğini isteyenler kadar insanın kötü olmasını bekleyip bundan kendine mutluluk çıkarabilecek insanlar var. buna şaşıyorum.
canım seni buralarda gördüğüme çok ama çok sevindim konuyada gelince sonsuz haklısın bende it de çalışırken adamlar gece yarısına kadar mesai yaparlardı ama bizi düşünen yoktu çıkıcaz derdik saat 7 olurdu hoppala yemek söylerlerdi eee bide sigra saat 9 olurdu inanamıyorum nası ltahamül ettim o insanlara o yavaşlığa uyuşukluğa adamlar plastaysın oynadılar müdürlerle daha ne olsun evli olsam herhalde yıkardım ortalığıo
çok ama çok haklısın tek kötü yanı eşinle aynı yerde çalışman olmuş canım ama gerçekten erkek milleti özlelikle iş yaşantısınd aolanlar kaıdnların sorumlluklarını anlamıyorlar
Ama ne mutlu bana ki eşim evlendiğinden beri çok mutlu ve huzurlu bunuda yansıtıyor hem bana hem çevreye evlilik nasıl bişey diye sorulduğunda "tavsiye ederim ben sevdiğimi aldım mutluyum yaşamasını bileceksin kavgasıda mutluluğuda ayrı" diyor.
Çok şükür Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın..
misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:
sizce neler yağayım çayın yanına?:18:
Tatlı olarak benden alabilirsin bi ısırıkçııkkkk
misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:
sizce neler yağayım çayın yanına?:18:
peynirli poğaça yapabilirsin internette güzel tarifler oluyor kısır ya da patates salatası yapabilirsin evdeki malzemelerine göre hımm bak canım çekti valla ne güzel misafir gelsede bende yapsam
seni alır misafirlerden önce yirim
sonra enişte bey beni:18:
tatlı biliyorum da tuzlu ne yapsam bilemedim.
tatlıyı sevdüğüm içünnnnnnonda sorun yok
Aslııımmm solitary e, galiba Gamze, katıldım çok fenaaaa
Olsa da kısır yeseeeekkkkkk
[/COLOR][/FONT][/B]