Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar gitti gidiyor günün fırsatı kısmında çok zarif vücut çorapları var, almak isteyen alsın

Çağlaaaa puzzle ı neyin üzerinde yapıyorsunuz kuzum?
Yerde mi direkt?

yok kuzum bi tane büyüğünden mukavva karton aldım. bak bundan

onu da orta sehpamızın üzerine koyduk...bazen yere oturuyoruz orta sehpada yapıyoruz...bazen masada...nasıl rahat ediyosak öle canımm

aniden bri gelirse kartondan tutup kaldırın

Son düzenleme:
canım sıkılıyo diğer topiğe bakınca biraz güldüm ama tekrar başa döndüm. bugün ve önümüzdeki dört gün fazla mesai var, çıldırcam

alınan karara göre değişir... şimdiki cuma dahil saat yedide çıkacağız, ikişer saat fazla mesai. cumartesi 12 saat büyüüüük adamlar geliyormuş! ben de burda onları beklicem, hey yarabbim...

niyeyse o büyükkkkkkkkk adamlar için tüm düzen baştan değiştirilir.

evet canım maalesef... işin tuhaf tarafı boş boş oturuyoruz ona yanıyorum, işimiz yoksa niye duruyoruz ki

hatice de gelmedi bugün.. düğüne az kaldı, mutlu haberlerle dönmesini bekliyorum

evet canım maalesef... işin tuhaf tarafı boş boş oturuyoruz ona yanıyorum, işimiz yoksa niye duruyoruz ki

hatice de gelmedi bugün.. düğüne az kaldı, mutlu haberlerle dönmesini bekliyorum

insana koyan da o zaten. yok yere zaman çalıyorlar.

hatice dün belki gelemem artık dedi.. telefonu tamirden gelemez ise kk'ya giremem demişti..

sanırım 15 gün yok.telefonu olmazsa.

Ben geldim ama kimsecikler kalmamış çok yoğunum ben ve çok halsizim yarım saat izin verdim kendime hiç bişi yapmıyorum

Bircan tatilin umarım çok güzel geçer

Teşekkür ederim canım tatil gibi olmayacak köye gidiyoruz ama en azından temiz hava ve sessizlik iyi gelecek

ben burdayım bircan sen de birazdan çıkarsın. içimden lanet okuyasım var, yok arkadaş isyankar ruhum var benim, tutunamıcam galiba hiçbir yere

Günaydın canlarımmnasılsınız?

Eveeettt çok mantıklıııı
Bizde düşünmüştük aslında da acaba kaç cmlik alsak ki ya?:26:

kuzum kutusuna bakın bitmiş hali kac cm yazmıyor mu?...bu arada bizimki 1500 parça sizinki 2000di yanlış hatrlamıyosam...ve ben en büyüğü bizim bu aldığımız sanıyorummmm:26:belki bu sizinkine de yeter ama bilemedim ben şimdi yaw:26::26:sen bi bitmiş hali kac cm bak kuzum

günaydın bal kaymak

günaydın kızlar
bugün ve daha doğrusu şimdilik iyiyim şükürler olsun
dün yedide gidince psikolojim çok bozulmuştu, yemek yedik, sonrasını hatırlamıyorum:44: bir müddet eşimle oturup sonra yattım diye hatırlıyorum 9 gibi:44: kulağıma gliserin damlatıyoruz şu sıralar, hem o da hemen yatarsam akmaz dedim

sabah 6'ya çeyrek varda kalktım mutfak almış başını gitmişti, orayı toparladım. makineyi boşalttım, yeni bulaşıkları koydum, tezgahı sildim. geçen yaptığım sulu köfteyi çıkartıp yemek koydum ocağa. çamaşır attım o arada, onları astım, etraftaki dağınıklığı toparladım, namazımı kıldım, kulağıma gliserin damlattım ev işi yaparken rahatladığım nedir zamanlardandı bu sabah eşim kahvaltıyı hazırladı, yaptık, iş yerine geldim. kağıtlara not aldığım yemek tariflerini iş yerine getirdiğim tarif defterine geçirdim
ve karşınızdayım.
sizlerin nasıl geçti dün ve sabah?
aslı 9.15'te eve varman çok üzücü inşallah bir daha olmaz

günaydın kriz maşallah sabah ne kadar iş yapmışsın öyle
benim bu sabahım çalar saati ertelemekle geçti
eşim kahvaltıyı hazırlamış sağolsun hemen giyinip yiyip ,tabakları makinaya koyup çıktım.
başım çok ağrıyor.yorgunluğum geçmiyor tek sıkıntım bu ve dediğin gibi umarım bu kadar mesaiye kalmam.eşimle aramızda ciddi sorun teşkil edecek yoksa
bende onunla ilgilenip birşeyler paylaşmak istiyorum ama halim kalmıyor

kızlar günaydın nasılsınız??

salı günü eşimle fena bir tartışmamız oldu işyeri yüzünden hem çalışıp hem ev kadını olmak ne zormuş tek isteğim mesai saatimiz bitince çıkmak ama şahıs firmasında çalıştığım için herşey keyfi burda fena halde bunalmış durumdayım allah sonumu hayırlı etsin

Günaydıııııııın. En iyisi devlet bize para versin bizde evde oturalım haftada 3 gün çalışalım bence süper oluuuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…