- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
izmire çağlamm
diğer topikte yazdım kızdım nişanlıcanaa
hııı okudum kuzummmm....kuzum erkekler düşünmeden konuşurlar öyle ama kötü niyetli değillerdir...sıkma sen canınııı
bide bugünnnn......... anladın sen onu
Çağlaaaa puzzle ı neyin üzerinde yapıyorsunuz kuzum?
Yerde mi direkt?
canım sıkılıyodiğer topiğe bakınca biraz güldüm ama tekrar başa döndüm. bugün ve önümüzdeki dört gün fazla mesai var, çıldırcam
fazla mesai kaç saat sizde kriz:26:
alınan karara göre değişir... şimdiki cuma dahil saat yedide çıkacağız, ikişer saat fazla mesai. cumartesi 12 saatbüyüüüük adamlar geliyormuş! ben de burda onları beklicem, hey yarabbim...
evet canım maalesef... işin tuhaf tarafı boş boş oturuyoruz ona yanıyorum, işimiz yoksa niye duruyoruz ki
hatice de gelmedi bugün.. düğüne az kaldı, mutlu haberlerle dönmesini bekliyorum
yok kuzum bi tane büyüğünden mukavva karton aldım. bak bundan
Eki Görüntüle 717667 Eki Görüntüle 717668
onu da orta sehpamızın üzerine koyduk...bazen yere oturuyoruz orta sehpada yapıyoruz...bazen masada...nasıl rahat ediyosak öle canımm
aniden bri gelirse kartondan tutup kaldırın
Bircan tatilin umarım çok güzel geçer
Eveeettt çok mantıklıııı
Bizde düşünmüştük aslında da acaba kaç cmlik alsak ki ya?:26:
günaydın kızlar
bugün ve daha doğrusu şimdilik iyiyim şükürler olsun
dün yedide gidince psikolojim çok bozulmuştu, yemek yedik, sonrasını hatırlamıyorum:44: bir müddet eşimle oturup sonra yattım diye hatırlıyorum 9 gibi:44: kulağıma gliserin damlatıyoruz şu sıralar, hem o da hemen yatarsam akmaz dedim
sabah 6'ya çeyrek varda kalktımmutfak almış başını gitmişti, orayı toparladım. makineyi boşalttım, yeni bulaşıkları koydum, tezgahı sildim. geçen yaptığım sulu köfteyi çıkartıp yemek koydum ocağa. çamaşır attım o arada, onları astım, etraftaki dağınıklığı toparladım, namazımı kıldım, kulağıma gliserin damlattım ev işi yaparken rahatladığım nedir zamanlardandı bu sabah eşim kahvaltıyı hazırladı, yaptık, iş yerine geldim. kağıtlara not aldığım yemek tariflerini iş yerine getirdiğim tarif defterine geçirdim
ve karşınızdayım.
sizlerin nasıl geçti dün ve sabah?
aslı 9.15'te eve varman çok üzücüinşallah bir daha olmaz