Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:

sizce neler yağayım çayın yanına?:18:

Canım çaya misafirin bu akşam mı gelecekti?

Yemeklerini yiyip gelecekleri için çok fazla bir şey yapmanı tavsiye etmem hep kalıyor sonra sen kalmasın diye yemek zorunda kalıyorsun tecrübe ile sabittir

Zor olmayacak ise elmalı kurabiye (çok severim), Bir de basit bir tuzlu kurabiye,

Az dersen de Mercimek köftesi olurdu ama uzun sürebilir.. Kısır ya da patates salatası yapabilirsin.

Ben de bu akşam kendime Kakaolu kek yapıcam

siz hiç böle bi arazi gördünüz mü.......

ömrümü yedi ömrümüüüüüüü

basım ağrıdı artıkkkk

Ordaki şahıs mı yapmış

Canım ya Allah sana sabır versin çok zor bu tiplerle uğraşmak..

yok canım o şahısla alakası yok bunun...bu çizdiğimiz arazi....cok girintili çıkıntılı o yüzdewn böyle bi arazi gördünüz mü dedim...deli etti beni ugrastırıyoooo...

o şahısla da bugün hiç konuşmadım desem yeridir....işi yapamayınca bi kaç soru sordu onu cevapladım sadece

bu arada bu sahıs 3 hafta önce benden borç istedi...cumartesiydi veirim pazartesi dedi...vermedi hala...ben bu borç konusunda takıntılıyım ya...o paranın peşine düştüğüm için değil....deseydi ki ihtiyacım var ama ne zamn verebilirim bilmiyorum....idare edermisin ederdim...ama bana su gün vercem diyip vermediyse sıkıntı var bu insanda...yada veremeyecekse söleseydi....kusura bakma ayarlayamadım deseydi..ben borcumu gününde ödeyen biri olarak bana da böyle yapılsın istiyorum

birinden yada bi yerden borç alırsam dediğim günde veririm...geciktirceksem de haber veririm.....

hiçbir şey anlamadım, bu resimde arazi olduğunu bile

bak krizim mavi çizgiler varya arazimizi gösteriyo bi tarla düşün...mavi çizginin ucu tarlanın basındaki kot.....yükseldiği yerde tepe gibi bişi var ki kot yukarıya cıkmısss...sonra geri inmiş...engebeli yani....

cok iş yaptım da bunun kadar uğraştıranı çıkmadı daha......

Elifciiiiim, yazar olmak yakışırdı sana gerçekten yazılarını okumak çok keyifli.Eşin şanslı ona bol bol mektup yaz ver asker yolunu bekledin mi bilmiyorum ama, senin askerin olmak ve merktuplarını okumak bile bir şans :
Sen hep yaz güzel güzeeel Maşallah

senin yapman gereken ne oluyor peki burda :44: arazinin taslağını mı çıkarıyorsun, birileri görmeden arazinin nasıl olduğunu anlasın diye :44:
tepe gibi bir arazi mi bu:44:

senin yapman gereken ne oluyor peki burda :44: arazinin taslağını mı çıkarıyorsun, birileri görmeden arazinin nasıl olduğunu anlasın diye :44:
tepe gibi bir arazi mi bu:44:

şimdi bi tarla düşün.....yada tarlalar bütünü.....bu arazilerin bize başlangıç kotu ve maksimum ve minimum su kotları gönderiliyo...biz bu alanın profilini çıkarıyoruz.....yani bu gördüğün arazinin profili....sarı çizgi araziyi...mavi çizgide araziye göre yerleştirilmesi gereken boru çizgisi...biz bu alana bu boruyu nasıl geçiririz.....??? nasıl geçirirsek su taşmaz,yada o alana su az gider?borulardaki statik ve dinamik basınçları hesaplıyoruz....benim işim bu?yani insanların tarlalarını sulayabilmesi için gölet yapmak,boru geçirmek,işlerini kolaylaştırmak....o gördgün tepeye suyu ulaştırmak gibi sıralayabiliriz...inş anlatabilmişimdir

bak sana bu arazinin planını da göstereyim daha anlaşılır olur belki

hidrant yazılarını görüyosundur....onlar borudan su çıkan yerler....altında yazan da kilometresi...bunlar uzunnnn araziler..mesela 670 km ye hidrant koymuşuz...mavi çizgili alanlar varya...oraları sulasın diyeee...öle işte:26:

bak bu da işin sayısal kısmı...sona yaklaşmış haliiitam olsun bari dedim dersimiz

benim huysuz ama canımın canı sevgilimmm.....seni çok seviyorummmmm

işte bizim dans şarkısı.....dinlerken tutamıyorum kendimi....salonda da burnum sızlamıştı....

[video=youtube;ZGoWtY_h4xo]http://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo[/video]

Look into my eyes, you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
And when you find me there you'll search no more

bizde hiç böyle şarkılar yok ya, gözler ruh kalp... bir kayahan mı ne yapıyor :44: genelde acı çeken şarkılar var hareketli olsa bile, ben anlamıyorum odun muyuz acep

bizde hiç böyle şarkılar yok ya, gözler ruh kalp... bir kayahan mı ne yapıyor :44: genelde acı çeken şarkılar var hareketli olsa bile, ben anlamıyorum odun muyuz acep

aslında benim mazoşist bi ruhum vardır...genelde acı veren şarkıları dinlerim...ama bu dans sarkımız bunun yeri ayrı

bizimde ilk dans şarkımız marc antony you sang to me başkaları için sıradandı ve eski bir şarkıydı ama bizim için anlamı büyük

Son düzenleme:
aslında benim mazoşist bi ruhum vardır...genelde acı veren şarkıları dinlerim...ama bu dans sarkımız bunun yeri ayrı

ben bizimkini ezbere bilmiyorum, daha doğrusu unuttum
aman ne bilim yabancı şarkı mı dinliyorum ben, kültür olmayınca unutmuşum yazık hafızama
ama çok duygulanmıştım, ekranda bizim fotolar ve şarkının sözleri dönerken, biz amatör dansımızı yapıyorken...
hey gidi günler hey... içimi şefkat kapladı ama konuşmuyom bebekle yarım saat itibariyle.

hosgeldiinnnn

bizimde ilk dans şarkımız marc antony you sang to me başkaları için sıradandı ve eski bir şarkıydı ama bizim için anlamı büyük

ne varsa eskilerde var dimi canımm

oyyy sevsin seni bebekin...küsmüş müüüü bizim kız kocişine

su an itibariyle bende küstüm....bana accık yüksek sesle konuştum ama ben onun iyiliği için uyarmıştım....hep aynı seyi söylüyosun saknim ben diye bağırdı azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…