- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
misafirim gelecek tuzlu ikram ne yapabilirim :18::18:
sizce neler yağayım çayın yanına?:18:
Eki Görüntüle 718606
siz hiç böle bi arazi gördünüz mü.......
ömrümü yedi ömrümüüüüüüü
basım ağrıdı artıkkkk
Eki Görüntüle 718606
siz hiç böle bi arazi gördünüz mü.......
ömrümü yedi ömrümüüüüüüü
basım ağrıdı artıkkkk
Ordaki şahıs mı yapmış
Canım ya Allah sana sabır versin çok zor bu tiplerle uğraşmak..
hiçbir şey anlamadım, bu resimde arazi olduğunu bile
Eki Görüntüle 718630
bak krizim mavi çizgiler varya arazimizi gösteriyo bi tarla düşün...mavi çizginin ucu tarlanın basındaki kot.....yükseldiği yerde tepe gibi bişi var ki kot yukarıya cıkmısss...sonra geri inmiş...engebeli yani....
cok iş yaptım da bunun kadar uğraştıranı çıkmadı daha......
senin yapman gereken ne oluyor peki burda :44: arazinin taslağını mı çıkarıyorsun, birileri görmeden arazinin nasıl olduğunu anlasın diye :44:
tepe gibi bir arazi mi bu:44:
what dedin gülüm demek istiyorum
bizde hiç böyle şarkılar yok ya, gözler ruh kalp... bir kayahan mı ne yapıyor :44: genelde acı çeken şarkılar var hareketli olsa bile, ben anlamıyorumodun muyuz acep
aslında benim mazoşist bi ruhum vardır...genelde acı veren şarkıları dinlerim...ama bu dans sarkımız bunun yeri ayrı
Ben geldim
bizimde ilk dans şarkımız marc antony you sang to mebaşkaları için sıradandı ve eski bir şarkıydı ama bizim için anlamı büyük
ben bizimkini ezbere bilmiyorum, daha doğrusu unuttum
aman ne bilim yabancı şarkı mı dinliyorum ben, kültür olmayınca unutmuşum yazık hafızama
ama çok duygulanmıştım, ekranda bizim fotolar ve şarkının sözleri dönerken, biz amatör dansımızı yapıyorken...
hey gidi günler hey... içimi şefkat kapladı ama konuşmuyom bebekleyarım saat itibariyle.