iş yerinde çıkış saatimiz normalde 18,30 ama biz rutin olarak 19,00da çıkıyoruz beyfendiler oturur muhabbet eder evlerindeki yemek saatinde evlerinde olmak için biz iki bayanız bize çıkın siz diyen yok ( bu arada eşimle aynı yerde çalışıyorum o pazarlamacı ben muhasebedeyim ) neyse çıktık biz saat yedide depodaki elemanları almak için servis olduğu için topluca gidiyoruz ben arabadan inmedim birtane eleman sevkiyattan daha dönmemiş onu bekliyecez dediler o da 10dk sonra falan geldi adamların hepsi depoda muhabbet ederlerken deponun bir kapısını kapattılar bende hah hele şükür geliyorlar diye düşünürken 20 dk oldu gelmediler daha bende indim depoya gittim bir baktım hepsi bir sandalyeye oturmuşlar patronun izlettiği videoya katıla katıla gülüyorlar onları görünce sinirlerim bozuldu başladım yüksek sesle söylenmeye yemek yapacam sizin keyfinizi bekliyorum bu kadar terbiyesizlik olmaz falan dedim ee tabi benimki bu söylediklerimin acısını eve gidince çıkardı benden
patron varmış öyle söylenirmiymiş falan haklıyken haksız yaptı beni bende başladım ağlamaya ağlaya ağlaya uyuya kalmışım baktım gece girdi yatağa sırnaşıyo bana yarın özür dile falan ddi tabi dilemedim patronda dünde bugünde konuşmuyo benle çokta umrumda 3,5 senedir çalışıyorum hep aynı şey çıkış saatlerinde sorun var bıktım artık