- 24 Ağustos 2010
- 4.569
- 4
Biz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:
ben evlendiktern sonra abur cubur cok yemeye basladım .eşim de diyor ben cips yemezdim diye. bende takıntı oldu cips.
bekarken hep meyve yerdim. meyve aldık pazardan hala yemedik.. iş yerinde tüketiyorum gerci ama evdeki düzeni elden gecirmem gerek
Benim yapmam baya geç sürüyo ama senin elin hızlıysa bilemem kuzum
Sofranda pek güzel
Benim dikkatimi paşabahçe peçetelik çekti, ben alamadım da bulamadığım için
Siz ne sağlıklı bi çiftsiniz yaaaa
Bendeeeee
Ama fırında patates denemedim hiç:26:
Bende izliyoruuummm, ayy çok seviyorum o kadını yaaaa
Sağlıklı, ferah, pofidik bi program o
Benimde sevdicek bayılıyooooo
Bense hiç sevmem, hele hele bi bardağında 18 küp şeker olduğunu duydum yaaa
Ben ayrancıyıımmm
Aslım bizde de hiç bişii yiyememe durumu var..
Yani kuruyemiş, cips, meyve hiçbirşey yenmiyor bizde..
Düzenimiz mi oturmadı ki?:26:
Tv almayacağız bir süre, tv olmadığı için mi yemiyoruz ki acaba:44:
Onun karşısında tüketiyo insan gibi geliyo bana
Çay içiyoruz, yanına bisküit koyuyoruz, aynen geliyo aynen gidiyo..
Yemek yap, topla derken zaman geçtiğinden mi yiyemiyoruz ki
Gerçi evde gece 3 kere durduk daha uzun uzun, 3 kere çay keyfi yapabildik henüz:26:
Ben çok önceden almıştım kuzum, peçetelik ama biz hep ekmeklik olarak kullandık
Bu akşam bakıcam bakalım ne kadar zamanda biticek.bayılıyorum ben refikaya o kadar yalın anlatıyoki.Sanki ilk defa mutfağa giren biri bile anlar gibi... Kitabı aldım balayındaeşim balayı hediyesi aldı bana
Tv almadınız mı kuzum ? :26: film falanda izleyemezsiniz. Aslında güzel bir şey yapabilsek ama
Bendeee bayılıyorum ama yalın anlattığı tarifler aslında çok zor
Bi ara sponsoru tefaldi benim herşeyim genelde tefalde ondan dolayı aa bak buda yapılabiliyomuş diye izliyodum ben
Hey gidi blender heeeyyyy
Refika nasıl kullanıyo ben nasıl
Kitabı olduğunu bilmiyodum ben
Almadık kuzum, istediğimiz sesle elle kontrolle çalışan 150 ekran tv idi, düğün telaşesinde alıp yetiştiremedik
Şimdi de zamanımız var, ama almıyoruz
Almıcaz gibi de sanki:26:
Deneme süresi verdik birbirimize
Hatta o paraya iki tane s4 alalım diyoruzzzz
Bu arada greenalmond filmi laptoptan izliyoruz kuzum biz
İnternete giriyoruz bazen
Genelde çay eşliğinde muhabbet ediyoruz, naptık ne ettik anlatıyoruz
Bulmaca çözüyoruz, puzzle mız vardı, onu annemlerde unutmuşum, onu aldık, ona başlıcaz bakalım
Böööle iletişim artıyo sanki:44:
Mutfakta yardımcı olması, benim ona elektrik işlerinde yardım etmem, hiçbişii yapmasak yanyana durmamız tvsizliğin faydası sanki
Direnicem almamaya
Evet canım kitabı var.İçinde çok çok faydalı pratik şeyler yok tarif olarak ama biraz mutfak düzenini falan göstermiş. Saksıya nane ekimi gibi ufak tefek şeyler var. Hoş değişik hatıra.Dediğin gibi tarifleri zor aslında daha doğrusu kullandığı malzemeler abudik gubidikher zaman evde olmayan malzemeler kullanıyo.Bende içlerinden kolaylarını seçip yapıyorum mesela bunu yapmıştım bigün, bayılmıştı evdekilerde eşimde
Refika'dan " Küçük Ton Balıklı Sandviçler"Refika'nın Mutfağı
dediğin gibi kuzum, birbirinize vakit ayırırsınız. En güzeli aslında tv olmaması. İnsanı ekrana bağlıyor.en iyisini yapmışsıınız
Bu arada greenalmond filmi laptoptan izliyoruz kuzum biz
İnternete giriyoruz bazen
Genelde çay eşliğinde muhabbet ediyoruz, naptık ne ettik anlatıyoruz
Bulmaca çözüyoruz, puzzle mız vardı, onu annemlerde unutmuşum, onu aldık, ona başlıcaz bakalım
Böööle iletişim artıyo sanki:44:
Mutfakta yardımcı olması, benim ona elektrik işlerinde yardım etmem, hiçbişii yapmasak yanyana durmamız tvsizliğin faydası sanki
Direnicem almamaya
bence de almayın canım. bizde de yok, bol bol konuşuyoruz. eşimin beni nerdeyse bir saat boyunca dinlediğini biliyorum, çenemin düştüğü vakitler6 ay oldu, hiç de tv aşermedik
evrakların içinden çıkmaya çalışıyorum..
elif bu arada facen varsa ordan göstereyim resimleri sana. buraya yükleyemiyorum boyut büyük diyor
bana atar mısın, neler var içinde canım? ben öyle erzurumlular gibi becerikli değilim ama bilesin, pratikse alayım
aslı paintle küçükltmeyi denesen?
Bircanım o kadar da hastaydım ki, sırf sevdiğim mutlu olsun diye yaptıımmm
Sağol kuzum böle böle yavaş yavaş olacak bakalım işteee
Tarifte kolay olduğundan mıdır nedir aklımda kaldı bayaa
Öğrenci menüsü diyip geçme Aslım ya, harika tarifler var orada bi kereee
Kolay mercimek çorbasını nereden bulacaksın yoksaaaaa, sorarım sanaaa
Ayy çok iyi olur yaaaaaa
Kolay mı ama tarifler
vav puzzle fikri süper
biz bir ara monopoly oynuyorduk, bir keresinde de yenmiştim
ama uzun zamandır bir yoğunluk var, ders çalışmaya da tekrardan başladık. aslında çene çalacağımıza oynayabilirizdur pahalı değilse pazıl alalım biz
1500 indirim vardı geçenlerde 54 tl idi.normalde 60 falan sanırım
bide marka olarak Educa iyi aklınızda bulunsun
biz geçen evde bulunan yeğen münasebetiyle pepe pazılı çözdük, 3 dk falan sürdü galiba
tamam yazayım canım
Evet canım kitabı var.İçinde çok çok faydalı pratik şeyler yok tarif olarak ama biraz mutfak düzenini falan göstermiş. Saksıya nane ekimi gibi ufak tefek şeyler var. Hoş değişik hatıra.Dediğin gibi tarifleri zor aslında daha doğrusu kullandığı malzemeler abudik gubidikher zaman evde olmayan malzemeler kullanıyo.Bende içlerinden kolaylarını seçip yapıyorum mesela bunu yapmıştım bigün, bayılmıştı evdekilerde eşimde
Refika'dan " Küçük Ton Balıklı Sandviçler"Refika'nın Mutfağı
dediğin gibi kuzum, birbirinize vakit ayırırsınız. En güzeli aslında tv olmaması. İnsanı ekrana bağlıyor.en iyisini yapmışsıınız
taze evli çağla tabaklarına bayıldım karacabende de mor ve lilası var
yağdanlık da cok hos yazamadım.. dikkatimi direkt o cekti zaten
benim de peçeteliğim yok hala ya :18:
*
elifmu biz de pek tv izlemiyoruz.. toplasan 40 dk belki onda da ben kitap okuyorum bi gözüm bazen tv de bazen eşimde
ben normalde çayın yanında birşey aramazdım. ama eşim tek çay içmiyor aslında bu sebeple burda başladı bizim kopuşumuz
fakat dünden beri ben bıraktım.
meyve yemeye başlayacagım eşime de yedireceğim
bu arada balığımız öldüçok seviyoduk onu.. ama iyileşemedi. sanırım nazar değdi her gören aaa ne kadar büyük balık cok seker dedi.
eve gidesim yok onun oldugu yere bakasım yok sabah da ağladım zaten
eşine
refika güzel hoş da hareketleri ses tonu bana tuhaf geliyor .izleyemiyorum adapte olup :26:
bence de almayın canım. bizde de yok, bol bol konuşuyoruz. eşimin beni nerdeyse bir saat boyunca dinlediğini biliyorum, çenemin düştüğü vakitler6 ay oldu, hiç de tv aşermedik
bu da iyimiş
bizim evde 94 ekrandı sanırım bi o var...ama eşim 140 ekran istiyo şimdi...biz oyun oynuyoruz birlikte....film izliyoruz....iyi oluyo büyük ekran
ama onun dışında puzzlda yapıyoruzzz...
Eliffff puzzle birlikte vakit geçirebilmek için güzel bi sey
1500 parçadan kaldı 200 parça hmen hemen...az kaldı bitirmek üzereyiz biz..yenisini alcaz
1500 indirim vardı geçenlerde 54 tl idi.normalde 60 falan sanırım
bide marka olarak Educa iyi aklınızda bulunsun
İşte büyük ekrana da hevesimiz var Çağlam..
Oyun oynarız fln diye içimizden bişii de istiyo, valla neeedeeecez bilemedik işteeee
Puzzle ı da 2000 parça mı ne almış, ilk deneyimimiz kız kulesi bide, karanlık bişiii
İyi uğraşırız biz şimdi onunlaaa
Şimdi iyiliği nasıl oluyo puzzleların kuzum
Bizim markası neydi acaba?:44: