Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

o ince kabuklu patates taze patates oluyo canım...ben onu kızartacaksam da soymuyorum elma dilim gibi yapıyorum...sadece iyice fırçala yada temiz bi bezle bol suda yıkaaa....sürt çamuru gitsin....kabuğuyla kullan bunu ben öle yapıorum:KK34::KK34:

annemle bizde bir kere öle kabuklu ve elma dilimli fırında yapmıştık hatta.Çok harika oluyor.. Kendi evimde deniycem adaşım :KK16: ben fırında patates ve çeşitlerini çoook seviyorum.Kremalı , beşamel soslu falan.Çok da pratik hem.

Çok sağol yeni geliniiim :KK16: Hem patatesi hemde çorbayı yapıcam bugün.Dünden de pilav vardı zaten.Oldu bitti. yarım saatte biter tahminimce dimi patates ve çorba :26:

Geçen kardeşim ve eşim bana yemek hazırlamışlardı.Ben işten gelince hazırdı herşey :KK16: Sizinle sofra resmimi paylaşıyım Eki Görüntüle 716824

sofrada kola yerine ice tea göründe sevindirik oldum :KK1:

bizde mümkün olduğunca kola almamaya calısıyoruzç..misafirimiz gelince alıyouz...bide burger king yanında içiyodum ama onu da kocam engelledi....ice tea verin diyo sorduklarında :KK5::KK5:

annemle bizde bir kere öle kabuklu ve elma dilimli fırında yapmıştık hatta.Çok harika oluyor.. Kendi evimde deniycem adaşım :KK16: ben fırında patates ve çeşitlerini çoook seviyorum.Kremalı , beşamel soslu falan.Çok da pratik hem.

aynen patatesin her türlüsüne bayılıyommm:KK56::KK56::KK56:

bizde mümkün olduğunca kola almamaya calısıyoruzç..misafirimiz gelince alıyouz...bide burger king yanında içiyodum ama onu da kocam engelledi....ice tea verin diyo sorduklarında :KK5::KK5:

Ben ıce tea ciyim.Burger mc donalds bıle ıce tea yıyorum.Kola kırk yılda bir lahmacunla ama çok nadir. Ben misafirlere bile kola almayı düşünmüyorum. Gerçi ice tea de zararlı diyorlar ama kola dan iyidir sanırım :KK1:

Bu arada kibele zeytinyağı şişelerim nasııııııllll :KK16: dikkat ettiniz mi

:KK9::KK9::KK9: çağla, kola hiç lezzetli değil ki, üzülme ayrıldığına :KK16:

lezzetli olma mı krizim yaaa.....cok severim de içmemeye karar verdimmm...ama agır bi yemeğin yanında ne güzel gidiyodu offf buzlu buzlu....neyse ice tea de cok seviyommm su gibi ama olsunnnn:KK56::KK56:

tavuk suyu çok işe yarıyor.. haşladıktan sonra artan suyu saklayın kızlar. :KK34: ben corbalarda pilava da koyuyorum tadı bile bir başka oluyor..

kriz evet cins cins oluyor patatesler. :KK31: ince kabuklu taze demek değil..

mesela ödemiş patatesi vardır meşhur ince kabuklu bu tam tarife göre.:KK31:

Ben ıce tea ciyim.Burger mc donalds bıle ıce tea yıyorum.Kola kırk yılda bir lahmacunla ama çok nadir. Ben misafirlere bile kola almayı düşünmüyorum. Gerçi ice tea de zararlı diyorlar ama kola dan iyidir sanırım :KK1:

ıce tea yiyorum yazmışım :KK9::KK9::KK9: koptuuum ya

tavuk suyu çok işe yarıyor.. haşladıktan sonra artan suyu saklayın kızlar. :KK34: ben corbalarda pilava da koyuyorum tadı bile bir başka oluyor..

Bencede cola çok çok kötü.öğğğkk böğğkkkk :KK9:
Ben eve giderken bi bakınıyım patateslere ,peşpeşe patates ve çeşitlerini yiyelim biz en iyisi :KK1: denencek birrr sürü şey var.
Esas eve yemeğe misafir geliceği zaman menü hazırlamak ölüm gibi :KK31: Ben refikanın mutfağından destek alıcam. Refika'ya bayılıyoruuuumm :KK16: siz izliyor musunuz kızlar

heee su ayse teyzenin patatesleri mi aslım...:KK1:biz gezi yapmıştık okuldayken ödemiş-tire o taraflara...ayse teyzenin de evine gittik ama evde yokmuş hatun meşhurdu tabi o sıralar.....:KK1:

krizzz açılmıyor sayfa :26::26:

canım gogıl amcaya ........... fınfıklı krokan yazarsan çıkar sanırım:44:

Biz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:
biz hiç almadık eve, bana çok şekerli geliyor kolay ya, misafirlikte içmiştim de birkaç kez, resmen şekerli su :KK53: ayran, su, mineralli su içiyoruz. meyveli gazozlardan da almıyoruz. haa eşim yaz gelince bir kere limonata aldı :KK19:

Biz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:

ben evlendiktern sonra abur cubur cok yemeye basladım .:KK19: eşim de diyor ben cips yemezdim diye. bende takıntı oldu cips.

bekarken hep meyve yerdim. meyve aldık pazardan hala yemedik.. iş yerinde tüketiyorum gerci ama evdeki düzeni elden gecirmem gerek:KK31:

yahu bu ne sansürmüş böyle, ismi yazınca direk nokta nokta olmuş Allah Allah, alıntı yapıyoruz halbuki :44:

çekti çekti benim dikkatimii çok güzellerr :KK23::KK23::KK23:

Çok sağol yeni geliniiim :KK16: Hem patatesi hemde çorbayı yapıcam bugün.Dünden de pilav vardı zaten.Oldu bitti. yarım saatte biter tahminimce dimi patates ve çorba :26:

Geçen kardeşim ve eşim bana yemek hazırlamışlardı.Ben işten gelince hazırdı herşey :KK16: Sizinle sofra resmimi paylaşıyım Eki Görüntüle 716824

Benim yapmam baya geç sürüyo ama senin elin hızlıysa bilemem kuzum:KK9:

Sofranda pek güzel:KK16:
Benim dikkatimi paşabahçe peçetelik çekti, ben alamadım da bulamadığım için:KK14:

Siz ne sağlıklı bi çiftsiniz yaaaa:KK53:

aynen patatesin her türlüsüne bayılıyommm:KK56::KK56::KK56:

Bendeeeee:KK56::KK56:
Ama fırında patates denemedim hiç:26:

Bencede cola çok çok kötü.öğğğkk böğğkkkk :KK9:
Ben eve giderken bi bakınıyım patateslere ,peşpeşe patates ve çeşitlerini yiyelim biz en iyisi :KK1: denencek birrr sürü şey var.
Esas eve yemeğe misafir geliceği zaman menü hazırlamak ölüm gibi :KK31: Ben refikanın mutfağından destek alıcam. Refika'ya bayılıyoruuuumm :KK16: siz izliyor musunuz kızlar

Bende izliyoruuummm, ayy çok seviyorum o kadını yaaaa:KK9:
Sağlıklı, ferah, pofidik bi program o:KK9:

ben evlendiktern sonra abur cubur cok yemeye basladım .:KK19: eşim de diyor ben cips yemezdim diye. bende takıntı oldu cips.

bekarken hep meyve yerdim. meyve aldık pazardan hala yemedik.. iş yerinde tüketiyorum gerci ama evdeki düzeni elden gecirmem gerek:KK31:

Ben evlenmeden önce de abur cubur yerdim ama evlendikten sonra daha fazla tüketmeye başladım eşim de sever ama cips yemiyoruz biz yani eşim yemiyo ben de almıyorum ne zamandır aslında çok severim kendisini de frenledim kendimi..

Karşı koyamadığım tek şey çikolata :KK56:

Meyve bizde yemiyoruz kaç kere çürüdü çöpe attım yazık yani o yüzden sayılı alıyorum artık ve işe getiriyorum eşim içinde arabaya bırakıyorum gün içerisinde dışarıda olduğundan can sıkıntısından yiyor :KK9:

X