- 6 Eylül 2012
- 442
- 15
o ince kabuklu patates taze patates oluyo canım...ben onu kızartacaksam da soymuyorum elma dilim gibi yapıyorum...sadece iyice fırçala yada temiz bi bezle bol suda yıkaaa....sürt çamuru gitsin....kabuğuyla kullan bunu ben öle yapıorum
Çok sağol yeni geliniiimHem patatesi hemde çorbayı yapıcam bugün.Dünden de pilav vardı zaten.Oldu bitti. yarım saatte biter tahminimce dimi patates ve çorba :26:
Geçen kardeşim ve eşim bana yemek hazırlamışlardı.Ben işten gelince hazırdı herşeySizinle sofra resmimi paylaşıyım Eki Görüntüle 716824
annemle bizde bir kere öle kabuklu ve elma dilimli fırında yapmıştık hatta.Çok harika oluyor.. Kendi evimde deniycem adaşımben fırında patates ve çeşitlerini çoook seviyorum.Kremalı , beşamel soslu falan.Çok da pratik hem.
sofrada kola yerine ice tea göründe sevindirik oldum
bizde mümkün olduğunca kola almamaya calısıyoruzç..misafirimiz gelince alıyouz...bide burger king yanında içiyodum ama onu da kocam engelledi....ice tea verin diyo sorduklarında
çağla, kola hiç lezzetli değil ki, üzülme ayrıldığına
Ben ıce tea ciyim.Burger mc donalds bıle ıce tea yıyorum.Kola kırk yılda bir lahmacunla ama çok nadir. Ben misafirlere bile kola almayı düşünmüyorum. Gerçi ice tea de zararlı diyorlar ama kola dan iyidir sanırım
Bu arada kibele zeytinyağı şişelerim nasıııııılllldikkat ettiniz mi
tavuk suyu çok işe yarıyor.. haşladıktan sonra artan suyu saklayın kızlar.ben corbalarda pilava da koyuyorum tadı bile bir başka oluyor..
kriz evet cins cins oluyor patatesler.ince kabuklu taze demek değil..
mesela ödemiş patatesi vardır meşhur ince kabuklu bu tam tarife göre.
tavuk suyu çok işe yarıyor.. haşladıktan sonra artan suyu saklayın kızlar.ben corbalarda pilava da koyuyorum tadı bile bir başka oluyor..
kriz evet cins cins oluyor patatesler.ince kabuklu taze demek değil..
mesela ödemiş patatesi vardır meşhur ince kabuklu bu tam tarife göre.
heee su ayse teyzenin patatesleri mi aslım...biz gezi yapmıştık okuldayken ödemiş-tire o taraflara...ayse teyzenin de evine gittik ama evde yokmuş hatun meşhurdu tabi o sıralar.....
krizzz açılmıyor sayfa :26::26:
biz hiç almadık eve, bana çok şekerli geliyor kolay ya, misafirlikte içmiştim de birkaç kez, resmen şekerli suBiz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:
Biz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:
Ben ıce tea ciyim.Burger mc donalds bıle ıce tea yıyorum.Kola kırk yılda bir lahmacunla ama çok nadir. Ben misafirlere bile kola almayı düşünmüyorum. Gerçi ice tea de zararlı diyorlar ama kola dan iyidir sanırım
Bu arada kibele zeytinyağı şişelerim nasıııııılllldikkat ettiniz mi
çekti çekti benim dikkatimii çok güzellerr
Çok sağol yeni geliniiimHem patatesi hemde çorbayı yapıcam bugün.Dünden de pilav vardı zaten.Oldu bitti. yarım saatte biter tahminimce dimi patates ve çorba :26:
Geçen kardeşim ve eşim bana yemek hazırlamışlardı.Ben işten gelince hazırdı herşeySizinle sofra resmimi paylaşıyım Eki Görüntüle 716824
sofrada kola yerine ice tea göründe sevindirik oldum
bizde mümkün olduğunca kola almamaya calısıyoruzç..misafirimiz gelince alıyouz...bide burger king yanında içiyodum ama onu da kocam engelledi....ice tea verin diyo sorduklarında
aynen patatesin her türlüsüne bayılıyommm
Bencede cola çok çok kötü.öğğğkk böğğkkkk
Ben eve giderken bi bakınıyım patateslere ,peşpeşe patates ve çeşitlerini yiyelim biz en iyisidenencek birrr sürü şey var.
Esas eve yemeğe misafir geliceği zaman menü hazırlamak ölüm gibiBen refikanın mutfağından destek alıcam. Refika'ya bayılıyoruuuumm siz izliyor musunuz kızlar
ben evlendiktern sonra abur cubur cok yemeye basladım .eşim de diyor ben cips yemezdim diye. bende takıntı oldu cips.
bekarken hep meyve yerdim. meyve aldık pazardan hala yemedik.. iş yerinde tüketiyorum gerci ama evdeki düzeni elden gecirmem gerek