- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
yağmur yağıyor, çamaşırlar ıslandı, çıldırcam ya
kızlar ya millet çocuğunu yarıştırır, biz de kocaları yarıştırıyoruz sanırım
benimki de süper fırın yemekleri yapar, kahvaltı hazırlar, çay demler
teşekkür ederim
:26::26::26: Allahımmmmmm benim eşim de yapsa ya
gerçi hakkını yemeyeyim salatayı o yapar... çay servisiniağzını yüzünü yediminin
yarıştırma değil ki
ama eşim bana kek yapsın isterdim
eşine burdan sesleniyorum: aslıya kek yapamıyorsan, bari bu şarkıyı hediye et. hadi bakalım enişte bey görelim seni
[video=youtube;AV6vYJrQs_0]http://www.youtube.com/watch?v=AV6vYJrQs_0[/video]
işte puzzle ımız
Eki Görüntüle 716968 (Kaplumbağa terbiyecisi-Osman Hamdi Bey tablosu)
tabiki de bitmek üzere artık böle değil
Tamamdır Çağlam dikkate alacam bu tavsiyeleri
Bulmaca poşeti çok mantıklıııı
Ben başarısızım ama sevdicek baya yetenekliiii bu konuda
Biraz başlamıştık bizde ama annem işe gelince toplamış kalmıştı öölleeee
Tombişine kavuştursun Rabbim seni mis mis
Benimkide ışık istiyo, koridorun sonuna gece lambası taktık bizdeee
Bak bizimkide bu Çağlam, başlamadık daha gerçi;
https://www.google.com.tr/search?q=...00-parca-Puzzle-Kiz-Kulesi_13346.html;750;750[/COLOR][/FONT][/B]
günaydın kızlar, güne keyifsiz ve uykulu başladım :44:
günaydın kızlar
[video=youtube;QWop-i50iug]http://www.youtube.com/watch?v=QWop-i50iug[/video]
anne bana çay yap demli olsun, baba bana para ve binlik olsunnur içinde yatsın...
kriz neden keyifsiz başladın güne? :44:
işte puzzle ımız
Eki Görüntüle 716968 (Kaplumbağa terbiyecisi-Osman Hamdi Bey tablosu)
tabiki de bitmek üzere artık böle değil
günaydın canım.sabah bende öyle uyandım normalde eşim 7 de kalkar ben 7 buçuğa kadar yatardım bugün alarmı kapayıp kalktım kahvaltıyı hazırladım...bi uyuzluk ,huzursuzluk var üstümde...karmakarışık rüyalar gördüm yine(hayır olsun inş)
eşim de şokta tabi...tek söylediği hayırdır uyuz gibisinbiz birbirimizi suratsız huysuz gördük mü böyle deriz...
günaydın kuzum hosgeldin
günaydın kızlarrr....nasılsınız bugün?
dün aniden çıktım eşcagzım gelince..
bircan al tabi canımmmm
günaydın kızlar, güne keyifsiz ve uykulu başladım :44:
günaydın canım.sabah bende öyle uyandım normalde eşim 7 de kalkar ben 7 buçuğa kadar yatardım bugün alarmı kapayıp kalktım kahvaltıyı hazırladım...bi uyuzluk ,huzursuzluk var üstümde...karmakarışık rüyalar gördüm yine(hayır olsun inş)
eşim de şokta tabi...tek söylediği hayırdır uyuz gibisinbiz birbirimizi suratsız huysuz gördük mü böyle deriz...
Allah rahmet eylesin canım...
ben de kötü rüyalar gördüm, eşimin bir arkadaşı bana asılıyordu taciz ediyordu, böyle çadırlı tuhaf yerlere gidiyorduk :18: ama keyifsizliğimin sebebi olarak rüyami hatırlamamıştım, sen deyince hatırladım çağla :26:
sabah namaza kalktık, sonra güneşin çıkmasını bekledik, sonra yattık ve ben 8'10 kala mı ne uyandım, artı bağırsak sistemlerimde sıkıntı var. onlardan kaynaklıdır sanıyordum ama rüya etki etmiş olmalı :26:
Günaydınnn
kuzum ben bayılıyorum puzzle yapmaya ama vakit bulamıyorum ya :26:
Sen nasıl buluyosun , benimki kızıyo sonra niye benim yanıma gelmiyosun diye
bunu yapıyodum en son
Eki Görüntüle 717429
Allah rahmet eylesin canım...
ben de kötü rüyalar gördüm, eşimin bir arkadaşı bana asılıyordu taciz ediyordu, böyle çadırlı tuhaf yerlere gidiyorduk :18: ama keyifsizliğimin sebebi olarak rüyami hatırlamamıştım, sen deyince hatırladım çağla :26:
sabah namaza kalktık, sonra güneşin çıkmasını bekledik, sonra yattık ve ben 8'10 kala mı ne uyandım, artı bağırsak sistemlerimde sıkıntı var. onlardan kaynaklıdır sanıyordum ama rüya etki etmiş olmalı :26: