Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar ya millet çocuğunu yarıştırır, biz de kocaları yarıştırıyoruz sanırım
benimki de süper fırın yemekleri yapar, kahvaltı hazırlar, çay demler

teşekkür ederim

:26::26::26: Allahımmmmmm benim eşim de yapsa ya

gerçi hakkını yemeyeyim salatayı o yapar... çay servisini ağzını yüzünü yediminin

Hep beterin beteri vardır derim. Onu yapmayanlarda var.tabağını bile mutfağa götürmeyenler oluyro. Olsun ne yapsalar kar bizim için

yarıştırma değil ki

ama eşim bana kek yapsın isterdim

eşine burdan sesleniyorum: aslıya kek yapamıyorsan, bari bu şarkıyı hediye et. hadi bakalım enişte bey görelim seni

[video=youtube;AV6vYJrQs_0]http://www.youtube.com/watch?v=AV6vYJrQs_0[/video]

günaydın kızlarrr....nasılsınız bugün?

dün aniden çıktım eşcagzım gelince..

bircan al tabi canımmmm

oyyy işinizz zorrr elifimmmmmdeniz ve karanlık kızımlar ugrastırcak sizi

günaydın kızlar

[video=youtube;QWop-i50iug]http://www.youtube.com/watch?v=QWop-i50iug[/video]

anne bana çay yap demli olsun, baba bana para ve binlik olsun nur içinde yatsın...

kriz neden keyifsiz başladın güne? :44:

günaydın kızlar, güne keyifsiz ve uykulu başladım :44:

günaydın canım.sabah bende öyle uyandım normalde eşim 7 de kalkar ben 7 buçuğa kadar yatardım bugün alarmı kapayıp kalktım kahvaltıyı hazırladım...bi uyuzluk ,huzursuzluk var üstümde...karmakarışık rüyalar gördüm yine(hayır olsun inş)

eşim de şokta tabi...tek söylediği hayırdır uyuz gibisinbiz birbirimizi suratsız huysuz gördük mü böyle deriz...

günaydın kuzum hosgeldin

Allah rahmet eylesin canım...

ben de kötü rüyalar gördüm, eşimin bir arkadaşı bana asılıyordu taciz ediyordu, böyle çadırlı tuhaf yerlere gidiyorduk :18: ama keyifsizliğimin sebebi olarak rüyami hatırlamamıştım, sen deyince hatırladım çağla :26:
sabah namaza kalktık, sonra güneşin çıkmasını bekledik, sonra yattık ve ben 8'10 kala mı ne uyandım, artı bağırsak sistemlerimde sıkıntı var. onlardan kaynaklıdır sanıyordum ama rüya etki etmiş olmalı :26:

günaydın kuzum hosgeldin

hayır öyle kelimeler yok çağlam.. sıcaktandır tam uyuyamamışsındır..

ben de bu gece tam tersi deliksiz uyumuşum şoktayım.. normalde başucu sürahimi boşaltırdım gece kalkıp su içmekten..

bugün hava çok tuhaf burda sıcak gibi ama bulutlu da

günaydın kızlarrr....nasılsınız bugün?

dün aniden çıktım eşcagzım gelince..

bircan al tabi canımmmm

Ben iyi ve uykusuzum canım dün akşam annemlere gittik geç döndük uyuyamadım fazla sen nasılsın?

günaydın kızlar, güne keyifsiz ve uykulu başladım :44:

Canım neden böyle oldu herşey yolunda mı?

Hayır olsun canım ben de bir sürü karışık karışık rüyalar gördüm..

rüyada etkilemiştir... Allah hayır etsin.

müge seninki de zora benziyor:44:
hoşgeldin, dün giz08 buradan sana sordu, görmediysen bir bak istersen. nişan pastasıyla ilgili..
aslı patates nasıl oldu :44:
benim acil yapmam lazımd, dışarı çıkacaktım çünkü ve aceleden suyu süt diye okumuşum, çok pişirmişim. eşim bunu nasıl yaptın diye hep sorar. haşladın mı önce diye sordu yani ilk deneme başarısız dün sulu köfteleri de yapıp dondurucuya attım ama bugün bir posta daha yapiceğim inş

günaydın mügem hosgeldin...kuzum biz birlikte yapıyoruz o yüzden ona vakit ayırmamam gibi bişey söz konusu olmuyo...birlikte oturuyoruz basına birlikte kalkıyoruzsiz de öyle yapın...cay içerken mesela..oturun basına yavaş yavaş eğlenerek yapın

oyyy hayır olsun krizim...hatırlatmak istemezdim ama oldu bi kere afedersin

ben böyle rüyalar cok faza görürüm...dua mı da okudum yatarken ama yine de huzursuz uyudum - uyandım...neyse ki korkmuyorum bi-iki haftadır....bide korkarak bağırarak uyanmalarım vardır....hatta 2 hafta önce benim bi hayvan fobim var....rüyamda bana bi hediye geliyor....acıyorum kutunun içinde onun oyuncağı...anlıyorum açmıyorum...kardeşim abla ben bakayım bi ya diyo....tmm üstüne doğru getirmicem diyo...veriyorum ama o sözünde durmuyo..elinde o hayvanın oyuncağı beni kovalıyo....tam koluma değdirdiğinde ben bağırdığımı hatrlıyorum rüyamda....tabi gerçekte de...eşim töbe bismillah diyerek beni uyandırdı ama onu öyle görünce gülmeye basladımmmtöbe bismillah caglaaa tövbe bismillahhh diyoduuu ayyyy cok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…