Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

sağol Elifim

gidenin yerini doldurur mu yenisi :26:

*

kitap okumaya başladım . isyanlarımdan sonra.

tabii kitaba ne ara dalsam eşim benimle ilgilen diyor

eee bende kendime biraz vakit ayırayım demi ama sözde o da okuyacaktı ama lafta kaldı

Yaaa deme ööölleeeee
Ses sistemi+tv alacaktık biiiizzzzzz
Bi süre alamayalım ama ya, sonrasında bakarız ihtiyaç duyarsak gider alırız napalım

Bana hediye almıştı evlenmeden sevdicek, hatta tarihimiiz ağustostu o zaman
Neye niyet neye kısmet
Evimizde yapicez şimdiiii

Sıkılmasak bariiiii

Doldurmasa da oyalar kuzum ya sıkma canınıı

Benimkide okumaz kesin, tütsü yakıp okuyacaktık güya bizdeeee

kitap okumaya başladım . isyanlarımdan sonra.

tabii kitaba ne ara dalsam eşim benimle ilgilen diyor

eee bende kendime biraz vakit ayırayım demi ama sözde o da okuyacaktı ama lafta kaldı

Aslım benimkide 3 senedir olasılıksız'ı okuyacvak....ilk sayfada hala

önüne teknolojik bi dergi koy....sayfa sayısını bile okur ama

biraz böyle oyalanın kuzum almayın hemen...siz de yemekten snra cayınızı alın bizim gibi...geçin basına puzzle ın....

hatta ipuçları vereyim hemen...

önce kenarları ayırın birleştirin...çerçeve cıkmıs olsun...

sonra kalanları renklerine göre ayırın...ben buzdolabı poşetlerine ayırıyorum bazen bi parça diğer poşetten cıkıyo ama oluyo o kadar ilerledikçe buluyosun zaten...

sonra ayırdığın renkleri de bi enine olan parça var bi boyuna onları da ayırın ....öyle öyle bulursunuz zaten

bu arada kocişim yanıma geliyor erken cıkmıs tombişimmm....yarım saate yanımda olurrrr

Son düzenleme:
tütsü mü bayılırım..

geçen gün işten erken geldim eşimden önce .. uzanırken tütsümü de yaktım..

eşim gelmiş " bu koku da ne ,evde bişi mi olmuş " dedi vanilyalıydı evet biraz ağırdı kokusu

*

çağla bende puzzle istiyorum ama evlendikten sonra daha da dikkat etmeye başladım yahu ben 50 tl fazla geldi bana.. onun yerine kitap aldım ama

kocişi de gelcekmiş oyy heyecanlı o

tütsüyü bende severim ama beni,mkine hiç sormadım alalım mı diye b, söyleym bakalım...

bu arada bizim tealight mumlar var yatmadan önce yakıyorum azcık kokusunu içime çekip söndürüyorum....çünkü benmki ışıkta uyuyamıyor....zifiri karanlık olacakmısssromantizmden de anlamıyo zati hıh

bizde de mum var mumluk yok

iyi hatırlattın alayım

romantizimm mi güldürme beni

eşine

refika güzel hoş da hareketleri ses tonu bana tuhaf geliyor .izleyemiyorum adapte olup :26:

Çok sağol canım bende o kadar memnunumki yıkaması bile çok rahat. Sadece çorba kasesi çok derin, doldurursak eğer başka yemeğe gerek kalmıyo Yağlıkları Şirince'den aldım balayındayken. Eskiden star da özge özberk'in bir dizisi vardı kibele diye o üretip üstüne kıyafet falan dikmişti. O zamandan beri hevesim di Refika kıbrıslı sanırım tam emin değilim yutkunması falan konuşması tuhaf evet ama şirin geldi bana. Daha doğrusu mutfağı sevdirdi, öğretti bana

Elif'cim dene sandviç arasında o kadar güzel oluyo ki enfesss.. soğan da var tavada öldürüp koyuyosun. Hııımm Hııımm

Donukpudra bu arada başın sağ olsun canım Allah sabır versin. Benimde muhabbet kuşum öldüğünde çok ağlamıştım. Akşama cenaze töreni yapmıştık

ikea dan aldım mumluklardan. Yakıyoruz biz bol bollll benden romantik benim sevgilim. Geçen akşam kek yapmış bana. O biraz erken geliyor eve

maşallah maşallahhhh

zor bulunur ölesi kıymetini bil...inş hep öyle olur

Amin canım inşallah İnşallah cicim ayları diye böle olmaz
Kuzey güney'in olduğu akşam sana kek yaparım demiştim. Bana çaktırmadan havuçlu tarçınlı kek yapmış canııım

işte puzzle ımız

(Kaplumbağa terbiyecisi-Osman Hamdi Bey tablosu)

tabiki de bitmek üzere artık böle değil

Son düzenleme:

Tamamdır Çağlam dikkate alacam bu tavsiyeleri
Bulmaca poşeti çok mantıklıııı

Ben başarısızım ama sevdicek baya yetenekliiii bu konuda
Biraz başlamıştık bizde ama annem işe gelince toplamış kalmıştı öölleeee

Tombişine kavuştursun Rabbim seni mis mis

Tütsü alerji yapar benim mucizekoviçe kesin
Ben unutayım en iyisi

Aslııı bu pintilik bana da geldiiii
Kendi param olsaydı, mesela çeyiz alırken gibi, daha az düşünüyodum
Şimdi ohooooo

Benimkide ışık istiyo, koridorun sonuna gece lambası taktık bizdeee

Yol arkadaşımdı dizinin adı, ne tatlı bi kız vardı orada yaaa

Haftasonu deneyeyim bakiim biii

Amin canım inşallah İnşallah cicim ayları diye böle olmaz
Kuzey güney'in olduğu akşam sana kek yaparım demiştim. Bana çaktırmadan havuçlu tarçınlı kek yapmış canııım

Benimki Kuzeyi kıskanıyoooo
Hiç de hayranı değilim aslında, ben Kenan İmirzalıoğlucuyuuummmmm
Oradaki aşkı izlettirmiyo banaaaaa

işte puzzle ımız

Eki Görüntüle 716968 (Kaplumbağa terbiyecisi-Osman Hamdi Bey tablosu)

tabiki de bitmek üzere artık böle değil

Bak bizimkide bu Çağlam, başlamadık daha gerçi;

https://www.google.com.tr/search?q=...00-parca-Puzzle-Kiz-Kulesi_13346.html;750;750

Ben şunu yapmaya karar verdim yarın sabah için,ne dersiniz?;

Kolay Gözleme Tarifi

Tarif nasıl?

Dün gece geçen yaptığım gözlemeyi çok beğendiğinden gözleme istemişti de
Uyanamadım ben orası ayrı

Akşam arkadaşımın kınası var, iş çıkışı direkt oraya geçeceğimizden akşam yemeğinden yırttım yaniii
Yarında maç var, annişlere gidicez izlemeyeeee
Yarın akşamda yok

Hopa şinanaaaayyyy şinananaaaayyyynaaayyyyyy

Evet, yol arkadaşımdı doğru. Özge özberk kızıydı, ne tatlıydı gerçekten
bende hayran değilim kıvanç'a sadece dizi güzel ve bizim oralarda üsküdarda çekildiği için izliyorum Hatta kuzey'in yüzük aldığı kuyumcu bizim üst sokakta

Donukpudra bu arada başın sağ olsun canım Allah sabır versin. Benimde muhabbet kuşum öldüğünde çok ağlamıştım. Akşama cenaze töreni yapmıştık

teşekkür ederim

ikea dan aldım mumluklardan. Yakıyoruz biz bol bollll benden romantik benim sevgilim. Geçen akşam kek yapmış bana. O biraz erken geliyor eve

:26::26::26: Allahımmmmmm benim eşim de yapsa ya

gerçi hakkını yemeyeyim salatayı o yapar... çay servisini ağzını yüzünü yediminin

Güzel tarif ,çok kolaaay ama yumurta olayını sevmedim ben sadece. Bende yapabilirim. Sağol fikir için Elif'cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…