- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
kuzum güzel oluyo büyük ekran bide ses sitemi oldu mu ohhh...yıkıyo valla sinemeya gitme gereği duymuyoruz biz...ses sistemimiz de var....biz yabancı dizi cok fazla izliyoruz.ben sadece muhteşem yüzyıl bide arada bi survivor izliyorum
onun dışında game of thrones,the mentalist,following,how i met your mother,person of interest,big bang theory bla bla blabunları izliyoruz işte bide Xbox ımız var...oyun konsolu....ben f1 hastasıyım..ha bire onu oynuyorum ama artık strateji ve dövüşlü oyunlarada başladım
ilk basta karanlık bişi almasaydınız keşke....cok zorlanırsınız sıkılırsınızAllah kolaylık versin cnm
iyiliği şöyle oluyo kuzum sürekli denendiği için o parçalar yıpranmaya meyilli oluyolar...biz arastrdık biraz educa en iyilerden...kardeşim 1000 parça anatolian diye bi arka aldı cabuk yıpranıyor parçalar....ama educa sağlam...kolay kolay yıpranmıyo
sağol Elifim
gidenin yerini doldurur mu yenisi :26:
*
kitap okumaya başladım . isyanlarımdan sonra.
tabii kitaba ne ara dalsam eşim benimle ilgilen diyor
eee bende kendime biraz vakit ayırayım demi amasözde o da okuyacaktı ama lafta kaldı
kitap okumaya başladım . isyanlarımdan sonra.
tabii kitaba ne ara dalsam eşim benimle ilgilen diyor
eee bende kendime biraz vakit ayırayım demi amasözde o da okuyacaktı ama lafta kaldı
Yaaa deme ööölleeeee
Ses sistemi+tv alacaktık biiiizzzzzz
Bi süre alamayalım ama ya, sonrasında bakarız ihtiyaç duyarsak gider alırız napalım
Bana hediye almıştı evlenmeden sevdicek, hatta tarihimiiz ağustostu o zaman
Neye niyet neye kısmet
Evimizde yapicez şimdiiii
Sıkılmasak bariiiii
Doldurmasa da oyalar kuzum ya sıkma canınıı
Benimkide okumaz kesin, tütsü yakıp okuyacaktık güya bizdeeee
tütsü mübayılırım..
geçen gün işten erken geldim eşimden önce .. uzanırken tütsümü de yaktım..
eşim gelmiş " bu koku da ne ,evde bişi mi olmuş " dedivanilyalıydı evet biraz ağırdı kokusu
*
çağla bende puzzle istiyorum ama evlendikten sonra daha da dikkat etmeye başladım yahu ben 50 tl fazla geldi bana..onun yerine kitap aldım ama
kocişi de gelcekmiş oyy heyecanlı o
tütsüyü bende severim ama beni,mkine hiç sormadım alalım mı diye b, söyleym bakalım...
bu arada bizim tealight mumlar var yatmadan önce yakıyorum azcık kokusunu içime çekip söndürüyorum....çünkü benmki ışıkta uyuyamıyor....zifiri karanlık olacakmısssromantizmden de anlamıyo zati hıh
taze evli çağla tabaklarına bayıldım karacabende de mor ve lilası var
yağdanlık da cok hos yazamadım.. dikkatimi direkt o cekti zaten
benim de peçeteliğim yok hala ya :18:
*
elifmu biz de pek tv izlemiyoruz.. toplasan 40 dk belki onda da ben kitap okuyorum bi gözüm bazen tv de bazen eşimde
ben normalde çayın yanında birşey aramazdım. ama eşim tek çay içmiyor aslında bu sebeple burda başladı bizim kopuşumuz
fakat dünden beri ben bıraktım.
meyve yemeye başlayacagım eşime de yedireceğim
bu arada balığımız öldüçok seviyoduk onu.. ama iyileşemedi. sanırım nazar değdi her gören aaa ne kadar büyük balık cok seker dedi.
eve gidesim yok onun oldugu yere bakasım yok sabah da ağladım zaten
eşine
refika güzel hoş da hareketleri ses tonu bana tuhaf geliyor .izleyemiyorum adapte olup :26:
tütsü mübayılırım..
eşim gelmiş " bu koku da ne ,evde bişi mi olmuş " dedivanilyalıydı evet biraz ağırdı kokusu
*
çağla bende puzzle istiyorum ama evlendikten sonra daha da dikkat etmeye başladım yahu ben 50 tl fazla geldi bana..onun yerine kitap aldım ama
bizde de mum var mumluk yok
iyi hatırlattın alayım
romantizimm mi güldürme beni
ikea dan aldım mumluklardan. Yakıyoruz biz bol bollllbenden romantik benim sevgilim. Geçen akşam kek yapmış bana. O biraz erken geliyor eve
maşallah maşallahhhh
zor bulunur ölesi kıymetini bil...inş hep öyle olur
Aslım benimkide 3 senedir olasılıksız'ı okuyacvak....ilk sayfada hala
önüne teknolojik bi dergi koy....sayfa sayısını bile okur ama
biraz böyle oyalanın kuzum almayın hemen...siz de yemekten snra cayınızı alın bizim gibi...geçin basına puzzle ın....
hatta ipuçları vereyim hemen...
önce kenarları ayırın birleştirin...çerçeve cıkmıs olsun...
sonra kalanları renklerine göre ayırın...ben buzdolabı poşetlerine ayırıyorumbazen bi parça diğer poşetten cıkıyo ama oluyo o kadar ilerledikçe buluyosun zaten...
sonra ayırdığın renkleri de bi enine olan parça var bi boyuna onları da ayırın ....öyle öyle bulursunuz zaten
bu arada kocişim yanıma geliyor erken cıkmıs tombişimmm....yarım saate yanımda olurrrr
tütsü mübayılırım..
*
tütsüyü bende severim ama beni,mkine hiç sormadım alalım mı diye b, söyleym bakalım...
bu arada bizim tealight mumlar var yatmadan önce yakıyorum azcık kokusunu içime çekip söndürüyorum....çünkü benmki ışıkta uyuyamıyor....zifiri karanlık olacakmısssromantizmden de anlamıyo zati hıh
Çok sağol canımbende o kadar memnunumki yıkaması bile çok rahat. Sadece çorba kasesi çok derin, doldurursak eğer başka yemeğe gerek kalmıyo Yağlıkları Şirince'den aldım balayındayken. Eskiden star da özge özberk'in bir dizisi vardı kibele diye o üretip üstüne kıyafet falan dikmişti. O zamandan beri hevesim di Refika kıbrıslı sanırım tam emin değilim yutkunması falan konuşması tuhaf evet ama şirin geldi bana. Daha doğrusu mutfağı sevdirdi, öğretti bana
Elif'cim dene sandviç arasında o kadar güzel oluyo ki enfesss.. soğan da var tavada öldürüp koyuyosun. Hııımm Hııımm
Amin canım inşallahİnşallah cicim ayları diye böle olmaz
Kuzey güney'in olduğu akşam sana kek yaparım demiştim. Bana çaktırmadan havuçlu tarçınlı kek yapmış canııım
işte puzzle ımız
Eki Görüntüle 716968 (Kaplumbağa terbiyecisi-Osman Hamdi Bey tablosu)
tabiki de bitmek üzere artık böle değil
Tamamdır Çağlam dikkate alacam bu tavsiyeleri
Bulmaca poşeti çok mantıklıııı
Ben başarısızım ama sevdicek baya yetenekliiii bu konuda
Biraz başlamıştık bizde ama annem işe gelince toplamış kalmıştı öölleeee
Tombişine kavuştursun Rabbim seni mis mis
Tütsü alerji yapar benim mucizekoviçe kesin
Ben unutayım en iyisi
Aslııı bu pintilik bana da geldiiii
Kendi param olsaydı, mesela çeyiz alırken gibi, daha az düşünüyodum
Şimdi ohooooo
Benimkide ışık istiyo, koridorun sonuna gece lambası taktık bizdeee
Yol arkadaşımdı dizinin adı, ne tatlı bi kız vardı orada yaaa
Haftasonu deneyeyim bakiim biii
Benimki Kuzeyi kıskanıyoooo
Hiç de hayranı değilim aslında, ben Kenan İmirzalıoğlucuyuuummmmm
Oradaki aşkı izlettirmiyo banaaaaa
Bak bizimkide bu Çağlam, başlamadık daha gerçi;
https://www.google.com.tr/search?q=...00-parca-Puzzle-Kiz-Kulesi_13346.html;750;750[/COLOR][/FONT][/B]
Donukpudra bu arada başın sağ olsun canımAllah sabır versin. Benimde muhabbet kuşum öldüğünde çok ağlamıştım. Akşama cenaze töreni yapmıştık
ikea dan aldım mumluklardan. Yakıyoruz biz bol bollllbenden romantik benim sevgilim. Geçen akşam kek yapmış bana. O biraz erken geliyor eve
Ben şunu yapmaya karar verdim yarın sabah için,ne dersiniz?;
Kolay Gözleme Tarifi
Tarif nasıl?
Dün gece geçen yaptığım gözlemeyi çok beğendiğinden gözleme istemişti de
Uyanamadım ben orası ayrı
Akşam arkadaşımın kınası var, iş çıkışı direkt oraya geçeceğimizden akşam yemeğinden yırttım yaniii
Yarında maç var, annişlere gidicez izlemeyeeee
Yarın akşamda yok
Hopa şinanaaaayyyy şinananaaaayyyynaaayyyyyy