Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Biz kola çok alıyoruz ya :26: Zararlı ama ikimizde çok seviyoruz :18:

Benimde sevdicek bayılıyooooo:KK52::KK52:

Bense hiç sevmem, hele hele bi bardağında 18 küp şeker olduğunu duydum yaaa:KK53:

Ben ayrancıyıımmm:KK9:

ben evlendiktern sonra abur cubur cok yemeye basladım .:KK19: eşim de diyor ben cips yemezdim diye. bende takıntı oldu cips.

bekarken hep meyve yerdim. meyve aldık pazardan hala yemedik.. iş yerinde tüketiyorum gerci ama evdeki düzeni elden gecirmem gerek:KK31:

Aslım bizde de hiç bişii yiyememe durumu var..
Yani kuruyemiş, cips, meyve hiçbirşey yenmiyor bizde..
Düzenimiz mi oturmadı ki?:26:
Tv almayacağız bir süre, tv olmadığı için mi yemiyoruz ki acaba:44:
Onun karşısında tüketiyo insan gibi geliyo bana

Çay içiyoruz, yanına bisküit koyuyoruz, aynen geliyo aynen gidiyo..
Yemek yap, topla derken zaman geçtiğinden mi yiyemiyoruz ki
Gerçi evde gece 3 kere durduk daha uzun uzun, 3 kere çay keyfi yapabildik henüz:26:

Benim yapmam baya geç sürüyo ama senin elin hızlıysa bilemem kuzum:KK9:

Sofranda pek güzel:KK16:
Benim dikkatimi paşabahçe peçetelik çekti, ben alamadım da bulamadığım için:KK14:

Siz ne sağlıklı bi çiftsiniz yaaaa:KK53:

Bendeeeee:KK56::KK56:
Ama fırında patates denemedim hiç:26:

Bende izliyoruuummm, ayy çok seviyorum o kadını yaaaa:KK9:
Sağlıklı, ferah, pofidik bi program o:KK9:

Ben çok önceden almıştım kuzum, peçetelik ama biz hep ekmeklik olarak kullandık :KK9:
Bu akşam bakıcam bakalım ne kadar zamanda biticek.bayılıyorum ben refikaya o kadar yalın anlatıyoki.Sanki ilk defa mutfağa giren biri bile anlar gibi... Kitabı aldım balayında :KK9: eşim balayı hediyesi aldı bana :KK9::KK9:

Benimde sevdicek bayılıyooooo:KK52::KK52:

Bense hiç sevmem, hele hele bi bardağında 18 küp şeker olduğunu duydum yaaa:KK53:

Ben ayrancıyıımmm:KK9:

Aslım bizde de hiç bişii yiyememe durumu var..
Yani kuruyemiş, cips, meyve hiçbirşey yenmiyor bizde..
Düzenimiz mi oturmadı ki?:26:
Tv almayacağız bir süre, tv olmadığı için mi yemiyoruz ki acaba:44:
Onun karşısında tüketiyo insan gibi geliyo bana

Çay içiyoruz, yanına bisküit koyuyoruz, aynen geliyo aynen gidiyo..
Yemek yap, topla derken zaman geçtiğinden mi yiyemiyoruz ki
Gerçi evde gece 3 kere durduk daha uzun uzun, 3 kere çay keyfi yapabildik henüz:26:

Tv almadınız mı kuzum ? :26: film falanda izleyemezsiniz. Aslında güzel bir şey yapabilsek ama

Ben çok önceden almıştım kuzum, peçetelik ama biz hep ekmeklik olarak kullandık :KK9:
Bu akşam bakıcam bakalım ne kadar zamanda biticek.bayılıyorum ben refikaya o kadar yalın anlatıyoki.Sanki ilk defa mutfağa giren biri bile anlar gibi... Kitabı aldım balayında :KK9: eşim balayı hediyesi aldı bana :KK9::KK9:

Bendeee bayılıyorum ama yalın anlattığı tarifler aslında çok zor:KK53:
Bi ara sponsoru tefaldi benim herşeyim genelde tefalde ondan dolayı aa bak buda yapılabiliyomuş diye izliyodum ben:KK9:
Hey gidi blender heeeyyyy:KK9:
Refika nasıl kullanıyo ben nasıl:KK60:

Kitabı olduğunu bilmiyodum ben:KK53:

Tv almadınız mı kuzum ? :26: film falanda izleyemezsiniz. Aslında güzel bir şey yapabilsek ama

Almadık kuzum, istediğimiz sesle elle kontrolle çalışan 150 ekran tv idi, düğün telaşesinde alıp yetiştiremedik
Şimdi de zamanımız var, ama almıyoruz:KK9:
Almıcaz gibi de sanki:26:

Deneme süresi verdik birbirimize:KK9:
Hatta o paraya iki tane s4 alalım diyoruzzzz:KK76::KK76:

Son düzenleme:
Bu arada greenalmond filmi laptoptan izliyoruz kuzum biz:KK19:
İnternete giriyoruz bazen:KK6:

Genelde çay eşliğinde muhabbet ediyoruz, naptık ne ettik anlatıyoruz:KK19::KK17:

Bulmaca çözüyoruz, puzzle mız vardı, onu annemlerde unutmuşum, onu aldık, ona başlıcaz bakalım:KK6:

Böööle iletişim artıyo sanki:44:
Mutfakta yardımcı olması, benim ona elektrik işlerinde yardım etmem, hiçbişii yapmasak yanyana durmamız tvsizliğin faydası sanki:KK16:
Direnicem almamayaEn Büyük KK

Bendeee bayılıyorum ama yalın anlattığı tarifler aslında çok zor:KK53:
Bi ara sponsoru tefaldi benim herşeyim genelde tefalde ondan dolayı aa bak buda yapılabiliyomuş diye izliyodum ben:KK9:
Hey gidi blender heeeyyyy:KK9:
Refika nasıl kullanıyo ben nasıl:KK60:

Kitabı olduğunu bilmiyodum ben:KK53:

Almadık kuzum, istediğimiz sesle elle kontrolle çalışan 150 ekran tv idi, düğün telaşesinde alıp yetiştiremedik
Şimdi de zamanımız var, ama almıyoruz:KK9:
Almıcaz gibi de sanki:26:

Deneme süresi verdik birbirimize:KK9:
Hatta o paraya iki tane s4 alalım diyoruzzzz:KK76::KK76:

Evet canım kitabı var.İçinde çok çok faydalı pratik şeyler yok tarif olarak ama biraz mutfak düzenini falan göstermiş. Saksıya nane ekimi gibi ufak tefek şeyler var. Hoş değişik hatıra.Dediğin gibi tarifleri zor aslında daha doğrusu kullandığı malzemeler abudik gubidik :KK1: her zaman evde olmayan malzemeler kullanıyo.Bende içlerinden kolaylarını seçip yapıyorum :KK1: mesela bunu yapmıştım bigün, bayılmıştı evdekilerde eşimde :KK56:

Refika'dan " Küçük Ton Balıklı Sandviçler"Refika'nın Mutfağı

dediğin gibi kuzum, birbirinize vakit ayırırsınız. En güzeli aslında tv olmaması. İnsanı ekrana bağlıyor.en iyisini yapmışsıınız :KK9:

Genelde çay eşliğinde muhabbet ediyoruz, naptık ne ettik anlatıyoruz:KK19::KK17:

Bulmaca çözüyoruz, puzzle mız vardı, onu annemlerde unutmuşum, onu aldık, ona başlıcaz bakalım:KK6:

Mutfakta yardımcı olması, benim ona elektrik işlerinde yardım etmem, hiçbişii yapmasak yanyana durmamız tvsizliğin faydası sanki:KK16:

alma almaaaaaa, en güzeli. dayanın dayanabildiğiniz kadar.DESTEKLİYORUM SİZİ!
Kesinlikle artmaz olur mu, insanın sohbet etmeye vakti kalıyor tv olmadı mı. Dediğin gibi netten de film var oooh daha ne olsun.

taze evli çağla tabaklarına bayıldım karaca :KK23: bende de mor ve lilası var :21::21:

yağdanlık da cok hos yazamadım.. dikkatimi direkt o cekti zaten :KK31:

benim de peçeteliğim yok hala ya :18:

*

elifmu biz de pek tv izlemiyoruz.. toplasan 40 dk belki onda da ben kitap okuyorum bi gözüm bazen tv de bazen eşimde :KK9:

ben normalde çayın yanında birşey aramazdım. ama eşim tek çay içmiyor aslında bu sebeple burda başladı bizim kopuşumuz :KK9:
fakat dünden beri ben bıraktım.
meyve yemeye başlayacagım eşime de yedireceğim :KK24:

bu arada balığımız öldü :KK43::KK43::KK43: :KK14::KK14::KK14: çok seviyoduk onu.. ama iyileşemedi. sanırım nazar değdi :KK14: her gören aaa ne kadar büyük balık cok seker dedi. :KK14:

eve gidesim yok onun oldugu yere bakasım yok sabah da ağladım zaten :KK14:

Evet canım kitabı var.İçinde çok çok faydalı pratik şeyler yok tarif olarak ama biraz mutfak düzenini falan göstermiş. Saksıya nane ekimi gibi ufak tefek şeyler var. Hoş değişik hatıra.Dediğin gibi tarifleri zor aslında daha doğrusu kullandığı malzemeler abudik gubidik :KK1: her zaman evde olmayan malzemeler kullanıyo.Bende içlerinden kolaylarını seçip yapıyorum :KK1: mesela bunu yapmıştım bigün, bayılmıştı evdekilerde eşimde :KK56:

dediğin gibi kuzum, birbirinize vakit ayırırsınız. En güzeli aslında tv olmaması. İnsanı ekrana bağlıyor.en iyisini yapmışsıınız :KK9:

eşine :KK9::KK9::KK9:

refika güzel hoş da hareketleri ses tonu bana tuhaf geliyor .izleyemiyorum adapte olup :26:

bence de almayın canım. bizde de yok, bol bol konuşuyoruz. eşimin beni nerdeyse bir saat boyunca dinlediğini biliyorum, çenemin düştüğü vakitler :KK9: 6 ay oldu, hiç de tv aşermedik :emir_bebek:

mügee cnaım buralardamısın birkaç sorum olucak sana nişan pastası yaptırcaz ama ben adada yaşadığım için ne olucak diye düşünüyorum senin yaptırdığın bayan eve kadar gödnerdimi yoksa gidip senmi aldın korkuyorum erir felan diye of bu işleri bilmiyorum hiç bide kaç kişilik yaptırmıştın pastanı canım

bence de almayın canım. bizde de yok, bol bol konuşuyoruz. eşimin beni nerdeyse bir saat boyunca dinlediğini biliyorum, çenemin düştüğü vakitler :KK9: 6 ay oldu, hiç de tv aşermedik :emir_bebek:

bu da iyimiş :KK1:

bizim evde 94 ekrandı sanırım bi o var...ama eşim 140 ekran istiyo şimdi...biz oyun oynuyoruz birlikte....film izliyoruz....iyi oluyo büyük ekran :KK1:

ama onun dışında puzzlda yapıyoruzzz...

Eliffff puzzle birlikte vakit geçirebilmek için güzel bi sey :KK16:

1500 parçadan kaldı 200 parça hmen hemen...az kaldı bitirmek üzereyiz biz..yenisini alcaz :KK24::KK24::KK24:

vav puzzle fikri süper :KK16:
biz bir ara monopoly oynuyorduk, bir keresinde de yenmiştim :KK76:
ama uzun zamandır bir yoğunluk var, ders çalışmaya da tekrardan başladık. aslında çene çalacağımıza oynayabiliriz :KK31: dur pahalı değilse pazıl alalım biz :KK55:

evrakların içinden çıkmaya çalışıyorum.. :KK1:

elif bu arada facen varsa ordan göstereyim resimleri sana. buraya yükleyemiyorum boyut büyük diyor

:KK25:

bana atar mısın, neler var içinde canım? ben öyle erzurumlular gibi becerikli değilim ama bilesin, pratikse alayım :KK9:
aslı paintle küçükltmeyi denesen?

Bircanım o kadar da hastaydım ki, sırf sevdiğim mutlu olsun diye yaptıımmm:KK17:
Sağol kuzum böle böle yavaş yavaş olacak bakalım işteee:KK9:
Tarifte kolay olduğundan mıdır nedir aklımda kaldı bayaa:KK9:

Öğrenci menüsü diyip geçme Aslım ya, harika tarifler var orada bi kereee:KK9::KK9:
Kolay mercimek çorbasını nereden bulacaksın yoksaaaaa, sorarım sanaaa:KK60::KK60:

Ayy çok iyi olur yaaaaaa:KK76::KK76:
Kolay mı ama tarifler:KK17::KK60:

kızlarrrr maillerinizi yazın tarifleri atayım daha önce oyaya aslıya falan attım birde aslı benim face yok :KK30:

vav puzzle fikri süper :KK16:
biz bir ara monopoly oynuyorduk, bir keresinde de yenmiştim :KK76:
ama uzun zamandır bir yoğunluk var, ders çalışmaya da tekrardan başladık. aslında çene çalacağımıza oynayabiliriz :KK31: dur pahalı değilse pazıl alalım biz :KK55:

1500 indirim vardı geçenlerde 54 tl idi.normalde 60 falan sanırım:KK31::KK31:

bide marka olarak Educa iyi aklınızda bulunsun:KK34::KK34:

Bende bi bakiiim kitabına, alırım hiç olmadıııı:KK52:
Tarif de güzel duruyo, ton balığı da pek severim:KK56:
Voyage da tonbalıklı salata vardı harikaydı:KK56:
Ondan yaparız diye dün tonbalığı almıştım bendeeee:KK56:

taze evli çağla tabaklarına bayıldım karaca :KK23: bende de mor ve lilası var :21::21:

yağdanlık da cok hos yazamadım.. dikkatimi direkt o cekti zaten :KK31:

benim de peçeteliğim yok hala ya :18:

*

elifmu biz de pek tv izlemiyoruz.. toplasan 40 dk belki onda da ben kitap okuyorum bi gözüm bazen tv de bazen eşimde :KK9:

ben normalde çayın yanında birşey aramazdım. ama eşim tek çay içmiyor aslında bu sebeple burda başladı bizim kopuşumuz :KK9:
fakat dünden beri ben bıraktım.
meyve yemeye başlayacagım eşime de yedireceğim :KK24:

bu arada balığımız öldü :KK43::KK43::KK43: :KK14::KK14::KK14: çok seviyoduk onu.. ama iyileşemedi. sanırım nazar değdi :KK14: her gören aaa ne kadar büyük balık cok seker dedi. :KK14:

eve gidesim yok onun oldugu yere bakasım yok sabah da ağladım zaten :KK14:

Kuzum bizde olsa ya ben ya o kaptırır gideriz kesin:KK9:
Güvenemiyorum kendimeee:KK9:
Kitap okuyosun demek, ne güzel yaaaa:KK9::KK9:
Benim sevdicek okutmaz bana, rahat bırakmaz kesin:KK9::KK9:

Benim çayın yanında yeme kültürüm var ama neden bilmiyorum yiyemez oldum:KK53:

Ayy inanmıyorum Aslıcan yaaa:KK14:
Nur içinde yatsın:KK5::KK9:
Kuzum yepyenisinden alıverirsiniz sizde bi taneeeeee:KK16:

eşine :KK9::KK9::KK9:

refika güzel hoş da hareketleri ses tonu bana tuhaf geliyor .izleyemiyorum adapte olup :26:

Ben tombik olduğu için yakın hissediyom daaa:KK60:

Ayy inşAllah eksikliğini hissetmeyiz kuzum, bi hafta fln deneyelim bi dedik de:26:

bu da iyimiş :KK1:

bizim evde 94 ekrandı sanırım bi o var...ama eşim 140 ekran istiyo şimdi...biz oyun oynuyoruz birlikte....film izliyoruz....iyi oluyo büyük ekran :KK1:

ama onun dışında puzzlda yapıyoruzzz...

Eliffff puzzle birlikte vakit geçirebilmek için güzel bi sey :KK16:

1500 parçadan kaldı 200 parça hmen hemen...az kaldı bitirmek üzereyiz biz..yenisini alcaz :KK24::KK24::KK24:

İşte büyük ekrana da hevesimiz var Çağlam..
Oyun oynarız fln diye içimizden bişii de istiyo, valla neeedeeecez bilemedik işteeee:KK19:

Puzzle ı da 2000 parça mı ne almış, ilk deneyimimiz kız kulesi bide, karanlık bişiii:KK9:
İyi uğraşırız biz şimdi onunlaaa:KK9::KK9:

İşte büyük ekrana da hevesimiz var Çağlam..
Oyun oynarız fln diye içimizden bişii de istiyo, valla neeedeeecez bilemedik işteeee:KK19:

Puzzle ı da 2000 parça mı ne almış, ilk deneyimimiz kız kulesi bide, karanlık bişiii:KK9:
İyi uğraşırız biz şimdi onunlaaa:KK9::KK9:

kuzum güzel oluyo büyük ekran bide ses sitemi oldu mu ohhh...yıkıyo valla sinemeya gitme gereği duymuyoruz biz...ses sistemimiz de var....biz yabancı dizi cok fazla izliyoruz.ben sadece muhteşem yüzyıl bide arada bi survivor izliyorum :KK1:

onun dışında game of thrones,the mentalist,following,how i met your mother,person of interest,big bang theory bla bla bla :KK53::KK53::KK53:bunları izliyoruz işte bide Xbox ımız var...oyun konsolu....ben f1 hastasıyım..ha bire onu oynuyorum ama artık strateji ve dövüşlü oyunlarada başladım :KK1:

ilk basta karanlık bişi almasaydınız keşke....cok zorlanırsınız sıkılırsınız:KK31::KK31:Allah kolaylık versin cnm :KK1:

Şimdi iyiliği nasıl oluyo puzzleların kuzum
Bizim markası neydi acaba?:44:

iyiliği şöyle oluyo kuzum sürekli denendiği için o parçalar yıpranmaya meyilli oluyolar...biz arastrdık biraz educa en iyilerden...kardeşim 1000 parça anatolian diye bi arka aldı cabuk yıpranıyor parçalar....ama educa sağlam...kolay kolay yıpranmıyo:KK31::KK31:

X