- 26 Temmuz 2012
- 2.168
- 1
Günaydın aslı ve herkeseBen sütümü içtim şimdi yan odadaki arkadaşım aradı beni bitki çayı içmee davet etti gideceğim şimcik neler yapıyorsunuz bakimmm
eliff kuzu istrsen sana tariflerimi atabilirim kuzuk:26::26::26:
ya benim yayla çorbamın yanına yemek söyleyin
elif ben de bugün pratik yemek tarifleri bakiceğim.
aslı senin meksika usulü patatesin nasıl oluyor:44:
bir süre direndim yemek ve ev:44: işi konuşmamak için, takmıyordum da ama misafir geldiğinde panik yaptığımı gördüğüm için artık direniş sona erdi kızlar, profesyonel ev hanımı olmam lazım. bu yazıları yazarken bile kendimi garipsiyorum :44:
Canım bravo sana sıfırdan başlamak çok zor bilirim ama insan alışıyor ne güzel adım atmışsın uğraşmışsın bilmiyorum deyip kenara çekilmemişsinEllerine sağlık
ya benim yayla çorbamın yanına yemek söyleyin
elif ben de bugün pratik yemek tarifleri bakiceğim.
aslı senin meksika usulü patatesin nasıl oluyor:44:
bir süre direndim yemek ve ev:44: işi konuşmamak için, takmıyordum da ama misafir geldiğinde panik yaptığımı gördüğüm için artık direniş sona erdi kızlar, profesyonel ev hanımı olmam lazım. bu yazıları yazarken bile kendimi garipsiyorum :44:
eliffffffffff
bayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evli bayannnnnnnnnn
öğrenci menüleri ile sıyrılamazsın
sen artık evli çocuklusunkoca cocuklu
şaka bir yana ellerine sağlık bebeğimmmmmmmmmm
eliff kuzu istrsen sana tariflerimi atabilirim kuzuk:26::26::26:
paçanga böreği buzluğa atılır mı kızlar, yapayım da atayım :44:
Ben de zorlandıkça hırs yapmaya başladım canım bu ara yine saldım ama izin dönüşü toparlarım...
Benim asıl korkum eşimin memlekete gideceğiz ya orada hadi sen şu yemeği yap biz bunu yapalım derlerse ne yaparım onu bilemiyorumEvdeyken zorlanınca hemen ablamı arıyordum
Günaydın kızlar herkeslereeeeee
Bu arada kötüleri sona sakladım sabah kahvaltı hazırlamak için uyanamadım
Mucizekoviç de uyuu sen boşver tost yeriz, uğraşma şimdi dediiiii sarıldııı
Bende sarıldım yattık
günaydın canlar ömür biter işler bitmez derlerdi inanmazdım
bugün tartıştık benimkiyle sabah sabah gerçi o konuştu ben sustum pantalonu yıkanmamış beyfendinin onu söylüyo o kadar temiz pantalon var giymek istediği kirliymiş beyfendinin
kriz ben alta koyuyorum tencerelerimi çünkü en geniş rafım altta. üstte tabaklarım var.
ya benim de halı ve köşe takımımda ara ara leke gibi şeyler çarptı gözüme :26: onları nasıl ne ile silmem gerekir:44:
Bende sarıldım yattık
Ya benim bilmediğimi biliyo herkes, zorlayan yok şükür
aman zorlamasınlar da bi zahmet, onlar yeni gelin olmadı mı sanki hiç
Günaydın Çağlacan
Bende sarıldım yattık
Ben de bilmediğimi söylemiştim kv şunu yap falan demez kendiş yapar da görümce ne yapar bilmiyorum yaşayıp görücez geldiğimde bol bol anlatırım artıkın
Ben sabahları kahvaltı hazırlama olayını bir türlü oturtamadım ya bazen kalkıyorum bazen kalkmıyorum
elif Allahım sana geliyorum
bu aynı mercimek çorbası ki neresi kolaydüdüklün ve blender 'in varsa kolay
ilk bi ay sabah 7 de kalkıp hazırlıyodum ama son 2 aydır o kalkıyo 7 de cayı demliyo ben 7 buçukta kalkıp hazırlıyorum...bu duruma uyuz olmuş durumda
Ben de bilmediğimi söylemiştim kv şunu yap falan demez kendiş yapar da görümce ne yapar bilmiyorum yaşayıp görücez geldiğimde bol bol anlatırım artıkın
Ben sabahları kahvaltı hazırlama olayını bir türlü oturtamadım ya bazen kalkıyorum bazen kalkmıyorum