Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

maliyetten 45 almışın kuzum ne güzel işte
Pazarlama çok iyiymiş ya bende geçen sene vermiştim o dersi..
1-2 hazirandaymış finaller :44:

offf yine mi yaaa.....ben istemiyodum ki hep eşimin yüzünden gittim kaydoldum....sevmiyorum işte...işletme bana göre değil...böle zevksiz dersler görmedim ben ya....ver benm elime boya kalem kâğıt rapido...çiziyim ben ha bireee.....offff

başım zonkluyo gözlerim şiş.. uyku hapı içip uyumak istiyom

bu arada işlerimi de biri yapsa dil dediğin nedir ki

o dediklerini benmde yapasım var....sabah yine gülmekten yıkıldım.....Alpican benden önce uyanıyo ya...7 de kalkıyo o....bugün çeyrek gece geldi...15 dk daha dedim...buçukta geldi....uyanamıyom bi türlü.....yarın bi gün çocuk yerlerde süt diye sürünecek zavallım diyo...onu diyince ben gülmekten uyuyamamdım tekrar

dün yarım saatte kocişime yaptığım pasta...08 doğum gününden aklıma geldi...eşek niye 10 yapmamışım onu soruyo...10 burak yılmazmışmış...bulmuş da laf sölüyo uyuzzz

valla yarım satte pastayı yaptım ve süledim.bu kadar oldu

Son düzenleme:

kızlar hayırlısını istedik ve eşim yerleşemedi

hayırlısı olsunn krizzz

vayyyy
ellerine sağlıkk çağlacannn, harika görünüyoo

kriz demek ki daha iyi bir yere atanacak

inşalah canım, trabzon hayallerimin hala devam etmesi güzel benim kocam ilk beş yüze girecek bu sefer inşallah

çağla çok güzel olmuş pasta, ellerine ve hızına sağlık

çağla çok güzel olmuş pasta, ellerine ve hızına sağlık

bence sende kolları sıvamalısın kuzucum....cok cok kolay....hersey hazır zaten...bi puding pişiriyosun arasına bide pasta kremasını mikserle cırpıyosun 3 dk kadar..bittiii

eşine güzel bi sürpriz olur....eğer Beşiktaşlıysa çikolata sosu kullan ama benmki gs olduğu için dr.oetker in süsleme glazürünü kullandım...
Dr.Oetker - Süsleme Glazürü Şekerli

çağlacım ben elimden geldiğince hazır gıda almadığım için bunu yarım saatte yapmam imkansız kekini her şeyini elinde yapmam lazım. benimki trabzonsporlu bir de bizimki anlamıyor böyle şeylerden ya, mutlu olmuyor. bir keresinden nerdeyse on çeşit yiyecek yaptım, azıcık azıcık yiyor. et yemeği seviyor bizimki, bir de sütlü tatlılar.

3 haziran doğumgünü ya :18: ne yapcaz kuzuya ki şimdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…