Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

silkelet :KK23::KK23:

ay Allah o boyuta getirmesin ne yaparsan mubah işte insanlar deniyor :KK14:

bugün çok mu duygusalım ne :26:

Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:

Kriz gerilme ltf. rahat olmaya çalış eşine anlat biraz kendimi yoplayım öyle de...
Kv yanında ise o varken davet edebilirsin birilerini hem sana yardımcı olur.

bana ne, onlarla ya da onlarsız, istemiyorum misafir ya :KK14::KK14::KK14:
ben niye böyleyim, sorun bende...
neyse öfkemi size yansıtmadan çıkayım ben :KK30::18:

hoşçakalın :KK55:

Kızlar ben evleneli 18 gün oldu kv kp hiç gelmedi bize Benim mi onları davet etmem gerekli Gerekirse ne zaman davet etmeliyim ve yemeğe mi çaya mı çağıryım :26:

çaya çağır bence, ben hala yeni gelinim bir şey bilmiyorum muhabbeti yapıyorum, sen de öyle yaparsın :KK9:
yemeğe davet zor bence :KK19:

çaya çağır bence, ben hala yeni gelinim bir şey bilmiyorum muhabbeti yapıyorum, sen de öyle yaparsın :KK9:
yemeğe davet zor bence :KK19:

Evet :KK31: Gerçektende yemek yapmayı bilmiyorum yani yaparım ama güzel olmaz moralim bozulur çaya çağırmakda ayıp olur mu bilemedim :26: Bide erken mi daha gelmeleri için Onlara gidiyoruz ama biz daha hiç çağırmadık

Son düzenleme:
tuğçe ona bakarsan bende çağırmadım :KK60: :KK60: kendi annemlerle bir alayım diyorum hepsi aradan çıkar :KK53: hem de muhabbet sohbet olur. ben konusacak birşey bulamıyorum da:KK14:

**

bu arada elif herşeyin çok hoş. :nazar::nazar::nazar: güle güle aşkla kullan :KK69:

**

vee herkese iyi akşamlar :KK54:

X