- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
günaydın kızlar
bircan ben de şu an döküm kullanıyorum kızartma için ama eşim kızartma için yazık değil mi tavaya, dedi. ben de yeni bir şey almaya karar verdim. fakat teflon, döküm, seramik... hiçbirinde (adını tam bilmiyorum) patatesleri yağdan süzmek için kullanılan küçük kevgir misali şeyi kullanamıyorum çizilir diye. tahtasından var, ama o da kolay almıyor, normal tahta kaşıkla almaktan bir farkı yok. silikon da ben eve sokmam. bu durumda bana çelik veya emaye kalıyor. dün bir ara emayeye karar verdim, şimdi en iyisi kızartma yapmamak diyorum :44: emaye tencere de patlıyormuş
sizleri yeniden bir arada gördüğüme sevindim :)
bircan eylül başağa ne oldu, uı yazıyor :44:
geçmiş olsun canım.aynen benmde dün gece ağrıdı.....biraz huzurum bozulsun hemen ağrımaya baslar midem
bu arada hakkaten eylüle noldu bircan görünmüyor...dün aklıma geldi soracaktım unuttum...kriz sorunca hatrladım
bir de aslı, bitki sandığı sülfatsız parabensiz mis gibi bir şampuan çıkarmış, kullanınca yazarım ama baya bir mutlu oldum
günaydın herkese
inşallah memnun kalırsın kriz...
ve kızartma için sormussun tam üstüne gelmişim yaben korkmazın bu tavasını almıştım balık kızartmak için.. ama balık biber patates aynı yerde olur mu ya
yoksa başka bişi mi alsam?? bunda da yağ sıçrıyor etrafa biraz derin birşey alsam mı diyorum :44::44:
*
çağla dün o sorduğum kendi aile giderlerin içindi. ben mesela masraflarımızı vs deftere yazıyorum ama excelde takip edenler de varmış. bilgisayarda hazır excel programı bulamadım bende..
kızlar siz kullanıyor musunuz aylık giderler için bir program:44:
günaydın herkese
inşallah memnun kalırsın kriz...
ve kızartma için sormussun tam üstüne gelmişim yaben korkmazın bu tavasını almıştım balık kızartmak için.. ama balık biber patates aynı yerde olur mu ya
yoksa başka bişi mi alsam?? bunda da yağ sıçrıyor etrafa biraz derin birşey alsam mı diyorum :44::44:
*
çağla dün o sorduğum kendi aile giderlerin içindi. ben mesela masraflarımızı vs deftere yazıyorum ama excelde takip edenler de varmış. bilgisayarda hazır excel programı bulamadım bende..
kızlar siz kullanıyor musunuz aylık giderler için bir program:44:
bircancım ben o plastik şeylerden de almadım, almak da istemiyorumçok sağol yardımların için
aslı internette yazdığına göre derin ve ağır bir tencere veya tava olması gerekiyormuş. ben sadece patates kızartıyorum, onun için arıyorum. ama diğerleri için de olabilir bence aynı tava, çok sık yapmıyorsan eğer :44:
aylık gider programı da hiç tutmadım, ilk defa görüyorum sizdeniye tutuyorsunuz ki kızlar :44: zor olmaz mı, eşiniz ayrı siz ayrı harcama yaptığınızda ne yapıyorsunuz, akşam ne aldıklarınızı birbirinize sorup mu yazıyorsunuz :44:
günaydın iyiyim canım hamd olsunseni de iyi gördüm çok şükür. evet patlıyormuş ama nasıl bilemiyorum. aman karar vermek ne sıkıcı
deliricem ben iki gündür ya..herşeymi üst üste gelir
grev işi zaten yeterince canımızı sıkıyordu.
annem bi rahatsızlık geçirdi dün bütün gün ordaydım..korkuttu bizi biraz..
üstüne bugün..
en yakın arkadaşım.nikah şahidim yaptığım insan ya.
twitterdan benim hakkımda yazmış , güyya yazdığı ben değilim..
evlendikten sonra değişen arkadaş , bu yaşa gelmiş ezik , sen git çocuk doğur bilmem ne..
nasıl bi terbiyesizlik bu ,ben anlamıyorum..
annene çookk geçmiş olsun Mügem rabbim şifa versin
arkadaşınen yakın niyeyse hiç şaşmadım
seni kıskandığını düşünüyorum.. aynı şeyi bana arkadaşım yaptı.. evlendin kocayı buldun klasik ev hanımı modunda takıl diye.
terbiyesizlik. kendilerini daha ne kadar düşürebilirler
konunun çıktığı yerde sürekli onunla grüşmemem.insan hiçmi anlamaz.
ben akşamları işten çıkıp taksime gidicem , ordan beylikdüzüne gidicem.hanımefendi öyle istiyordu..
evliyim ben yahu evli
en azından asıl yuzunu görmüş oldum diyorum..
Aslı sana katılıyorum maalesefhayat daha neler gösterecek kimbilir...
insan evlenmeden fark edemiyor sanırım bazı olguları :44: ya da fark etmek istemiyor
hatice seninkiler de ayıp etmişler, ne hadlerine ya o yorumlarbak şimdi bozuk olmayan ağzımdan çıkabilecek en uç küfürleri savurasım geldi, terbiyesizler onlara neyse. ben bu insanları anlamıyorum arkadaş.
herkes kendi işine baksın!
grev işi zaten yeterince canımızı sıkıyordu.
annem bi rahatsızlık geçirdi dün bütün gün ordaydım..korkuttu bizi biraz..
üstüne bugün..
en yakın arkadaşım.nikah şahidim yaptığım insan ya.
twitterdan benim hakkımda yazmış , güyya yazdığı ben değilim..
evlendikten sonra değişen arkadaş , bu yaşa gelmiş ezik , sen git çocuk doğur bilmem ne..
nasıl bi terbiyesizlik bu ,ben anlamıyorum..
ben deftere yazıyorum.. giyim kozmetik ev harcamaları gıda ,elektrik ,su ,vs... geçen ay nereye ne gitmiş gördüm mesela.. bizde artan parayı..
genelde ayrı ayrı alısveriş yapmayız yapsak da defter kitaplıkta belli alıp yazıyoruz yine.
ona göre tasarrufa gidip daha fazla kenarıya para ayırmak istiyorum da ben
*
benim bu kızartma tavam olur mu sizce o zaman ? ben onu kızartma niyetine aldım.. çok sık da yapmıyorum zaten. ocağım doğalgazlı atesi ayarlayamıyorum yaya cok yanıyor ya cok kısık.
**
Mügem noldu