Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydın iyiyim canım hamd olsun seni de iyi gördüm çok şükür. evet patlıyormuş ama nasıl bilemiyorum. aman karar vermek ne sıkıcı

Canım ben de seviniyorum hep bir arada olunca Ben teflon kullanıyorum ama kevgiri de plastik sadece kızartma için kullanıyorum aşağıdaki setten var bende

Sağol Canım işlerimi toparlaya bilirsem erken çıkacağım bugün..

Kızlar Eylül bir süre ara verdi daha sonra tekrar gelecek inşallah

bir de aslı, bitki sandığı sülfatsız parabensiz mis gibi bir şampuan çıkarmış, kullanınca yazarım ama baya bir mutlu oldum

günaydın herkese

inşallah memnun kalırsın kriz...

ve kızartma için sormussun tam üstüne gelmişim ya
ben korkmazın bu tavasını almıştım balık kızartmak için.. ama balık biber patates aynı yerde olur mu ya

yoksa başka bişi mi alsam?? bunda da yağ sıçrıyor etrafa biraz derin birşey alsam mı diyorum :44::44:

*

çağla dün o sorduğum kendi aile giderlerin içindi. ben mesela masraflarımızı vs deftere yazıyorum ama excelde takip edenler de varmış. bilgisayarda hazır excel programı bulamadım bende..

kızlar siz kullanıyor musunuz aylık giderler için bir program:44:

bircancım ben o plastik şeylerden de almadım, almak da istemiyorum çok sağol yardımların için
aslı internette yazdığına göre derin ve ağır bir tencere veya tava olması gerekiyormuş. ben sadece patates kızartıyorum, onun için arıyorum. ama diğerleri için de olabilir bence aynı tava, çok sık yapmıyorsan eğer :44:
aylık gider programı da hiç tutmadım, ilk defa görüyorum sizde niye tutuyorsunuz ki kızlar :44: zor olmaz mı, eşiniz ayrı siz ayrı harcama yaptığınızda ne yapıyorsunuz, akşam ne aldıklarınızı birbirinize sorup mu yazıyorsunuz :44:

ayyy o yüzden miydi yok kuzum biz tutmuyoruz.aldıgımız sattığımız belli hesabı....o bana sorar genelde ben cok harcıyomusum parayı...iyide kendisi işe gidip geliyor bişi aldığı yok...ben hergün ekmek al,sunu al,yogurt al,su eksik hepsi benden gidiyo onu düşünen yok

Aslı Günaydın Ben kullanmıyorum böyle bir program.

Aslıcım Balık ve diğer kızartmaları aynı tencerede yapabilirsin sadece her kızarma sonrası yıkaman yeterli koku kalmıyor...

Kızlar bir de kızartma tencereleri satıyorlar içinde kendi teli var onuda araştırabilirsiniz.

Rica ederim canım Kızarma tenceresi araştır bakalım belki o işini görür..

grev işi zaten yeterince canımızı sıkıyordu.

annem bi rahatsızlık geçirdi dün bütün gün ordaydım..korkuttu bizi biraz..

üstüne bugün..
en yakın arkadaşım.nikah şahidim yaptığım insan ya.
twitterdan benim hakkımda yazmış , güyya yazdığı ben değilim..
evlendikten sonra değişen arkadaş , bu yaşa gelmiş ezik , sen git çocuk doğur bilmem ne..
nasıl bi terbiyesizlik bu ,ben anlamıyorum..

ben deftere yazıyorum.. giyim kozmetik ev harcamaları gıda ,elektrik ,su ,vs... geçen ay nereye ne gitmiş gördüm mesela.. bizde artan parayı..

genelde ayrı ayrı alısveriş yapmayız yapsak da defter kitaplıkta belli alıp yazıyoruz yine.
ona göre tasarrufa gidip daha fazla kenarıya para ayırmak istiyorum da ben

*

benim bu kızartma tavam olur mu sizce o zaman ? ben onu kızartma niyetine aldım.. çok sık da yapmıyorum zaten. ocağım doğalgazlı atesi ayarlayamıyorum ya ya cok yanıyor ya cok kısık.

**

Mügem noldu

annene çookk geçmiş olsun Mügem rabbim şifa versin

arkadaşın en yakın niyeyse hiç şaşmadım
seni kıskandığını düşünüyorum.. aynı şeyi bana arkadaşım yaptı.. evlendin kocayı buldun klasik ev hanımı modunda takıl diye.

terbiyesizlik. kendilerini daha ne kadar düşürebilirler

geçmiş olsun müge.
diğer olay için de öncesini sonrasını bilmem ama genelde bu tip olaylarda "insanlar konuşur" der geçerim. susturamıyoruz ne yapalım? o zaman ağzı var konuşuyor deyip geçmek lazım.

konunun çıktığı yerde sürekli onunla grüşmemem.insan hiçmi anlamaz.
ben akşamları işten çıkıp taksime gidicem , ordan beylikdüzüne gidicem.hanımefendi öyle istiyordu..
evliyim ben yahu evli

en azından asıl yuzunu görmüş oldum diyorum..

Müge üzülme ne olur.
Benimde arkadaşlarım sandığım 2 kişiden (yengem ve en samimi iş arkadaşım) öyle tepkiler gördüm.
(Nişanlım bana fazlaymış.Ne yapıp da elimde tutabilirmişimki. Bir süre sonra zaten ayrılırmışız.O yüzden kendimi kaptırmamam gerekiyormuş.Bende ne bulduğunu da anlamamışlar.) ve böyle uzayıp giden bir liste ilk günler çok zoruma gitti. Hatta gerçek olduğunu bile düşünüp ayrılmak istemiştim. Şimdi nikahım yaklaşıyor ve 2 sininde kudurduğunu gözlerinden anlayabiliyorum. En iyisi sen bunun tadını çıkar. Bırakta kıskansın ve hem çocukta yaparım hemde kariyer der eğlenirsin Yüzlerindeki o ifade çok güzel oluyor.

Anneciğinide Allah başından eksik etmesin. Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:

hayat daha neler gösterecek kimbilir...

insan evlenmeden fark edemiyor sanırım bazı olguları :44: ya da fark etmek istemiyor

hatice seninkiler de ayıp etmişler, ne hadlerine ya o yorumlar bak şimdi bozuk olmayan ağzımdan çıkabilecek en uç küfürleri savurasım geldi, terbiyesizler onlara neyse. ben bu insanları anlamıyorum arkadaş.
herkes kendi işine baksın!

hayat daha neler gösterecek kimbilir...

insan evlenmeden fark edemiyor sanırım bazı olguları :44: ya da fark etmek istemiyor
Aslı sana katılıyorum maalesef

Canım bende hata herkesi çok çabuk ailem olarak görüp benimsiyorum.
Böyle olunca da haliyle senin sevinçlerin, üzüntülerin ilerde onların kullana bileceği koz oluyor.
Nişandan sonra öyle kötü olmuştum ki sanki zorla nişanlanmışım gibi (hatta birçok kişi öyle düşünüyormuş.Yakınımdakilere sormuşlar) Onun ailesinin yaptıkları, çevremdekilerin bu olumsuz sözleri derken kardeşimle annem aldılar karşına bundan sonra kulak asma dinleme duyma konuşma dediler.Bende sadece size anlatıyorum.İlerde sizde kullanmazsınız diye. İnsanlara fazla güvenmemek gerekiyormuş bunu öğretiyor hayat ama ben her defasında red ediyorum.Sonra kol böreği olarak geliyor o yufka yürek

Canım anneciğine çok çok geçmiş olsun..

Ama arkadaşının yaptığı için üzülme kıskançlıktan oluyor bunlar bak Aslınında başına gelmiş Haticeninde benin de başıma geldi bana kuzenim yaptı bu daha acı oluyo..

N nişan zamanı ne düğün zamanı yanımda olmadı bir kere aramadı ama evlendim 1 ay sonra aradı bir ton laf etti tavır yaptı kapadı telefonu önce üzüldüm de şimdi çok takmıyorum. Sen de takma kendini belli etmiş işte..

Aslıı zaten çok sık yapmıyorum dedin o tavanı kullanabilirsin. Kızartma yaparkende başka bir tencerenin kapağını kullanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…