Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

hatice aynen öyle :KK14::KK14:

belki konularda görmüşsündür yazmıştım benim 12 yıllık can ciger kardesim dediğim insan nişanıma 3 gün kala aradı kandildi o gün aynı zamanda ..dedi ki "bugün mübarek gün dua edeceğim inşallah ayrılırsın" :KK53::KK53:

ben de "hayırlısı ise olsun değilse olmasın diye dua ediyorum hep zaten " dedim..sonra beni sınamak icin dediğini söyledi.

ben zaten insanlara çabuk güvenebilen hemen samimi olabilen biri değilim..o günden sonra en yakınlarımdan yakın sandıklarımdan da kendimi geri çektim.

şimdi herkese karşı şüpheliyim,mesafeliyim.. dışarıdan çok soğuk durduğumu söylerler.. ben böyle daha mutluyum..

ben bana yetiyorum kimse olmasın varsın.

Son düzenleme:
memlekette kıskançlık diz boyu. Allahtan bana denk gelmedi, zaten sınır var çevremle genelde. ne yapayım, zaten yakın olsan suç olmasan suç :KK9: "ben böyle güzelim, falan filan" :KK9:

grev işi zaten yeterince canımızı sıkıyordu.

annem bi rahatsızlık geçirdi dün bütün gün ordaydım..korkuttu bizi biraz..

üstüne bugün..
en yakın arkadaşım.nikah şahidim yaptığım insan ya.:KK53:
twitterdan benim hakkımda yazmış , güyya yazdığı ben değilim.. :KK57:
evlendikten sonra değişen arkadaş , bu yaşa gelmiş ezik , sen git çocuk doğur bilmem ne..
nasıl bi terbiyesizlik bu ,ben anlamıyorum..

Çok Çok geçmiş olsun annene acil şifalar dilerim.
Maalesef ki kıskançlıktan oluyo sanıyorum bunlar, benimde nikah sabahı kuafördeyken küs olduğum eski yakın bir arkadaşım msj atmıştı.Çok üzülüceksin ama bilmem ne, sen mutluluğu hak ediosun vs vss. bende böle yazınca BİLMEM GEREKEN BİŞEY Mİ VAR DEDİM ? Böyle dedim diye, emin değilsen bir daha düşün evlilik önemli bir karar dedi :KK70: buna ne diyosunuz :) herkes hasetten çatlayacak

belki konularda görmüşsündür yazmıştım benim 12 yıllık can ciger kardesim dediğim insan nişanıma 3 gün kala aradı kandildi o gün aynı zamanda ..dedi ki "bugün mübarek gün dua edeceğim inşallah ayrılırsın" :KK53::KK53:

ben de "hayırlısı ise olsun değilse olmasın diye dua ediyorum hep zaten " dedim..sonra beni sınamak icin dediğini söyledi.

ben zaten insanlara çabuk güvenebilen hemen samimi olabilen biri değilim..o günden sonra en yakınlarımdan yakın sandıklarımdan da kendimi geri çektim.

şimdi herkese karşı şüpheliyim,mesafeliyim.. dışarıdan çok soğuk durduğumu söylerler.. ben böyle daha mutluyum..

Aslı bende ilk başta çok dik konuşurum çok sertimdir ama bir süre sonra elimde olmaz.
Biri kötü birşey anlattımı hemen kendi hayatımdan örnekler veririm bu yüzden başım çok ağrıdı.
Şimdi mümkün mertebe daha az konuşmaya çalışıyorum. Birde en kötü huyum çocuk gibiyim sevincimi de nefretimi de saklayamıyorum anında yüzümden anlaşılıyor.:KK25:
memlekette kıskançlık diz boyu. Allahtan bana denk gelmedi, zaten sınır var çevremle genelde. ne yapayım, zaten yakın olsan suç olmasan suç :KK9: "ben böyle güzelim, falan filan" :KK9:

En güzeli böyle olmak becerebilene ama

mügecim geçmiş olsun canım öncelikleee :KK31::KK31:

o kıskanç fesat arkadaşını da hiç kafana takma bencee.
sen bol bol duanı et, nazarlardan korusun rabbim sizii :nazar::nazar::nazar:
ne fesat insanlar var yaa tövbe Allahım evi yıkar bunlar gözüylee:KK22::KK22::KK22:
Allahım korusun hepimizi kem gözlerdenn :nazar::nazar::nazar::nazar:

haticeeeeeeeeeeeeeee evet ya benim de yüzüm ayna gibi :KK9::KK9:

o anki ruh halim neyse direkt yüzümde bu yüzden hiçbirşeyi saklayamıyorum. anlaşılıyor :KK1:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ohaaaa kıza bakk :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

aslımm biz uzaktayızz amaa biz varızzzzzzz :KK3::KK3::KK3::KK3:

o anki ruh halim neyse direkt yüzümde bu yüzden hiçbirşeyi saklayamıyorum. anlaşılıyor :KK1:

dışardan gören soğuk zanneder benii :KK31::KK31::KK31:
yaşım daha küçükken yok ya fln die sölerdim ama şimdi hiç sölemiyorum varsın öle bilsinler mesafe iyidirr:KK9::KK9::KK9:
hele tanıyımm çok güleryüzlüyümm hepp bölee :86::86::86::86::86:
tabi bide annemin deyimiyle it suratım varr kimse görmese de olurr :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ohaaaa kıza bakk :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

aslımm biz uzaktayızz amaa biz varızzzzzzz :KK3::KK3::KK3::KK3:

biliyorum ki :KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54:

it suratı ne :44::KK9::KK9::KK9:

sinirli anın mı ;? :44: bende çok sinirliyim sabrederim ama o çizgi geçince :KK19::KK19: vay yanımda olup görenlere eşim çok korkar yanaşmaz yanıma.
kendimi kontrol etmeye calısıyorum tabi.

mügecim geçmiş olsun canım öncelikleee :KK31::KK31:
o kıskanç fesat arkadaşını da hiç kafana takma bencee.
sen bol bol duanı et, nazarlardan korusun rabbim sizii :nazar::nazar::nazar:
ne fesat insanlar var yaa tövbe Allahım evi yıkar bunlar gözüylee:KK22::KK22::KK22:
Allahım korusun hepimizi kem gözlerdenn :nazar::nazar::nazar::nazar:
Dilam bu yüzden ben genellikle hepimize Allah korusun diye dua ediyorum.
İnşallahla başlamaya çalışıyorum cümlelerime çünkü üzüntünle sevinen insanlar var şu hayatta

Çok gıcık bir durum o ya ben aşk bana sarılınca hemen yüzüm kızarıyor ne oldu diyor.
Hiç diyorum ama anlıyor birden tüm bedenimi ateş bastığını hemen akabinde biri gelse fark eder yani
dışardan gören soğuk zanneder benii :KK31::KK31::KK31:
yaşım daha küçükken yok ya fln die sölerdim ama şimdi hiç sölemiyorum varsın öle bilsinler mesafe iyidirr:KK9::KK9::KK9:
hele tanıyımm çok güleryüzlüyümm hepp bölee :86::86::86::86::86:
tabi bide annemin deyimiyle it suratım varr kimse görmese de olurr :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Annemde bana çok merhametliyim diye üzülür.
İnsanlara daha az güven der durur.Birde terslemeye başladım mı bittiyse bitmiştir. Ondada gavur inadı der.:KK31:

biliyorum ki :KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54:

it suratı ne :44::KK9::KK9::KK9:

sinirli anın mı ;? :44: bende çok sinirliyim sabrederim ama o çizgi geçince :KK19::KK19: vay yanımda olup görenlere eşim çok korkar yanaşmaz yanıma.
kendimi kontrol etmeye calısıyorum tabi.

suratsız oluyorum yanii aslımm :KK1::KK1::KK1:
çok çirkin, pis bi insan gibii :99::99::99::99::99::99::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar:KK3::KK16:

hayırlı cumalar tüm dualarınız kabul olsun. :KK16:

not: benim kilo vermem gerek çok saldı vücudum kendini:KK14::KK14:

günaydın canlarım ben geldimmm....nasılsınız?

Aslımmm ver tabi yaa....benmde bacaklar kalın.inceltemedim ama sıkılaşmaya basladı:KK31::KK31:

günaydın canlarım ben geldimmm....nasılsınız?

Aslımmm ver tabi yaa....benmde bacaklar kalın.inceltemedim ama sıkılaşmaya basladı:KK31::KK31:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: oyy oyy iyiyim sen nasılsın:KK16:

evet bari sıkılaşsın :KK53: dün loyadan jartiyer aldım :KK60: ama evde giyince beğenmedim. kilo vermem gerek :KK55:

ha bir de vücut çorabı sordum yok dedi :44::KK17::18:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: oyy oyy iyiyim sen nasılsın:KK16:

evet bari sıkılaşsın :KK53: dün loyadan jartiyer aldım :KK60: ama evde giyince beğenmedim. kilo vermem gerek :KK55:

ha bir de vücut çorabı sordum yok dedi :44::KK17::18:

bak sennnn...jartiyer de alırmısss...:KK53:bende alt üst takım aldım gecen gün 20 tl.di:KK1:du foto bulablrsem atarım...yada skype açsan :KK34:

vücut çorabını bende sordum...kadın bıyık altından gülümser gibi gülümsedi bana :KK9::KK9:cuma gelir dedi....bugün spor cıkısı ugrıcam yine...gelmişse alacam....fiyatı da uygunsa...gelmediyse haftaya kalır:KK31:

X