Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

merak ettim napimm ama hoşuma gitmedi rengi vs giyince bi de o çoraba o askılar nasıl tutturuluyor ki :44:

hemen çıkardım zaten eşim görmedi sakladım en ücra köşeye ..

wwuuhuu al bakalım çağloş ben de aramaya devam etcem skype şuan açamıyorum.. başka program çalışıyor kasıyor.

benm sorduğum yer küçük bi dükkandı.....loyada nasıl olmaz şaştım kaldım valla....yalnız aslım buraya da nasıl gelecek acaba...o güldüğümüz vardı ya...onun gibiyse hayatta olmazzz

günaydun kızlar, hayırlı cumalar
vücut çorabını giyerken yorulurum ben ya, nerden aklınıza esti aslı çağla ve müge? eş zamanlı bu isteğe müptela oldunuz

günaydun kızlar, hayırlı cumalar
vücut çorabını giyerken yorulurum ben ya, nerden aklınıza esti aslı çağla ve müge? eş zamanlı bu isteğe müptela oldunuz

günaydın cnm...valla benim aklıma esmesinin sebebi aslı.....haberim bile yoktu desem yeridir vücut çorabından...aslı bi link gönderdi böle kaldım

ben de bir ara nette çamaşır takımları yaparken görmüştüm. kelepçeler kemerler falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam

benm sorduğum yer küçük bi dükkandı.....loyada nasıl olmaz şaştım kaldım valla....yalnız aslım buraya da nasıl gelecek acaba...o güldüğümüz vardı ya...onun gibiyse hayatta olmazzz

günaydın cnm...valla benim aklıma esmesinin sebebi aslı.....haberim bile yoktu desem yeridir vücut çorabından...aslı bi link gönderdi böle kaldım

benim de aklıma sokan hümeyra

ilk maviş sordu bende o ne dedim sonra google amcaya sordum şaştım kaldım..

sonra hüm dedi ki benim bi ark. eşine giydi doğum gününde iyi atraksiyon olurdu bende bulaydım..

çağla bilmem ya öyle dedi. olmadı başka şubelerine bakarım. onun gibiyse

ben de bir ara nette çamaşır takımları yaparken görmüştüm. kelepçeler kemerler falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam

evet ya...neler vardı bende miss claire de gördüm öle seyleri....o ne öle yaaaa....hiç hos değil bence

bak bak Hümeyra ya bak heleama değişik bişeymiş yani....Ayyy Aslıı aklıma geldi yine o kadın....hani o güldüğümüz corap

arkadaşı oturmuş eşine giydiği şeyi mi anlatıyor Allah'ım sen koru, öyle şeyler anlatılır mı ya :44:
neyse hümeyranın arkadaşı sağolsun herkesin aklına sokmuş belli, hareket gelir inşallah
yalnız ben bugün kelimeleri tuhaf tuhaf yazdığımı farkettim günaydunlar, netten yapmak (bakmak yerine)... hayrolsun

kızlar pamuk prenses ne zaman evleniyordu?
aslı anlat bakalım bir aylık evlilik nasıl bir şeymiş, biz de maziye dönelim

kızlar pamuk prenses ne zaman evleniyordu?
aslı anlat bakalım bir aylık evlilik nasıl bir şeymiş, biz de maziye dönelim

sen demesen farketmemiştim krizcanbende de var öle seyler bide ben cok unutkan oldum yaa...gecen gün cay koymuşum bardaklara...oturmuşum yerime...eşim bi baktı bana.dr a git artık dedi...niye ki dedim....hani çaylar dedi...cok kötü hissettim kendimi...bakışları rahatsız ediciydi

bu arada prensesimiz bi buçuk ay sonra nişanlanıyo

ani bir şekilde düğün tarihi öne alınan ve mayısta evlenen arkadaş pamuk prenses değil miydi ya:44:

onun rumuzu neydi? hatlar karıştı iyi mi :44:
canım bence sen unutkanlık için de doktora git ya :26:

gaydirigubbak canım

gidicem kuzum gidicem.zaten yaz sonu yani ramazan bayramından sonra bebiş düşünüyoruz Allah kısmet ederse...o yüzden benşimdiden konttollerimi yaptırcam...diç hekimine falan gidicem...

evet canım diş hekimini de ihmal etme. ben temizletmeye gitmiştim, hekim üstüne basa basa hamile kalmadan önce çürük dişinizi yaptırın dedi. çürük dişim var

üzülme yaptırır kurtulursun....

benm çürük yok da....dolgum düştü onu yaptırmalıyım bide temzletme olabilir...

çocukluğumdan beri çektim bu dişlerden...cok sıkıntlıydı benm dişlerim de...2 kız kardeşim var maşallah dişleri hep inci gibi....bi çürük bile yok ikisininde maşallah
hep kıskanmışımdır....benm dişlerim inci gibi deil öle....

Günaydın kuzularrr

noluyo vücut çorabı falan
ya ben hiç giyemem gibi geliyo huylanırım yahu

Saldım iyice bu aralar zaten

günaydın kuzum hosgeldin....giyersin giyersin....bal ebiş için olumlu bişi olabilir bu

çok fazla üstümde durmaz heralde

bebiş için ilk ay olumsuz sonuçlandı kuzum.Hastalanmışım bu ayı geçirdik , önümüzdeki aya bakıcaz artık

çok fazla üstümde durmaz heralde

bebiş için ilk ay olumsuz sonuçlandı kuzum.Hastalanmışım bu ayı geçirdik , önümüzdeki aya bakıcaz artık

kuzum sen bi git Dr.a.yanlıs anlama sorun var diye değil de...olmamışken git bi testlerini yaptır...hamile kalınca daha zor biliyosun...ilaç kullanamıcaksın...bi kaç agrı kesici dışında...bende seni düsünyrm mügem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…