- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
bak sennnn...jartiyer de alırmısss...bende alt üst takım aldım gecen gün 20 tl.di du foto bulablrsem atarım...yada skype açsan
vücut çorabını bende sordum...kadın bıyık altından gülümser gibi gülümsedi banacuma gelir dedi....bugün spor cıkısı ugrıcam yine...gelmişse alacam....fiyatı da uygunsa...gelmediyse haftaya kalır
günaydun kızlar, hayırlı cumalar
vücut çorabını giyerken yorulurum ben ya, nerden aklınıza esti aslı çağla ve müge? eş zamanlı bu isteğe müptela oldunuz
benm sorduğum yer küçük bi dükkandı.....loyada nasıl olmaz şaştım kaldım valla....yalnız aslım buraya da nasıl gelecek acaba...o güldüğümüz vardı ya...onun gibiyse hayatta olmazzz
günaydın cnm...valla benim aklıma esmesinin sebebi aslı.....haberim bile yoktu desem yeridir vücut çorabından...aslı bi link gönderdi böle kaldım
ben de bir ara nette çamaşır takımları yaparken görmüştüm. kelepçeler kemerler falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam
benim de aklıma sokan hümeyra
ilk maviş sordu bende o ne dedimsonra google amcaya sordum şaştım kaldım..
sonra hüm dedi ki benim bi ark. eşine giydi doğum günündeiyi atraksiyon olurdu bende bulaydım..
çağla bilmem ya öyle dedi. olmadı başka şubelerine bakarım.onun gibiyse
kızlar pamuk prenses ne zaman evleniyordu?
aslı anlat bakalım bir aylık evlilik nasıl bir şeymiş, biz de maziye dönelim
arkadaşı oturmuş eşine giydiği şeyi mi anlatıyorAllah'ım sen koru, öyle şeyler anlatılır mı ya :44:
neyse hümeyranın arkadaşı sağolsun herkesin aklına sokmuş belli, hareket gelir inşallah
yalnız ben bugün kelimeleri tuhaf tuhaf yazdığımı farkettim günaydunlar, netten yapmak (bakmak yerine)... hayrolsun
ani bir şekilde düğün tarihi öne alınan ve mayısta evlenen arkadaş pamuk prenses değil miydi ya:44:
Eliif ki o
onun rumuzu neydi? hatlar karıştı iyi mi :44:
canım bence sen unutkanlık için de doktora git ya :26:
Günaydın kuzularrr
noluyo vücut çorabı falan
ya ben hiç giyemem gibi geliyo huylanırım yahu
Saldım iyice bu aralar zaten
günaydın kuzum hosgeldin....giyersin giyersin....bal ebiş için olumlu bişi olabilir bu
çok fazla üstümde durmaz heralde
bebiş için ilk ay olumsuz sonuçlandı kuzum.Hastalanmışım bu ayı geçirdik , önümüzdeki aya bakıcaz artık