Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydınnnnnnnn

mügem o video reklam

caglomik oyy karnını sıcak tut .. ayakkabı deme bana.. benim babetlerde vurdu alt tabanı su toplamıs ayagımın

dün eve zor attım kendimi

off o babet ne kötü yara yapar kuzum :26:
ben şu ayağın arkasına yapıştırılan bantlardan alıyorum çok rahat ediyorum.

günaydınnnnnnnn

mügem o video reklam

caglomik oyy karnını sıcak tut .. ayakkabı deme bana.. benim babetlerde vurdu alt tabanı su toplamıs ayagımın

dün eve zor attım kendimi

günaydın aslimuuuhakkaten cok kötü ya...baloncuk oldu ama daha patlamadı...sana verim mi bu görevipatlat baloncugumuuu ahhahahha

off o babet ne kötü yara yapar kuzum :26:
ben şu ayağın arkasına yapıştırılan bantlardan alıyorum çok rahat ediyorum.

Eki Görüntüle 701454

kuzum nerden alıyosun bunu...marketlerden mi eczaneden mi hemen alym bende...

Günaydın Kızlar

Müge ve Çağla geçmiş olsun

Ben yine cuma yoğunluğu yaşıyorum ve çok mutsuzum tv miz bozuldu servis eve geldi anakartını değiştirdi ama olmadı çarşamba sabah gelip aldılar tv yi ve dün aradık 10-15 günü bulur yapılması dediler Dün akşam eve geldik erkenden yattık ya insanın canı sıkılıyor

günaydın aslimuuuhakkaten cok kötü ya...baloncuk oldu ama daha patlamadı...sana verim mi bu görevipatlat baloncugumuuu ahhahahha

kuzum nerden alıyosun bunu...marketlerden mi eczaneden mi hemen alym bende...

eczaneden almıştım ben canım, bide santavik bant markasının ki var oda iyi onuda alabilirsin

bircancım saol canım benim....10 - 15 gün de cokmus yaaa

günaydın canlarım

dıs cekim fotolarını albüm yaptımmm bakabilirsinizz

Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn

çağlosum spor nasıldı

ben çok mutluyum hafta sonu yemek yapmanın faydaları.. dün erkenden mutfaktan cıktım.. kendime ve kitaba vakit ayırdım .

bir mutlu oldum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…