Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

gecen hafta gidemedim ya spora...paslanmışım biraz.bir de hareketleri arttırmışşşş.....ben alt karın calısmak istiyorum daha fazla ama hoca su an için üst karın daha fazla calıstırıyo....biraz baklavamız olsunmuşşmide kısmım fena acıyo su an....mekikler 3*30 oldu..

iyi diyelim iyi olalım işte kızlar , herşey aynı
adet olmayı bekliyorum , zamanı geldi ama tık yok :18:
test yaptım ama negatif :26:

bebek hiç beklenmedik zamanda gelir zatenn mügecann
amaninii yaa bebek mi geliyo neeee

günaydın kızlar çok yorgun ve uykusuzum sinek gibi bir yere yapışık kalıp uyumak istiyorum

korkutma beni canım beklemedeyim bakalım..
zaten tam böyle bişeye niyetlendik , grev meselesi çıktı..
bu çözülmeden çok zor artık

Mügem bazı şeyler plan dışında olabiliyor. Bebek gelirse de inan ki kısmeti ve bereketi ile gelir. Umarım eşinin grev süreci çözüm bulur.

Günaydın ahalimin çıtır gelinleri nasılsınız bakalım?

Mügem sıkıntı yapma her zorlukta elbet bir kolaylık olacak. Hamiş sen istemesen de vakti geldiğinde kucağında olscak Bir de grev belki şartların dahada iyi olmasını sağlar kim bilebilir hayat bize ne süprizler hazırlıyor.

veee haticenin düğüne 17 gün kalır

hanımlar bana kızartma tenceresi tavsiyesi lazım, siz nasıl kızartıyorsunuz patatesi :44: hep aynı şeyle yapmak daha iy sanki.

bir de aslı, bitki sandığı sülfatsız parabensiz mis gibi bir şampuan çıkarmış, kullanınca yazarım ama baya bir mutlu oldum

Kriz çok teşekkür ederim canım
Evet 17 gün kaldı

Günaydın Kızlar nasılsınız?

Kriz benim fritözüm var ama hiç kullanmadım teflon tava da yapıyorum hep aynı tavayı kullanıyorum iste çok yağlı yap ister az yağlı gayette iyi oluyor...
Eğer eklemeyi becerebildiysem aşağıdaki gibi ama kapaklısı

Günaydın biryahcanya1952 nasılsın?
teflon sağlığa zararlı değil miydi?:44:
Taze gelinler günaydın

günaydın kızlar...nasılsınız?

bircancım günaydın...iyiyim ben canım sen nasılsın?

krizcan bende bircanınki gibi bi tava kullanıyrm.seramik olanlardan

iyi diyelim iyi olalım işte kızlar , herşey aynı
adet olmayı bekliyorum , zamanı geldi ama tık yok :18:
test yaptım ama negatif :26:

bak sana ne dicem.....gecen eşimin arkadaşı ve eşi geldi hataydan...kız hamile su an 2,5 aylıkkk

neyse günü geçmiş 5 gün..bu test almış yapmış yok.ertesi gün almış yapmış yok...ertesi gün almış yine yapmış yok....kocası yoktur bişi o zamn demiş...ama kadın bu rahat durur mu yürü hastaneye gidelim kan testi yaptıralım demiş veeeee pozitif.....

hatta adam pozitif demiş...kocası da iyi hadi gidelim demiş...çakmamış olayı...kız da hakkıııııı pozitifmiş diye bagırmıs hastanede....adamın jeton öle diyince düsmüştabi kucak kucağa bagırıslarrrr....oyyyy Allahım bize de nasip et inşallah

yani demek istedigim Mügem....o testlere güven olmuyo...anneme anlattım 15 günden önce cıkmıyo onlarda dedi....ama kan testiyle anında öğrenirsin dedi...

günaydın kızlar...nasılsınız?

bircancım günaydın...iyiyim ben canım sen nasılsın?

krizcan bende bircanınki gibi bi tava kullanıyrm.seramik olanlardan

Ben de iyiyim canım işlerim yoğun çok sıkıldım çalışmaktan sanırım sıkıntı da mideme vurdu dünden beri hafiften bir ağrı var

günaydın kızlar
bircan ben de şu an döküm kullanıyorum kızartma için ama eşim kızartma için yazık değil mi tavaya, dedi. ben de yeni bir şey almaya karar verdim. fakat teflon, döküm, seramik... hiçbirinde (adını tam bilmiyorum) patatesleri yağdan süzmek için kullanılan küçük kevgir misali şeyi kullanamıyorum çizilir diye. tahtasından var, ama o da kolay almıyor, normal tahta kaşıkla almaktan bir farkı yok. silikon da ben eve sokmam. bu durumda bana çelik veya emaye kalıyor. dün bir ara emayeye karar verdim, şimdi en iyisi kızartma yapmamak diyorum :44: emaye tencere de patlıyormuş

sizleri yeniden bir arada gördüğüme sevindim :)

bircan eylül başağa ne oldu, uı yazıyor :44:

Ben de iyiyim canım işlerim yoğun çok sıkıldım çalışmaktan sanırım sıkıntı da mideme vurdu dünden beri hafiften bir ağrı var

geçmiş olsun canım.aynen benmde dün gece ağrıdı.....biraz huzurum bozulsun hemen ağrımaya baslar midem

bu arada hakkaten eylüle noldu bircan görünmüyor...dün aklıma geldi soracaktım unuttum...kriz sorunca hatrladım

Günaydın canım
İnşallah bizde seni öyle göreceğiz 2,5 ve maşallah diyeceğiz
Ben genellikle seramik kullanıyorum. Çok yağlı kaldığı içinde tabağın içine 2 kat kağıt havlu koyuyorum süzülsün diye.
Günaydın Hatice İyiyim teşekkür ederim işlerim yoğun sadece gelemedim kaç gündür

Teflon çizilirse zararlı ama diğer türlü zararlı mı bilmiyorum.
Teflonu ben çizilmese dahi ısınırken zararlı gazlar çıkarıyor diye okuduğumu hatırlıyorum bir yerde
günaydın haticem nabersinnn
Seni gördüm daha iyiyim kuzum
Günaydın krizim nasılsın bakem_?
Emaye tencere patlıyor muymuş anlamadım ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…