- 19 Haziran 2012
- 3.720
- 163
bişi olmıcak...kilolarını yer o senin evlennce..bitirir seni..yanlıs anlasılmasın ya....basının etini yer durur yani
aman sorsam canım kesin onda da göbüş vardır
kilo olayını bebiş ve kendi postürümüz için ele almalıyızne kadaaa sağlıklı anne o kadaaa sağlıklı bebişlerr
teşekkür ederim arkadaşlarzor olsa da bazı şeyler kabullenilir..aile olarak çok zor dönemleri
oluyor herkesin.önemli olan birlik beraberlik içinde olunması ki bu anlamda çok şükür diyorum.
önümde büyük sınavlarımdan biri beni beklerken zaten ne ümitsizliğe kapılma lüksüm var ne de hayallerimden
vazgeçmeyeşurada pek çok güzel şey paylaşıyoruz, Allah ım her birinizin güzel gönlüne göre versin..
içli köfte mi dedi biri....duruyo hala...bişi olmaz...sana yaparım onu hehe
anam ne dedim ben yaaa..yok kuzum yaa...laf o bişiler satmak istiyolar böle psikolojik baskı uyguluyolar işte....ben reklama güldüm baya..komik diye yazdıydım....öle demeyin ya....cok seviyo sizi sevdiceklerinizzzz
hayallerden vazgeçmek yokherkes aynı olacak diye birşey yok
kardeşin için üzüldüm ama sen kendi yolunu çizmelisin
iinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Nolmuş şişman kadınlara
kurban olsunlar göbüşlerimize
anaabende ne diyo diyorum
şu an aynı kilodayız onla
düğüne kadar o kilo alıcak ben vericem inşallah
ama nası olacak bu inan bilmiyorum
Bende bi börekle açılışı yaptım ama kesmedi sanki
amannn..o sıcaklarda düğün telaşıyla kim vermez canım yaa..valla anlamazsın bile..
afiyet olsun Kadercim...enn ya atıştırmalıkla idare edeceksin zula da varsa ya da eniştenin hazırım sesini bekleyeceksin ( 1 adet sms geldi)
güvendiğim tek şey buinşallah öyle olur ama olmazsa naparım bilmem artık
Zula da pek beni açacak şeyler yok
Kansızım diye önerilen siyah kuru üzüm var çekirdekli
Tatlı tatlı tek tüketemiyorum diye fındık var karıştırılmış
Cips olaydı iyiydi
yok yok canım senle ilgili değilkanayan yarama tuz bastın sadece :101: :101:
yaaa deme öle Pınarım...basmam ki ben ama..yapar mıyım hiç öle bişi...yaptıysam da bilmeyerek olmustur
bu arada sabah sabah ne yediginizi yazmıssınız...bide ben sayim...sabah evde kahvaltıda bi dilim tost ekmegi üzerine peynir.2 cherry ve yarım salatalık
ofise gelince arkadas simit ve acma almıs.bi acma bi simit...yuh bana ya....şimdi de kahve yaptım yanında tutku bisküvi
maşallah yavrımmm..sabah kral gibi yemek lazım mış.
akşama fakir gibin yersin..
baya bi fakirleşmeliyim sanırım...
bu arada bu aksam kuru fasulye yapmayı düsünüyodum...söyleniyodu benmki hiç yapmamısım diye ama ben aksamdan ıslamayı unuttum...yapamıcam yani
hmmm asğlık olsun canım yarına olur..biraz fazla ıslatsan da artan kısmı buzluğa atsan , bu gibi durumlarda kullanırsın ..oma mıı
Zula da pek beni açacak şeyler yok
Kansızım diye önerilen siyah kuru üzüm var çekirdekli
Tatlı tatlı tek tüketemiyorum diye fındık var karıştırılmış
Cips olaydı iyiydi
yaaa deme öle Pınarım...basmam ki ben ama..yapar mıyım hiç öle bişi...yaptıysam da bilmeyerek olmustur
bu arada sabah sabah ne yediginizi yazmıssınız...bide ben sayim...sabah evde kahvaltıda bi dilim tost ekmegi üzerine peynir.2 cherry ve yarım salatalık
ofise gelince arkadas simit ve acma almıs.bi acma bi simit...yuh bana ya....şimdi de kahve yaptım yanında tutku bisküvi
olur aslında da artık yaz geliyo yenir mi ki?
neyse bi pişirimlik fazla ıslatym ben
cips miii
amann canımm nasıll istiyoo kaç gündürr yaaaaaaa
naptın kaderr sennn
Pardon
Dün markette kampanya varmış
4 paket cips aldım, 1 tane yedim kaldı 3
Ben hergün yiyorum, yine çekiyo
Boşver sen yeme en iyisisonu yok