Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

teşekkür ederim arkadaşlar zor olsa da bazı şeyler kabullenilir..aile olarak çok zor dönemleri
oluyor herkesin.önemli olan birlik beraberlik içinde olunması ki bu anlamda çok şükür diyorum.

önümde büyük sınavlarımdan biri beni beklerken zaten ne ümitsizliğe kapılma lüksüm var ne de hayallerimden
vazgeçmeye şurada pek çok güzel şey paylaşıyoruz, Allah ım her birinizin güzel gönlüne göre versin..

günaydın kızlarr

mügemin sıkıntısını gördüm bende yazayım dedim.canım biz nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz 3 yılda 2 defa geldi seferberlik görev emri.ama bi yere gitmedi hiç.sıkıntı yapma bunu.tüm türk erkeklerine zaman zaman gelen bir kağıt o Allah korusun bir savaş durumunda yerlerinin belli olması ve acil olarak görev yerlerine gitmeleri için.yanlış hatırlamıyorsam 40 yaşına kadar gelecek bu kağıtlardan abime de geldi mesela gitti askerlek şubesine bi imza atıp geldi o kadar

panik yapma sorun yok ilk geldiğinde bende böyle tırım tırım dolanıyodum ama daha onu unutmadan bida geldi baktık bişi çıkmıyor salla gitsin

sağol canım , aman çıkmasın bişey ya kocama doyamadım daha
ekşi sözlükte bu aralar çok geldiğini okudum tedirgin oldum biraz :18:

ilk vertigoya yakalandıgımda eksi sözlükten arastırmıstımm...ölcem sandım...öyle bi yazmıslar kiii....bakma sen onlara....adamı bunalıma sokarlar

ilk vertigoya yakalandıgımda eksi sözlükten arastırmıstımm...ölcem sandım...öyle bi yazmıslar kiii....bakma sen onlara....adamı bunalıma sokarlar

bilgi kirliliği diyolar ya o işte canım..
bende kansızlık zamanı ölücem diye ortalıkta dolaşıyodum Allah korusun

zaren bakıldığında cevaplara her biri ayrı telden çalıyor.tutartlılık söz konusu değil..

kızlar sayfa altındaki reklam dikkatinizi cekti mi...
kilolu kadın aldatılıyor mus

merak etme canım diyorum ya devamlı gelecek o 40 yaşına kadar diye biliyorum sonra artık yaşlandı bunlar diye gelmeyecek

takma kafana toplu olarak gönderim yapıyodur silahlı kuvvetler ondan öyle geliyordur herkese

kiloluyum ben nolcak şimdi :83: :83:

bişi olmıcak...kilolarını yer o senin evlennce..bitirir seni..yanlıs anlasılmasın ya....basının etini yer durur yani

ama şimdi canım adanaya gelin gidilir de kilo alınmaz mı sen söleeee

off offf alınmaz mı yaaa

abooooo
gelsin adana kebaplarr, gitsin içli köftelerrrr

içli köfte mi dedi biri....duruyo hala...bişi olmaz...sana yaparım onu hehe

evet evet ama nişanlım benim kilo vermemi istiyor :18: yoksaa

aman sorsam canım kesin onda da göbüş vardır

kilo olayını bebiş ve kendi postürümüz için ele almalıyız ne kadaaa sağlıklı anne o kadaaa sağlıklı bebişlerr

evet evet ama nişanlım benim kilo vermemi istiyor :18: yoksaa

anam ne dedim ben yaaa..yok kuzum yaa...laf o bişiler satmak istiyolar böle psikolojik baskı uyguluyolar işte....ben reklama güldüm baya..komik diye yazdıydım....öle demeyin ya....cok seviyo sizi sevdiceklerinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…