Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

sağol canım inşallah bişey çıkmaz
sana ne oldu , okuyamadım dün yoğunluktan iyimisin?

Günaydın herkese

Mügemmm bence de sıkma canını..içini ferah tut....ara sıra huzur bozarlar böyle..... takma kafana....

Haticeeeeee seni buralarda görmek ne güzel arkadaşımmmm

mügecim korkacak bir şey yok, içini ferah tut sen
bazıların bu kağıt seferlik halinde hangi birlikte olacağını eğer tatbikat varsa ona iştirak etmesi anlamına geliyormuş.

korkulacak bir şey değil endişe duyma sen.

Müge takma canım yaa, insanların işleri güçleri var, tatbikat için çağırmazlar herhalde yaa :44:

Hatice günaydın, boşvermek en iyisidir

çağla nasılsın.

Günaydın Kızlar

Müge sıkma canını kızlarında dediği gibi ara sıra huzur bozuyorlar böyle... Bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Hatice seni burada görmek ne güzel

günaydın arkadaşlar.

oya yeni işin hayırlı uğurlu olsun, huzur getirsin inşallah
çağla dün beni sordun burda, gözümden kaçmadı, insanlığını çook seviyorum
ben yazmıyorum pek, keyifsiz olduğumdan. ama takipteyim.
mügenin başına ne geldi henüz okumadım ama burası dünya işte, rahatlık yok

herkese mutlu bir gün diliyorum

sağol canım inşallah bişey çıkmaz
sana ne oldu , okuyamadım dün yoğunluktan iyimisin?
Yahu son zamanlarda hep üst üste aksilikler, kütü niyetli insanlar ve gereksiz bir sürü tartışmanın içinde buldum kendimi en son baktım hastanelik oluyorum. En iyisi umursamamaya çalışmak

en güzelii yoksa dertler derya olmuş ben de bir sandal modunda gezilmeli.
Haklısın canım üzeni yolla isterse dönsün sonra salla ardına bile bakma asla diyorum.
Günaydın herkese

Mügemmm bence de sıkma canını..içini ferah tut....ara sıra huzur bozarlar böyle..... takma kafana....

Haticeeeeee seni buralarda görmek ne güzel arkadaşımmmm

Canım naber nasılsın bakalım?

çağla nasılsın.

İyiyim canım sen nasılsın?

Kriiiizzzz günaydınnnn...çok teşekkür ederim canım benim...karşılıklı sevgin
bu arada keyfin yok diye yazmamazlık etme bizi senden ve bilgilerinden mahrum bırakma

Günaydın Canım benim neden keyifsizsin sen hala atamadın mı üzerinden.. Bir şeyler yapalım seni mutlu edelim.:

Müge takma canım yaa, insanların işleri güçleri var, tatbikat için çağırmazlar herhalde yaa :44:

Hatice günaydın, boşvermek en iyisidir

çağla nasılsın.
Öyle canım senin işi kutlamamız gerek
http://www.bursacicekmagazasi.com/urunler/b/0209201210341152635427.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_Hz6K-jzmg0A/S8_w_kmJoJI/AAAAAAAAGng/RfJD66km1hg/s1600/d%C3%84%C5%B8-+030.jpg

Günaydın Kızlar

Müge sıkma canını kızlarında dediği gibi ara sıra huzur bozuyorlar böyle... Bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Hatice seni burada görmek ne güzel
Teşekkürler kuzum

Kriz moralim bozukken yazmadığım için belki daha geç aklımı başıma topladım.

benim de keyfim yok aslında günlerdir..ama hayat devam ediyor..güzel haberler alıyoruz.düğünler olacak gelinlerimiz var.
bir yanımız kan ağlarken bir yanımız hep gülecek.hayat bir terazi üzerine kurulu.Allah ım beter dertler vermesin, çaresiz sorunlar vermesin..her şey olur Allah ın izniyle..

Eylüllll hayırdır canım benimmm...senden böyle seyler duymaya alıskın değilimmm..üzüldüm şimdi...neyin var?

Eylüllll hayırdır canım benimmm...senden böyle seyler duymaya alıskın değilimmm..üzüldüm şimdi...neyin var?

ben tam evlenme arifesindeyken kardeşim boşanıyor.değişik ruh halime bambaşka haller eklendi..
inşallah sonu hayır olur.Allah ım herkesin hakkında hayırlısını eylesin canım benim.

Dün askerlik şubesinden bi kağıt geldi canım , sefer görev emri diye.. :26:
askerliği bitenleri böyle çağırıyolarmış , geceden beri gözüme uyku girmedi..

ne yapacaklarını şaşırdılarr yahuu

günaydınn kızlarrr

ben tam evlenme arifesindeyken kardeşim boşanıyor.değişik ruh halime bambaşka haller eklendi..
inşallah sonu hayır olur.Allah ım herkesin hakkında hayırlısını eylesin canım benim.

Canım dünyada herşey insanlar için hiç beklemediğimiz anda nelerle karşılaşıyoruz. Bir yuvanın yıkılması çok üzücü bir durum ama hayırlısı böyledir belkide... dilerim tez zamanda toparlarsınız bu durumu.

üzüldüm eylül haklarında hayırlısı ne ise o olsun zor durum gerçekten belki düzelirler

Son düzenleme:

Eylülcüm hayırlısı olsun haklarında...üzücü bi durum ama onun için böylesi daha iyi demek ki

ne yapacaklarını şaşırdılarr yahuu

günaydınn kızlarrr

günaydın bıcırımmm hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…